Şimdi Ara

Sınıfta sizin veya ark.nızın en 'mal' duruma düştüğü an??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepimiz sınıf ortamına girmişizdir.. tabiki mal duruma düştüğümüz zamanlarda olmuştur.. sizin öyle bi duruma düştüğünüz anları anlatırmısınız__ ben giriş yapim isterseniz bikeresinde matematik sınavm çok iyi geçmişti.. herkes kötü geçti diodu bende herkesin karşısına geçipp benimki bi iyi geçti ki sormayn fln diip şamaata yapıodm.. herkesi deli etmiştim :) sora sonuçlar bi açıklandı hep yanlış yapmışım millet o zaman benle dalga geçmişti bende mors olup kalmıştm nese sizin daha eğlenceli anılarınız vardır

• Cografya hocasi hamileydi bende sinifda biraz(firlamayim) x) ben hocaya hocam ins cocuqunuz erkek olursa benim qibi olur dedim ( hal ve hareket bakimindan) hocada senin gibi tatli bi oglum olsun daha ne isterim dedi..ßende tabi utandim kizardim felan :) mal durumuna düsmedimde böyle bisey oldu :)

ßide matematik yazilisindayiz 4 grup soru soruyor hoca..Saqa sola bakacak kimse yok bende matematikden bi qram anlamiyorum sabahcilarin biraktiqi qazete vardi cikardim yazilinin ortasinda qazete okuyodum sinav kaqiti bos sekilde saq tarafda duruo ben sol tarafda qazete okuyorum tek oturuyorum.. hoca qeldi oglum nabiyon sen qazete okuyom hocam dünyada ne oluyo ne bitio onlara bakiyorum demistim..Hocada hey allahim ne insanlar var qibilerinden bisiler söyledi x)
  • Coğrafya dersinde hoca öğrenci oldugu dönemde Goriot baba eserini nasil ezberlediğini filan anlatiyodu.

Bende daldim hemen aa stendal die , aslinda Balzacindi ve rezil oldum
  • bizim arkadaşlar boğuşurken sınıfta 2 sininde yüzü duvara bakan pozisyonda üst üste sıranın üstüne düştüler bayağı bir gülmüştük benim morardığım bir an bir kere arkadaşlarla geziyoduk 5 kişilik bir grubuz parka gittik orda bankların üstüne demirden gölgelik gibi çatı yapmışlar neyse onu başkaları aşağı doğru eymiş ayaktayken başımıza değiyodu sonra onu düzeltiyim dedim tam yukarı doğru ittiyodum kadının biri geldi napıyosun orda ayıp değilmi devletin malına zarar veriyosun diye başladı sonra düzeltiyodum falan dediysemde kadım söylendi gitti milletin alay konusu olmuştumm
  • öyle bi anı değil ama
    kardeşim 5 yaşında babamla camiye gitmişler annemde ona dua et demiş
    kardeşimde Alahım hiç akşam olmasın diye dua etmiş
    bu gece diyo anne ben dua ettim neden yine akşam oldu
  • Bizim mal gibi bi duruma düşüşümüz var ki sormayın

Şimdi okulun ilk günü , okul kültürparkın hemen yanı atatürk anadolu lisesi.ilk gün okul çıkışı 6 erkek dolaşıyoz parkta.ama parkta herkes sevgilisiyle yiyişiyo biz 6 erkek dolaşıoz.kendimi mal gibi hissetmiştim
  • Anılarınız çok güzel arkadaşlar birde benim var;

Bir keresinde tarih dersinde hoca sınıfta en sevmediğim kişi kaldırmıştı sonra kız dedi ee neydi felan hoca da neydi dedi bende kıza laf sokmak istiyorum bişyide bulamadım neyddiiiiiiii dedim hoca kötü kötü bakmıştı çok utanmıştım şimdi anlatınca anlaşılmıyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DH|MarjinaL -- 3 Mayıs 2008; 21:52:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarih dersinde konuyu anlatıyordum savaş Güney Cephesinde Dörtyol adlı bir ilçede mi ne geçiyormuş bende dedim savaş dörtyol azında oldu.Sınıf kopmaya başladı ben bise anlamadim ama sonradan çaktım davayı altında kalmamak için ışıkları fln karıştırdım bende güldüm.Hoca ise gülmekten gözünden yaş geldi
  • Hoca diyceğime hacım demiştim hocaya..
  • ben bitane daha anlatim.. edebiyat sınavındayz şimdi.. ama sınav test.. test diyede acaip kazık.. sora en arka taraftaym. ortalarda biyerde çalışkan iki kız var ve hocada devamlı sınıfn içinde tur atıyor.. bende napim napim dedim sora aklıma bişey geldi.. hoca arka sıradan ön sıralara doğru yürürken silgiyi hocanın arkasına doğru atıp sora pıtır pıtır gidip silgiyi alıp sora geri gelirken bi kaç soru bakıp yerime oturuodm.. hoca farketmiodu bile.. sınıfta bazı arkadaşşlar kopup sıranın üstüne yatsalarda hoca farketmemişti.. gülenlere nie gülüosunz fln diodu onlarda bi yalan buluolardı hepten komik bi durum oluodu ey gidi günler o sınavda bunu bi kaç kere tekrarlamıştm sora sınavdan 5 almştm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkürşat01 -- 3 Mayıs 2008; 21:55:29 >

