bir keresinde okulda öğrenci başkanı seçimleri wardı.bende seçimde görevliydim işte rehberlik dersi saatinde yapılıor bu seçim. işte sınıfları teker teker çağırıp oy kullandırıoz falan.... işte sonra hoca dedi kadir git de sizin sınıfı çağır dedi..bende bizim rehberlik hocasını aşağıda görmüştüm yani sanıomki bizim sınıf boş hoca yok... işte ondan sonra koştum sınıfın kapıdan daldım böle fırlama bi hareketle hadi lan *bneler oy kullanmaya die bağırdım. ondan sonra karşıma bi baktım matematik hocası içerde
bizim bi tane hoca vardı sağlam atatürkçüydü bende kızların arasında hep küfür a.- felan diyodum kızlar şikayet etmiş bende sinirde ncama vurdum camı kırdım elimden bi ton kan geliyodu sonra bizim hoca geldi aynı zamanda fen bilimler öğretmeniydi labaratuvara aldı bana dio sen kızların yanında a-q g-t felan diyomuşsun hocada kadın olduğundan mosmor oldum
Kürşat ne acayip konular açıyorsun sen
quote:
Orjinalden alıntı: nieaufgabe
Kürşat ne acayip konular açıyorsun sen
olum fıstık gibi konu işte senin çok vardır anın anlatsana bize bizi mahrum bırakma senin anılardan
quote:
Orjinalden alıntı: vuKaat
bir keresinde okulda öğrenci başkanı seçimleri wardı.bende seçimde görevliydim işte rehberlik dersi saatinde yapılıor bu seçim. işte sınıfları teker teker çağırıp oy kullandırıoz falan.... işte sonra hoca dedi kadir git de sizin sınıfı çağır dedi..bende bizim rehberlik hocasını aşağıda görmüştüm yani sanıomki bizim sınıf boş hoca yok... işte ondan sonra koştum sınıfın kapıdan daldım böle fırlama bi hareketle hadi lan *bneler oy kullanmaya die bağırdım. ondan sonra karşıma bi baktım matematik hocası içerde
quote:
Off koptum ya
Bi keresinde sinirliyim böyle pencereden kızları izliyorum arkadaş da pencereyi hızlıca itti sırtıma çarptı bende o sinirle pencereyi geri ittim , bizim pencereler genişti bayağı açıldığında pencere yandaki cama çarpıyordu bende o sinirle çok hızlı itince diğer cam aşağıya indi ben tırstım tabi aşağı baktım sonra kimsenin kafasına falan düşmemiş , sonra müdür geldi ben olayı anlatmaya çalışıodm müdürde boşver dedi taktırcam şimdi camı parasını ödiceksn dedi , ama benm o cam kırıldıktan sonra ki yüz ifadem ve pencereyi sırtıma çarpıttıran arkadşaım olm naptın sen bakışları çok malcaydı
Şimdi Biz Öğlenciyiz. 12:30da Başlıyor Okul.Bizde Sabah Saat 9:45 Gibi Buluştuk. Gittik Bi Kepabçıya Tıkabasa Yedik(57 YTL Hesap Geldi O ayrı) Nasıl Şişmişim Ama Cola Falanda İçtik Gaz yaptı Acayip. Girdik Okula 6 Kişi.Sıraya Falan Girdik.Arkadaşlar falan filan. Ben Tutamadım Kendimi Bir Geğirdim Bütün Okul Bana Bakıyo.Arkamdaki Arkadaşlar yandaki Sıraya Girmiş Bana Bakıyo. Hocanın Biri Çıktı Dışarı Ne Oluyor Diyo Yanımızdaki Sınıfa. Kimseden Ses Çıkmadı.Bi 30sn Sonra Falan Millet Böğüre Böğüre Gülüyo. Tabi Hiç Bozuntuya Vermedim Çıktım Sınıfa. İğrenç Bi Gündü.
