Şimdi Ara

Sınıfta sizin veya ark.nızın en 'mal' duruma düştüğü an?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim bir arkadaşım vardı adı Ramazan'dı şimdi bu derste şişeyi dikip su içti fakat kapak yere düştüSonra bu yerlere bakınıyor bir türlü bulamıyor hocanın dikkatini çekti napıyorsun yavrum dedi.Bizim arkadaşında artık aklına gelmedi herhalde birden verdiği cevap şuydu:''Hocam şeyimi arıyorum''.Bütün sınıf yerlerdeydi bu cümleden sonra
  • Bi Fıkra anlattım kimse gülmedi o günden beri fıkra anlatmam
  • hoca ile yok ama sayılır..
    bir gün okulun son ders zamanı ve çıkışı civarıydı arkadaşlar almışlar beni itiştirip sıkıştırıp duruyorlar aslında ben servise koşarak giderdim yer kapmak için..
    ondan sonra bir çelme ben küüütttt yerdeyim.. merdivenin baş ucunda arkadaşlar gülüyorlar bende kıpkırmızı...

bir tane daha 7.sınıfta güzel yazı dersinde tanışma faslını konuşuyorlardı
    adın soyadın meslek gibi bende cümle ortalarında şöle bir kelime dedim;
    -kebapçı deyince bütün sınıf yarıldı gülmekten.

komik duruma düştügüm anlar yok benim hafif şekilde sadece.. aklıma gelirse yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 1 Haziran 2008; 1:49:07 >
  • Gecen sene ders bos arkadaslarla uzun esek oynuyoruz.. Baya kaptırmısız videoya falan cekiyolar... Kızlar falan bakıyo.. O günde Tom % Jerry'li turuncu boxer ımı giymistim, atladıktan sonra fermuardan arkaya kadar komple yırtılmıstı.. Herkes herseyimi görmüstü tam bi faciaydı
  • Hoca arkasını döndüğünde derste arkadaşla göbek atıyoduk,kendimizi iyice kaptırmışız

Hoca bize doğru döndü,göz göze geldik,rezalet bi andı
  • forum üyelerinden bi arkıma hoca kitapları kontrol görevi vermişti. hoca bayan. sınıfa girdi bunu kaldırdı. "kitapları kontrol ettin mi oğlum" dedi. bu da dalgınlığa "ettim oğlum" dedi. tüm sınıfkoptu ark mort :D bişi de diyemedi :D

bide benim kafamı vurup bayılma hadiselerim var çok anlatsam kitap olur. birini anlatıyım da daha çok var. kapıyı arkadan tutuyolardı birini kırılmaya ramak kalmış biçimde açtım diğer sınıfı tutuyolardı şimdi de onu da açıyım diye bi uçtum kafamı kolona mı ne çarpmışım en son ilk yardım rezaletiyle karşılaştım erdinç ölme uyan diye dövüyolardı :D

bi gün de beden dersindeyiz hoca geldi o da oynuyo sırf artistik olsun diye topa abanacak ya benim kafama doğru abandı. yüzümü hissetmedim kaç dakka :D

sonra bi gün bomb patltıyoz okul bahçesinde yine. çalıların arkasındayız. ben gelen giden varmı diye kafayı bi akldırdım müdür yardımcısı araksı bize dönük bi kızla konuşuyo. ben eğildim olm len kumru (hocanın soyadı) yukarda dedim.bu sırada da bomba tutuşmuş. duman çıkarıyo. biz gülemmek için elimizle ağzımızı kapıyoz yumruğumuzu falan ısırıyoz :D hocaınnı arkasında bomba patlatıyoz :D sonra ben kendimi sıktım sıktım. ağzımdan gülmedim. biriken hava başka bi yerimden çıktı. biz gülmekten kırıldık tabi sonra :D neyse alahtan o sırada hoca gitmiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalli Head -- 1 Haziran 2008; 2:10:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vuKaat

bir keresinde okulda öğrenci başkanı seçimleri wardı.bende seçimde görevliydim işte rehberlik dersi saatinde yapılıor bu seçim. işte sınıfları teker teker çağırıp oy kullandırıoz falan.... işte sonra hoca dedi kadir git de sizin sınıfı çağır dedi..bende bizim rehberlik hocasını aşağıda görmüştüm yani sanıomki bizim sınıf boş hoca yok... işte ondan sonra koştum sınıfın kapıdan daldım böle fırlama bi hareketle hadi lan *bneler oy kullanmaya die bağırdım. ondan sonra karşıma bi baktım matematik hocası içerde

• bide şu oaly var. bizim iöo'daki beden hocası Ayıboğan lakaplı (ismi aydoğan)böle on boğa gücünde hayvan biri. derse geç girene kayıyo. ilk ders. biraz geciktim. koşa koşa gittim spor salonuna ordan görevli dedi sizin sınıf yukarda sınıfta değiştiriyor üstünü odada okul takımı var diye. ben sınıfa koştum. açtım kapıyı daldım. sanise geçmeden sınıfın ortasında falanım :D bi çığlık koptu anaaam o da ne sınıfın tüm kzıları çıplak
    tabi ben cabnımı zor kurtardım :D meğer önce kzılar üstünü değiştiriyormuş sonra erkekler girecekmiş. tee kaç sene sonra bile hala esprisini yaparım

-len şu çıkma teklif etmek için üç aydır k.çını yırttığın kız var ya.
    -ben onun göğüslerini gördüm
    -sittir len
    -valla bak
    -hasss.

• anlatayım;

sınıfta deli gibi sevdiğim fakat benim yüzüme bakmayan kız çözemediği matematik sorusunu tahtaya yazdı. "sevgili" matematik hocamız, "bu soruyu xxxxx çözsün." dedi. ben tahtaya kalktım. matematik notum 30 30 saniye kadar soruyla bakıştık. sonra hoca bana uzun uzun nutuk vererek soruyu çözdü. yok senin fen bölümünde işin ne gitsene tm ye yahut eşit ağırlığa falan 10dk öğüt dinleyip mal konumuna düştükten sonra sessizce surama oturdum..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.