Şimdi Ara

Sınıfta dalga geçiliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
6
Favori
10.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar öncelikle arkadaşlar size bi sorunumu anlatmak istiyorum

Başlıktada belirttiğim gibi nerdeyse tüm sınıf tarafından dalga geçilen biriyim.Ciddi olsam bile(genellikle ciddiyimdir zaten) hep dalga geçerler benle.Fakat hallerini görseniz 5 yaşında çocuk gibiler içler acısı halleri.Sınıfta hoplar zıplarlar sürekli küfrederler ve konuştukları tek şey futbol muhabbetidir.Ya ben çok olgunum yada onlar çok çocuksu.Her zaman yalnızım bu arada kendim doğru dürüst arkadaş bulamadım eziğim çünkü gözlerinde.Felsefi ve siyasi konularla çok ilgilenirim yaşın küçük demeyin bir an önce büyümek istiyorum zaten bunun için çünkü rahatça tartışamıyorum.Belkide o yüzden dışlıyorlar beni

Fakat benim en zoruma giden sırf egosunu tatmin etmek için dalga geçiyor olmaları.Kızlara kendilerini göstermek için benle dalga geçiyorlar ve halleri içler acısı.Bu sorunumdan nasıl kurtulabilirim sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne desem bilemedim, sana cozum bulamayiz maalesef, cunku onlara cozum bulunmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Herkese merhabalar öncelikle arkadaşlar size bi sorunumu anlatmak istiyorum

Başlıktada belirttiğim gibi nerdeyse tüm sınıf tarafından dalga geçilen biriyim.Ciddi olsam bile(genellikle ciddiyimdir zaten) hep dalga geçerler benle.Fakat hallerini görseniz 5 yaşında çocuk gibiler içler acısı halleri.Sınıfta hoplar zıplarlar sürekli küfrederler ve konuştukları tek şey futbol muhabbetidir.Ya ben çok olgunum yada onlar çok çocuksu.Her zaman yalnızım bu arada kendim doğru dürüst arkadaş bulamadım eziğim çünkü gözlerinde.Felsefi ve siyasi konularla çok ilgilenirim yaşın küçük demeyin bir an önce büyümek istiyorum zaten bunun için çünkü rahatça tartışamıyorum.Belkide o yüzden dışlıyorlar beni

Fakat benim en zoruma giden sırf egosunu tatmin etmek için dalga geçiyor olmaları.Kızlara kendilerini göstermek için benle dalga geçiyorlar ve halleri içler acısı.Bu sorunumdan nasıl kurtulabilirim sizce?

+1

• İnsanlar belli bir olgunluğa erişene kadar çevreye "havalı" görünmek için çeşitli yanlışlar yapar.Bunlardan biri de ezik gördüğünü daha da ezmektir.Otur düzgünce konuş diyeceğim muhtemelen yaş ufak konuşmayı falan önemsemezler.E döv desem dayak da yiyebilirsin.Ama içine atıp o ezikliği karakterinle bütünleştirmektense çak bir sağlam yumruk sonrasını akışa bırak dayak yesen de sürekli ezilmekten kurtulursun (bebek gibi ağlama tabi yoksa daha da kötü ezilirsin).

• Onlar yaşlarının gerektirdiği şeyi yapıyorlar
    Sıkıntı sende
    Ama saygı görmek istiyorsan başarılı olucaksın

• Biri dalga geçtiği sırada burnuna tüm gücünle yumruk at sonra hayalarına tüm gücünle tekme at bir daha geçemezler. Doğru veya yanlış o çevreye göre tek yol bu.
  • Vur ağzına bir tane bak bakalım bir daha dalga geçiliyor musun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Dala Geçiyorlar Ama
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son care olarak birine yumrugu gecirebilirsin.(Tavsiye Etmiyorum)!

• quote:

Orijinalden alıntı: carisma_eko

Onlar yaşlarının gerektirdiği şeyi yapıyorlar
    Sıkıntı sende
    Ama saygı görmek istiyorsan başarılı olucaksın

Bence 5 yaşındakilerin hareketlerini yapıyorlar.

• dalga geçene gömecen kafayı bak bakıyım daha dalga geçiyorlarmı
  • Dovsen duzelmezler konussan beter olurlar.Hic bulasma

• Güçsüz müsün? Çak ağızlarına 2 tane
  • kavga mı istiyorsun kamoon yap...

Ciddiyim. Kulağa sağlam bi kroşe vur sonra da hayalarına tekme. Bi daha sana yaklaşamazlar

• Üniversiteye kadar gerçekten bu sınıfa dayanamam.Hatta okula.Alan seçimlerinide yaptık değiştirme şansım yok.Kavga hiç bana göre değil bu arada

• Sen ağır başlı ol boşver.onlar gibi enbesil bir kalabalığa dahil olacağına,tek başına olman daha iyidir.Ama bu söylediğim kendini ezdir anlamında değil.kendini ezdirme ve fiili saldırıları orantılı bir güçle bertaraf et.Bertaraf edemiyorsan önce hocalarına olmadı oturduğun yerdeki emniyete şikayette bulunabilirsin.
  • Kardeşim sana bişey dediklerinde yapıştır cevabı korkma, üzerine gelirse eğer biri tüm gücünü topla suratının ortasına yumruğunu geçir bunu da mı yapamıyorsun ? Hayır gururuna dokunmuyor mu alay edilmesi, ezilmen. Bak ciddiyim biri sana bişey dediğinde yapıştır cevabı altta kalma ezdirme kendini bi daha kimse seninle dalga geçmez küçük düşürmeye kalkmaz. Eğer bi kere izin verdinmi, bi kere ezdiler mi bi daha hep ezerler seni sınıfın salağı sen olursun. Hani her sınıfta dalga geçilen salak, saf , pısırık tipler vardır ya he işte o olursun tepene çıkarlar duymazdan gelirsen. Ezdirme kendini kimse senden üstün değil.
  • Aga bende oyleydim. biraz aralarina katilmaya calis. su an durumum fena degil. misal lole basladim falan

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Herkese merhabalar öncelikle arkadaşlar size bi sorunumu anlatmak istiyorum

Sen kendinden ödün verme. Bozma çizgini. Kendin ol. Kendini geliştir. İyi bir okul ve iyi bir çevre edinmeye bırak. Sanırım kötü bir okuldasın?

Yaşadıklarını ben de yaşıyorum. Sorunumuz şu, bir ergen yanımız var bir de olgun tarafımız. Sürekli ikisi arasında bir iç çekişme yaşıyoruz.

Bunun sebebi çocukluk döneminden gelir. 5-6 yaş dönemleri çocuklarda kişiliğin temellerinin oluştuğu kalıplaştığı dönemlerdir.

Bu dönemlerde kalıplar oturur. Üzerine kişilik gelişir.
  • Ben de oyleydim. Simdi internetten cok iyi para ****, tabi bunu biliyorlar, hepsi kuyrugum oldu. Tavsiyem; kafani kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Aga bende oyleydim. biraz aralarina katilmaya calis. su an durumum fena degil. misal lole basladim falan

Gerçekten hiç zevk almam.Çok çocuksular çünkü.Yaptıkları espri bile.Bilgisayar oyunu oynayanda var ama daha çok futboldan konuşuyolar.Benim ise ilgi alanlarım felsefe, siyaset, edebiyat vb.O yüzden dışlanıyorum dediğim gibi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.