lisede ingilizce dersindeyiz hoca da ufak boylu bişey bende kagıt a kufur falan yazdım gıcık oldugum cocuklara atıyodum kagıt ı onlarda bana cvp olarak kufur yazıp atıyolardı dersin bitmesine 10 dk kala bi kagıt atım hoca beni gordu kagıt ı al gel dedi bi baktı kufur kufurleri bana senmi yazdın dedi ewt dedim beni 1 ders tek ayark ustunde bekletmişti karızmetik biriydim bide tum okula rezil olmuştum
bi tane daha gene ingilizce dersinde yin arkadaşlar sınıfa ısırkan otu getirmiş herkesin orasına burasına suruyoz hoca bi gordu bizi otu aldı içimize atı ve 1 ders oyle bekleti cok kotu olmuştu + bide rezilik
quote:
Ben de yakın zamandaolmuşbir anımı anlatayım. Dersanede ingilizce dersindeyiz.Bir yerden konu açıldı.İngilizcede kısaltmalar falan bahsediyorduk.Benim de o anda nerden aklıma geldiyse forumda birisinin nicki geldi aklıma."Your rock"(okunuşu güzel bir kelime)Bu kelimeyi yazdım bi kağıda.Başına da "Dull" yazdım."Dull Your Rock"Bunu arkadaşa gösterdim.Arkadaş biraz güldü işte.Ön sırada oturan bir kız kağıdı bir an kaptı arkadaşın elinden.İçinden okudu fakat birşey anlamadı.Sonra"Eee, ne var bunda yani dall ya......" dedi ve kendiside o anda rengarenk oldu biz de 5dk güldük ona.
Yanımdaki arkadaşımla konuşuyoruz.Hocada tahtada izohipsleri anlatıyor.Matematikle ilgili olan her şeye bayılırım.Arkadaşla konuşurken hoca susmam için adımı söylemişti.Bende olm çok kolay bu demiştim hocaya.Hoca da bayan.Tüm sınıf kopmuştu.
Bu da bu sene olan bir olay.Yemeğe gideceğimiz dersteyiz.Sınıfta 1 kişide tam dakik saat var.Önündeki arkadaş ona saati soruyordu.Hoca ona adını söyledi.O da hocaya "Hocam kaç dakika kaldı?"dedi arkasındakine diyeceğine.Bütün sınıf yarıldı.
quote:
Asıl merak konusu bağırdıktan sonraki tepkiler.
quote:
Orjinalden alıntı: LastSoldi3r
Ben de yakın zamandaolmuşbir anımı anlatayım. Dersanede ingilizce dersindeyiz.Bir yerden konu açıldı.İngilizcede kısaltmalar falan bahsediyorduk.Benim de o anda nerden aklıma geldiyse forumda birisinin nicki geldi aklıma."Your rock"(okunuşu güzel bir kelime)Bu kelimeyi yazdım bi kağıda.Başına da "Dull" yazdım."Dull Your Rock"Bunu arkadaşa gösterdim.Arkadaş biraz güldü işte.Ön sırada oturan bir kız kağıdı bir an kaptı arkadaşın elinden.İçinden okudu fakat birşey anlamadı.Sonra"Eee, ne var bunda yani dall ya......" dedi ve kendiside o anda rengarenk oldu biz de 5dk güldük ona.
