Şimdi Ara

sınıf geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bir anadolu lisesinde 10. sınıf sayısal öğrencisiyim.karneme 3 tane kesin 1 dersim(matematik,geometri,kimya) var.bütün derslerimin not ortalaması 3.50 ve puan oalrak 66.78.

sınıfı direk geçermiyim? sorumlu mu geçerim? kalırmıyım?
    lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim.

• sorumlu geçersin,3 derside verebilirsin istediğin zaman. Banada yardım ;

http://forum.donanimhaber.com/m_40023158/tm.htm
  • kesin geçiyorum yani? kalmıyorum öylmi?
  • Sorumlu geçersin dediğim gibi,eylülde falan sınava girip o dersleri vermek zorundasın.
  • oh çok iyi ya o zaman şöyle oluyo ortalaman 3.00 ın üstündeyse ne kadar 1 in olduğu önemli değil.
  • Hayır,3 den fazla olursa direk kalırsın. Ama birşey söyleyeyim ben senin 10.sınıf olduğunu görmemişim,maalesef direk kalırsın 1 dersini düzeltmen gerek. 10.sınıflarda öyle oluyor. 9.sınıflarda en fazla 3 dersin zayıf olsa geçebiliryorsun,10.sınıflarda en fazla 2 dersin zayıf olursa sorumlu geçebiliryorsun.
  • Ortalaman 3.00 geçsin ne kadar zayıf olduğu önemli değil.Ortalaman tutsun her türlü geçersin.Sorumluda olmassın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangisi abi 3 tane olsa kalırmıyım yoksa direk ortalamadan geçermiyim?
  • 10.sınıfta direk kalırsın,1 dersini kurtarman lazım. O üye yanlış bilgi veriyor gibime geliyor,çünkü benim konumda da ortalama seni ilgilendirmez direk geçersin diyor,senin konunada ortalaman geçsin zayıfın olsada geçersin diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Ortalaman 3.00 geçsin ne kadar zayıf olduğu önemli değil.Ortalaman tutsun her türlü geçersin.Sorumluda olmassın.

ya alan derslerinden zayıf olursa
  • eğitim sistemi o kadar adaletsizki 475 yapıp iyi bi anadolu lisesine giriyosun , sınavlarda öss düzeyinde sorular çıkıyo sınıfta kalma korkusu sarıyo insanı.kimi liselerdede 30-60-90 üçgeninde bir kenarı verip sınav sorusu diye diğer kenarları soruyolar.adalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umt1905

Hayır,3 den fazla olursa direk kalırsın. Ama birşey söyleyeyim ben senin 10.sınıf olduğunu görmemişim,maalesef direk kalırsın 1 dersini düzeltmen gerek. 10.sınıflarda öyle oluyor. 9.sınıflarda en fazla 3 dersin zayıf olsa geçebiliryorsun,10.sınıflarda en fazla 2 dersin zayıf olursa sorumlu geçebiliryorsun.

DOĞRU !

1 tane zayıfını 2 yap ortalamanda tutuyorsa diğerler sorun bile değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umt1905

10.sınıfta direk kalırsın,1 dersini kurtarman lazım. O üye yanlış bilgi veriyor gibime geliyor,çünkü benim konumda da ortalama seni ilgilendirmez direk geçersin diyor,senin konunada ortalaman geçsin zayıfın olsada geçersin diyor.

Karnenin arkasını okumanı tavsiye ederim.Olmadı git hocalarına sor.Benim verdiğim bilgi doğru

Senin konunla bu konuyu nasıl aynı tutuyorsun?
    Sende zayıf yok direk geçersin bu konudaki arkadaşın zayıfı var onun için ortalama dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne[M]esis -- 26 Mayıs 2010; 23:13:10 >

• İnşallah doğrudur,ama ben meslek liseliyim ve bölüm seçecem o ortalama ile bir bölüme gidemem ki.
  • 1 tanesi düzeldi 2 tane kaldı şimdi geçince direk mi geçiyom yoksa sorumluluk sınavlarına katılcakmıyım?
  • Direk kalıyordun şimdi 1 tanesini düzelttin,sorumluluğa kalıyorsun.
  • Ortalaman 3.00'dan yüksekse sorumluluğa falan kalmadan direk geçiyorsun.
  • İyi de zayıfı var.
  • Direk geçersin.Sorumluluk yok

@umt1905

Zayıf önemli değil.Düz liselerde ve meslek liselerinde 2,50 anadolu liselerinde 3,00 fen liselerinde 3,50'yi geçerse direk geçer.

Bknz : Ben geçen sene 3 zayıfla düz geçtim.
  • benimde hiç zayıfım yok ama ortalamam düşük ben direk geçecek miyim ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.