Şimdi Ara

Sınıfta Kaldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düz lisedeyim, 10. sınıftayım. İlk defa sınıfta kalıyorum. Hemde 1 ders yüzünden sınıfta kaldım.

Sınıfta Kaldım...

Şimdi 9. sınıftan falan kalma dersim yok hiç, bu şekilde sınıfta kalmış görünüyorum. Tekrar aynı sınıfı okuyamam. Açık liseden okuma gibi bir olanağım var mı? Öneride bulunabilir misiniz, şunu şunu yap diye. Teşekkürler şimdiden.

Ayrıca 2. sınavların hiç birine girmeme nedenim babam vefat etti, o kafayla hiç gitmek istemedim. Okula da durumu anlattım ama hiç kolaylık sağlamadılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novaroma -- 18 Eylül 2009; 21:49:41 >

• Niye girmemişsin diğer sınavlara?
  • @barman ilk mesajımı düzenleyip yazdım.
  • off ya cok kotu bı durum allah kolaylık versın
  • Geçmiş olsun
  • Başın sağolsun. Allah yardımcın olsun.
  • 2x+8=10 denklemi, GöKHaN 35, fernsehn teşekkürler, sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershanede Konulardan Geri Kaldım
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • girmediğin sınavlara rapor alarak bi süre sonra tekrar girilebiliyordu sanki?
  • Nasıl alabilirim ki?
  • Yok mu yardım edebilecek biri?
  • tanıdık doktor varsa rapor alabilirsin :( ama daha ne yapılır bilmiyorum
    rapor aldın ya diyelim ayın 5 inde 1 günlük raporun var ...
    1 hafta sonraya kadar 12 sinde bile sınava girmemişsen artık maalesef yapacak birşey yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irondawn -- 19 Eylül 2009; 0:15:25 >
  • Allah yardımcın olsun
  • Peki M.E.B.' i arayıp af çıkar mı diye öğrenebilir miyiz? Yani biraz saçma olmuş, 9. sınıflar 3 zayıfla geçebiliyor ama 10. sınıflar geçemiyor...
  • Öncelikle geçmiş olsun ve başın sağolsun. İkisinin üst üste gelmesi kötü olmuş, bizim okul idarelerimiz de böyle maalesef, hiç bir şekilde yardimci olmazlar; hatta olmamak için ellerinden geleni yaparlar.

Öyle görünüyor ki üstüne bir bardak su iceceksin. Ama sinif tekrari dünyanin sonu değil. Ben de 9. sinifi tekrar etmis biri olarak ilk duydugumda sok gecirmistim ama sonrasinda iyi yanindan bakmayi ogreniyosun. Ornegin basarisiz oldugun dersleri tekrar verme sansin var artik, yani ortalamani yukseltebileceksin ki bu da senin icin uzun vadede avantaj demek. Bu oyle kucumsenecek birsey degil, cunku sonradan senin de farkina varacagin gibi oss puanina buyuk katkisi var. O yuzden sene kaybi olarak da gormemeye calis.

Af konusu da hic belli olmaz, bize cikmadi ama bizden sonraki sene kalanlara cikmisti. MEB'in ne yapacagi belli olmaz, takip etmeye calis. Simdilik aklima gelenler bunlar, iyi sanslar!

• quote:

Orijinalden alıntı: derZyklus

Öncelikle geçmiş olsun ve başın sağolsun. İkisinin üst üste gelmesi kötü olmuş, bizim okul idarelerimiz de böyle maalesef, hiç bir şekilde yardimci olmazlar; hatta olmamak için ellerinden geleni yaparlar.

Öyle görünüyor ki üstüne bir bardak su iceceksin. Ama sinif tekrari dünyanin sonu değil. Ben de 9. sinifi tekrar etmis biri olarak ilk duydugumda sok gecirmistim ama sonrasinda iyi yanindan bakmayi ogreniyosun. Ornegin basarisiz oldugun dersleri tekrar verme sansin var artik, yani ortalamani yukseltebileceksin ki bu da senin icin uzun vadede avantaj demek. Bu oyle kucumsenecek birsey degil, cunku sonradan senin de farkina varacagin gibi oss puanina buyuk katkisi var. O yuzden sene kaybi olarak da gormemeye calis.

Af konusu da hic belli olmaz, bize cikmadi ama bizden sonraki sene kalanlara cikmisti. MEB'in ne yapacagi belli olmaz, takip etmeye calis. Simdilik aklima gelenler bunlar, iyi sanslar!

Teşekkür ederim ayrıntılı cevap için. Geçmeye çalışmakta ki isteğimin nedeni; 1 sene kaybedeceksem eğer, ÖSS'ye çalışarak kaybetmeyi istemem. Ayrıca 9. sınıfı 4.00+ krediyle geçen biri olarak sınıfta kalmak gerçekten koyuyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.