Şimdi Ara

Sınıfta kalır mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anadolu lisesinde okuyorum. 9. sınıfım. matematik ve geometrim 1 ( çalışmamamızın cezası işte ) ortalamam 2,8 civari geçer miyim?

• 3 dersle geçiyorsun.
  • Çok rahat bir şekilde elimi kolunu sallaya sallaya geçersin kafana takma!
  • Kızgın çöllerde kilometrelerce yürüdüm... Yaklaşık 19 saattir 1 yudum su içmedim. Son 10 gündür yediğim tek şey kuru ekmek o da tükenmek üzere, 180 gündür kadın görmedim, kadını bırakın insan bile görmedim... 200 gündür sadece çölde yaşadım. veeeeee birden mükemmel bir şehire vardım.Mükemmel yiyecekler, sınırsız içecek, mükemmel kızlar, harika bir otel...

İşte dostum klaros sen bana bu duyguyu yaşattın...

quote:

Orijinalden alıntı: klaros

Çok rahat bir şekilde elimi kolunu sallaya sallaya geçersin kafana takma!
  • o derslerden sorumlu olarak geçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri ŞAHİN
    Kızgın çöllerde kilometrelerce yürüdüm... Yaklaşık 19 saattir 1 yudum su içmedim. Son 10 gündür yediğim tek şey kuru ekmek o da tükenmek üzere, 180 gündür kadın görmedim, kadını bırakın insan bile görmedim... 200 gündür sadece çölde yaşadım. veeeeee birden mükemmel bir şehire vardım.Mükemmel yiyecekler, sınırsız içecek, mükemmel kızlar, harika bir otel...

İşte dostum klaros sen bana bu duyguyu yaşattın...

quote:

Orijinalden alıntı: klaros

Çok rahat bir şekilde elimi kolunu sallaya sallaya geçersin kafana takma!

Gece gece sende beni güldürdün! Benimde 6 tane vardı 9. Sınıfta :)4ünü vermiştim(kesinlikle önermem!).Ortalama 2.5 le geçiyosun bildiğim kadarıyla.İçine su serpmek istemiyorum ama belki Anadolu liselerinde farklıdır:):)

• ortalamam 2,75 1 tane 1im var geçiyor muyum ? anadolu lisesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eheeheeheeheehe -- 6 Haziran 2011; 18:17:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezuna kalmalı mıyım ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eheeheeheeheehe

ortalamam 2,75 1 tane 1im var geçiyor muyum ? anadolu lisesi

Ortalama yükseltme sınavına girersin büyük ihtimalle ortalamanın 3 olması gerek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.