Şimdi Ara

Sınıfta dalga geçiliyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
6
Favori
10.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafana göre birini bul sınıftan olmadı başka sınıftan onla takılırsın.Benimde bir arkadaş vardı o olmasa 4 sene geçmezdi valla.Hepsi garip garipti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Herkese merhabalar öncelikle arkadaşlar size bi sorunumu anlatmak istiyorum

Başlıktada belirttiğim gibi nerdeyse tüm sınıf tarafından dalga geçilen biriyim.Ciddi olsam bile(genellikle ciddiyimdir zaten) hep dalga geçerler benle.Fakat hallerini görseniz 5 yaşında çocuk gibiler içler acısı halleri.Sınıfta hoplar zıplarlar sürekli küfrederler ve konuştukları tek şey futbol muhabbetidir.Ya ben çok olgunum yada onlar çok çocuksu.Her zaman yalnızım bu arada kendim doğru dürüst arkadaş bulamadım eziğim çünkü gözlerinde.Felsefi ve siyasi konularla çok ilgilenirim yaşın küçük demeyin bir an önce büyümek istiyorum zaten bunun için çünkü rahatça tartışamıyorum.Belkide o yüzden dışlıyorlar beni

Fakat benim en zoruma giden sırf egosunu tatmin etmek için dalga geçiyor olmaları.Kızlara kendilerini göstermek için benle dalga geçiyorlar ve halleri içler acısı.Bu sorunumdan nasıl kurtulabilirim sizce?

sana çözüm
    eğer birdaha seninle dalga geçmeye kalkışırlarsa
    1. seçenek öğretmene söyle
    2. seçenek, örnegin dalga gecme konusu ne olsun aa saça bak
    sende onu yere gömecek bir şey söyle bak bakalım bir daha yapıyormu
    böyle böyle sıradan geçir... ama eğer atarlı bir tipse ne diyon lan sen tarak diyecek ve dalaşıcak sende o sırada öğretmene söyle
    tekrardan ve baktın birdaha yaptı bir daha söyle sonu uzaklaştırma olur.. ama öğretmen iplemezse müdüre kadar git
    en sonunda rahat bırakırlar sende yanlız kalırsın bütün bir lise hayatım yanlızlıkla geçti.. öğretmenler bile iplemedi en arkada cam kenarında oturur çizim yapardım kitap okurdum derslere bakmazdım..
    sonuç okuldan atıldım.. PİŞMANMIYIM? HAYIR ÇÜNKÜ O TİP İNSANLARLA AYNI OKULDA OTURMAKTANSA OKUMAM DAHA İYİ..
    BU DURUM SADECE 1 OKUL İÇİN DEĞİL TÜM OKULLAR İÇİN GEÇERLİ DOĞA KANUNU GİBİ.. YUKARI CIKMAK İÇİN BİRİSİNİ EZMEK LAZIM
    KIZLARDA AYYHHH SALAQ COCUQ AHAHA EZİK TİPİNDE LAFLAR EDERLER...
    tek Türkiye de değil her ülkede bu tipler var... KAŞARLANMIŞ KİŞİLİKLER... SÖZDE BEN ARTİSTİM BİR KERE VURSAN AGLAR KACAR..
    yanlarında arkadaşları yokken hacı naber der havlıyacak ortam buldumu havlarlar...
    yani dert etme dahası aldırma bile boşver öğretmeni temizlikciden farkları yok o öğretmenlerin "BAZILARI HARİÇ"
  • 7. sınıftayken bi kere kavga etmiştim, gözlüğüm kırılmıştı (yeni almıştım) çok moralim bozulmuştu gerçekten ağlayacak gibiydim, sınıfa geldim oturdum, sınıfın iki hergelesi geldiler dalga geçmeye başladılar, biri ulan ali dokunsam ağlican ha dedi dokunsana dedim, parmağının ucunu yaklaştırdı, tam dokunduğu gibi elimin tersiyle bi tokat çaktım. çocuk ağlamaya başladı :D bidaha da uğraşmadı :D
    bi de 6. sınıfta birine kafa atmıştım o da uğraşmamıştı..