kız çok kötü bir duruma düşmüş yazzık
quote:
Orjinalden alıntı: serious_captain
quote:
müdür, müdür yardımcısı veya öğretmen tarafından atılan dayakla sonuçlanmıştır kesin
quote:
Orjinalden alıntı: Qcu
Şimdi Biz Öğlenciyiz. 12:30da Başlıyor Okul.Bizde Sabah Saat 9:45 Gibi Buluştuk. Gittik Bi Kepabçıya Tıkabasa Yedik(57 YTL Hesap Geldi O ayrı) Nasıl Şişmişim Ama Cola Falanda İçtik Gaz yaptı Acayip. Girdik Okula 6 Kişi.Sıraya Falan Girdik.Arkadaşlar falan filan. Ben Tutamadım Kendimi Bir Geğirdim Bütün Okul Bana Bakıyo.Arkamdaki Arkadaşlar yandaki Sıraya Girmiş Bana Bakıyo. Hocanın Biri Çıktı Dışarı Ne Oluyor Diyo Yanımızdaki Sınıfa. Kimseden Ses Çıkmadı.Bi 30sn Sonra Falan Millet Böğüre Böğüre Gülüyo. Tabi Hiç Bozuntuya Vermedim Çıktım Sınıfa. İğrenç Bi Gündü.
LoL
quote:
Orjinalden alıntı: Zeberu5
quote:
Orjinalden alıntı: BFCYBORG
quote:
Cografya hocasi hamileydi bende sinifda biraz(firlamayim) x) ben hocaya hocam ins cocuqunuz erkek olursa benim qibi olur dedim ( hal ve hareket bakimindan) hocada senin gibi tatli bi oglum olsun daha ne isterim dedi..ßende tabi utandim kizardim felan :) mal durumuna düsmedimde böyle bisey oldu :)
ßide matematik yazilisindayiz 4 grup soru soruyor hoca..Saqa sola bakacak kimse yok bende matematikden bi qram anlamiyorum sabahcilarin biraktiqi qazete vardi cikardim yazilinin ortasinda qazete okuyodum sinav kaqiti bos sekilde saq tarafda duruo ben sol tarafda qazete okuyorum tek oturuyorum.. hoca qeldi oglum nabiyon sen qazete okuyom hocam dünyada ne oluyo ne bitio onlara bakiyorum demistim..Hocada hey allahim ne insanlar var qibilerinden bisiler söyledi x)
şuanda da g ğ k harflerinin yerine q kullanarak mal durumuna düşüyosun. Ama haberin yok bundan ne yazıkki..
ahahaha sen doqustan malsin
ahaha adam iyi bozdu seni
quote:
Orjinalden alıntı: BFCYBORG
quote:
Cografya hocasi hamileydi bende sinifda biraz(firlamayim) x) ben hocaya hocam ins cocuqunuz erkek olursa benim qibi olur dedim ( hal ve hareket bakimindan) hocada senin gibi tatli bi oglum olsun daha ne isterim dedi..ßende tabi utandim kizardim felan :) mal durumuna düsmedimde böyle bisey oldu :)
ßide matematik yazilisindayiz 4 grup soru soruyor hoca..Saqa sola bakacak kimse yok bende matematikden bi qram anlamiyorum sabahcilarin biraktiqi qazete vardi cikardim yazilinin ortasinda qazete okuyodum sinav kaqiti bos sekilde saq tarafda duruo ben sol tarafda qazete okuyorum tek oturuyorum.. hoca qeldi oglum nabiyon sen qazete okuyom hocam dünyada ne oluyo ne bitio onlara bakiyorum demistim..Hocada hey allahim ne insanlar var qibilerinden bisiler söyledi x)
şuanda da g ğ k harflerinin yerine q kullanarak mal durumuna düşüyosun. Ama haberin yok bundan ne yazıkki..
ortaokulda olmuştu, hoca dersden çıktı bizde hocadan sonra dersden çıkacağız, şerefs.zin biri aarakdan beni itti, ama nasıl ittiyse benim kafa hocanın kıçta, az daha itse girecekti. hoca ne ters tesr baktı en ittiler dedim geçti gitti.
quote:
Orjinalden alıntı: zXr
quote:
Orjinalden alıntı: serious_captain
quote:
müdür, müdür yardımcısı veya öğretmen tarafından atılan dayakla sonuçlanmıştır kesin
yok yok öle olmadı .. ben direk öle bağırdıktan sonra ağzımı kapattım elimle.. ama hoca bişi demedi Allah'tan