şimdi farkettim harbiden de laftan anlamayanın hakkı kötekmiş demek ki :D
  • Birader seni anlıyorum. Uzun vadede sen her türlü daha donanımlı bi insan olucaksın, daha oturaklı bir çevren olacak. Ve o çevrede "böyle gerizekalılara tahammül ettim" dediğinde sana saygı duyacaklar. Bu lafı sevmem ama büyük adam olacaksın, samimi söylüyorum. Kendini her alanda geliştirmeye bak. Senin beyninde daha çok kıvrım var. Dalga geçenleri takma. Yokmuş gibi davran. Başta daha da üstüne gelirler sonra bırakırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafana göre takıl,bende siyasetle ve dinle çok ilgilenirdim,ama sınıftakilerlede takılırdım

şuan geriye dönüp baktıgımda hayatımın en güzel yıllarıydı lise
  • Bi tane gecir suratlarina, hayatinindayagini yesen bile bi daha yapamazlar bisey

• Sorun sende bence. kaçıncı sınıftasın
  • Aynen öyle lisede öyle kötü zamanlar vs geçirmedim zaten cahil lise gençliğine ilgilendiğim konulardan iki şey bahsettinmi tavuk oluyorlar gelipte tartışmaya girmeye laf atmaya hocalar dahil korkarlardı benden zaten sınıftakilerle de takılırdım futbol konuşmanın oynamanın kötü bir tarafı yok bence lan niye abartıyorsunuz bu kadar. öyle abartılı her gün konuşmazdık zaten yine de konuşurduk yani arasıra ama genelde okuldan kaçıp gezerdik sonra ne oldu son 1 sene eşşek gibi çalışıp sınava girdik.

eğer sınıf gerçekten aşırı derecede acınası bir durumdaysa sınıfını değiştirebilirsin.

Anlamadığım şey ilgilendiğin alan felsefeyse uyumsuz olman aşırı saçma geliyor bana felsefe derken ne demek istiyorsun yaşın kaç sınıfın kaç hiç felsefe dersi gördünmü diyeceğim ama bilmiyorum yani felsefe bilen birisi kafasını böyle şeylere takacak cinsten olmaz zaten yada bu benim düşüncelerime göredir bilmiyorum

yani felsefe ile ilgileniyorsan carpe diem diye bir felsefe vardır yani demek istediğim her anı dolu dolu yaşa öyle kös kös sınıfta oturursan emin ol dalga geçilirsin zaten dalga geçildiğin zaman da belli değil doğru dürüst bir şey anlatmamışsın ama neyse sana başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 13 Mayıs 2013; 6:18:40 >
  • Dertleşecek Birini Bul. Dediklerini Yap Emin Ol İşe Yarıyor

4. 5. Sınıfta Vardı Bu Bende. Beni Anlayanda Vardı Sağolsun Onla Dertleştim Dediklerini Yaptım 6 7 8 De Popülerdim ( Çocuk Yaşı İşte. Şimdide Saçma Geliyor. ) Şimdi Sorcak Olursan 6 Arkadaşım Var Fakat Yetiyor. Popide Değilim Ama Rahatım
  • En son olarak açtığın saçma bir kaç konu mevcut
    Felsefe ile uğraşıyorsun belki bilm ile uğraşıyorsun ilgin vardır.
    Fakat kendini niye acındırıyorsun ki ?
    Hani angut musun falan diyesim geliyor diyemiyorum zaten vuran vuruyor
    Kendini acındırmayı ve başkalarınıda acındırmayı bırak.
    Yaşamak istemiyorum diye konu açıyorlar ben bunları ciddiye almıyordum ama ciddi olanlarıda varmış demekki sana tavsiye verirdim de ben biraz sert konuşurum
    Git bir psikiyatra falan iyi gelir takma kafaya adamım geçer bunlar daha önünde çok yıl var yaşlanıcakısın daha ergenmisin merak etme
    yok dayanamıyorumdu şuydu buydu falan geç bunları....sadece bu arkadaş için demiyorum aynı ben diyen için de söylüyorum
    öncelikle kendinizle çelişiyorsunuz Madem bu kişiler mal hepsi salak gerizekalı çocuklar 5 yaşında ki gibi hareketler yapıyorlar e sen zaten 5 yaşındaki çocuğu daha zaptedemiyorsan bu senin avanaklığını gösterir bir kere zeki olan bir kişi o 5 yaşında dediğiniz kişilerle dalga geçer zaten merak etmeyin.

not : VakTheRock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 13 Mayıs 2013; 6:35:22 >
  • quote:

Herkese merhabalar öncelikle arkadaşlar size bi sorunumu anlatmak istiyorum

Başlıktada belirttiğim gibi nerdeyse tüm sınıf tarafından dalga geçilen biriyim.Ciddi olsam bile(genellikle ciddiyimdir zaten) hep dalga geçerler benle.Fakat hallerini görseniz 5 yaşında çocuk gibiler içler acısı halleri.Sınıfta hoplar zıplarlar sürekli küfrederler ve konuştukları tek şey futbol muhabbetidir.Ya ben çok olgunum yada onlar çok çocuksu.Her zaman yalnızım bu arada kendim doğru dürüst arkadaş bulamadım eziğim çünkü gözlerinde.Felsefi ve siyasi konularla çok ilgilenirim yaşın küçük demeyin bir an önce büyümek istiyorum zaten bunun için çünkü rahatça tartışamıyorum.Belkide o yüzden dışlıyorlar beni

Fakat benim en zoruma giden sırf egosunu tatmin etmek için dalga geçiyor olmaları.Kızlara kendilerini göstermek için benle dalga geçiyorlar ve halleri içler acısı.Bu sorunumdan nasıl kurtulabilirim sizce?

Dostum bu tip insanları bi tarafına bile takmıycaksın ! önce kendi hallerine baksınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 13 Mayıs 2013; 6:56:33 >
  • Zzamaninda en nefret ettigim ogrenci tipini yasiyorsun kendini bir halt sanan yasitlarini hakir gorup hocalarla tartisan siyaset konusunda susmak bilmeyen dislanmasinin sebebini hep baskalarinda arayan aksi bir tipsin heralde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

Sevgilin falan var mı ?

Sınıfta olması imkansız zaten çok çocukça buluyorum bu yaşta

Sınıfın dışında da yok anladığım kadarıyla. Tavsiyem; kafa dengi 1-2 kişi bul. Eğer yoksa biraz yaşının adamı ol, yaşını yaşa, tartışma ortamlarını üniversite de bulursun zaten bol bol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

İnsanlar belli bir olgunluğa erişene kadar çevreye "havalı" görünmek için çeşitli yanlışlar yapar.Bunlardan biri de ezik gördüğünü daha da ezmektir.Otur düzgünce konuş diyeceğim muhtemelen yaş ufak konuşmayı falan önemsemezler.E döv desem dayak da yiyebilirsin.Ama içine atıp o ezikliği karakterinle bütünleştirmektense çak bir sağlam yumruk sonrasını akışa bırak dayak yesen de sürekli ezilmekten kurtulursun (bebek gibi ağlama tabi yoksa daha da kötü ezilirsin).

+1
    Sakın oturup güzelce konuşmaya çalışma iyice dalga geçerler. Dövebileceğine inandığın bir kişi veya aralarından güçsüz olanlarından birisi senle dalga geçerken sağlam bi yumruk ya da kafa geçir. Dayak yesen bile bir daha senle dalga geçmezler. Dinle bu abini.
  • Şuan bende aynı durumdayım ama birisiyle kavga edınce 1 gün susuyorlar ertesi gün aynı şeyler lise 1 e gidiyorum tek istediğim beni rahat bırakmaları. Kedi besliyorum evde onla dalga geçiyor i*ler. Butun sene bunların çocukça davranışlarıyla geçti şuan şimdi başka bi çocukla uğraşıyorlar çocuğa kavga etmesi için neden buluyorlar 10 kişi felanlar

• Şuan 5 yaşındaki çocuklar gibi sınıfın en köşesine geçmiş birbirlerini sıkiştırıyorlar..

• Sadece sınıfta dalga geçebiliyorlar değil mi? Okulda başka sınıfta kendi aralarında yaptıkları esprileri yapamıyorlar?

Eşittir bizim sınıf. 12. sınıf ama maalesef hala ilkokullu gibi davranıyorlar.
  • Futbol muhabbeti yapan insan bana dünyanın en gereksiz insan modeli gibi geliyor,vermişler eline oyuncağı onla oynuyor ve bu muhabbet olmuş bitmiş şeyler üstünden yapılıyor genelde,örnek veriyorum olm o adam ona pas atsaydı... ama o cahil beyninde bunun mümkün olabileceğini daha idrak edememiş,bulunduğum her ortamda bu gereksizlerden var kulllandığım sosyal ağlarda bile keşke orayada block tuşu gelse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

Şuan bende aynı durumdayım ama birisiyle kavga edınce 1 gün susuyorlar ertesi gün aynı şeyler lise 1 e gidiyorum tek istediğim beni rahat bırakmaları. Kedi besliyorum evde onla dalga geçiyor i*ler. Butun sene bunların çocukça davranışlarıyla geçti şuan şimdi başka bi çocukla uğraşıyorlar çocuğa kavga etmesi için neden buluyorlar 10 kişi felanlar

Dalgamı geçti sana karşı hakaretmi çagır yanına konuşurken göm kafayı şöyle burnu felan kırılacak şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.