• bende geçen yıllarda sağlık dersinde konu anlatıyodum uçuk yerine uçak demem mi sınıf koptu sonra
  • 1-2 hafta önce sınıfın arkasında oturan bir arkadaş kalbinden rahatsız numarası yapıp dersten çıkacak ve sevgilisinin yanına gidecek (kızın dersi boştu) neyse işte sancılanıyormuş gibi falan yapıo hocanın dikkatini çekti bu durum . Benim önümdede 2 kız arkadaş var , kızların o arkadaşın numara yaptığından haberi yok , kız da arkaya dönüp '' Noluyo buna ölüyo mu ? '' diye sordu bize , benim yanımdaki samimi arkadaşımda '' Ne ölmesi beya sapasağlam o , seni beni si..er !!! '' dedi ben dahil etrafımızdaki bir kaç kişi baya bir süre koptu kız da ''Terbiyesiz !!! '' deyip suratını buruştururak önüne döndü ve arkadaşın yüzü patlıcan mor u bir renk aldı...O anı hiç unutamam , gözümün önünden gitmiyor o sahne !!! Aklıma geldikçe de gülerim

• Bir tane daha ,
    Geçen sene edebiyat dersindeyiz hoca tam makaralık adam , yani bizim kafadan...Neyse bir yerden laf açıldı konu kız-erkek ilişkilerine geldi..Bir tane de arkadaş var adı İbrahim (etliye sütlüye karışmayan sessiz sakin bir çocuktur) neyse hoca buna biraz sardırayım diye '' Oğlum senin baya kız arkadaşın olmuştur bu yakışıklılıkla beni bile tavlarsın sen. '' dedi bende kendimi tutamayıp '' Hocam , o playboy zaten her gece bir hatunu götürüyor o !'' dedim hoca da kahkaha atarak ''Kim o dağdan inme abaza !!! ???? '' diye sorunca sınıf halinde 2-3 dk kopmuştuk

Bir tane de bu seneden, boş derste uzun eşek oynuyoruz 3 e 3 takımlar halinde , atlama sırası bizdeydi ilk arkadaş atladı (biraz cüssesi sağlam) neyse atladığımız arkadaşlarda pek hacimli değillerdi , bu arkadaş atlayınca zar zor tuttular bunu , ama baya bi eğildiler . Ben 3.olarak atlayacaktım , 2.olarak atlayacak olan arkadaş koştu..tam atlarken eşek çökmezmi havada uçarak gelen arkadaş direk yastık olan arkadaşın çeneye kafayı koydu sonra hepsi birden yerlere , ee doğal olarak o durumun verdiği yarılma etkisiyle bizde yerlere...Yazarken bile gülüyorum , çok fenaydı...

• quote:

Orjinalden alıntı: BFCYBORG

quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

Cografya hocasi hamileydi bende sinifda biraz(firlamayim) x) ben hocaya hocam ins cocuqunuz erkek olursa benim qibi olur dedim ( hal ve hareket bakimindan) hocada senin gibi tatli bi oglum olsun daha ne isterim dedi..ßende tabi utandim kizardim felan :) mal durumuna düsmedimde böyle bisey oldu :)

ßide matematik yazilisindayiz 4 grup soru soruyor hoca..Saqa sola bakacak kimse yok bende matematikden bi qram anlamiyorum sabahcilarin biraktiqi qazete vardi cikardim yazilinin ortasinda qazete okuyodum sinav kaqiti bos sekilde saq tarafda duruo ben sol tarafda qazete okuyorum tek oturuyorum.. hoca qeldi oglum nabiyon sen qazete okuyom hocam dünyada ne oluyo ne bitio onlara bakiyorum demistim..Hocada hey allahim ne insanlar var qibilerinden bisiler söyledi x)

şuanda da g ğ k harflerinin yerine q kullanarak mal durumuna düşüyosun. Ama haberin yok bundan ne yazıkki..

• Benim pek yok ama arkadaşın güncel bir anısını anlatıyim .. Biyoloji dersinde Recep ivedik taklidi yaparak gizli gizli sibelll diyordu sonra herkes döndü ne diyorsun felen hocada tip tip bakmaya başladı ne olduki dedi arkadaş olum hocanın adı sibel deyince baya bi kalmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 3 Mayıs 2008; 22:26:41 >
  • orta okuldayken mat sınavındayız en öndeki cocuk biden zı..rrtt diye gaz kacagı yaptı cok feci komedi bi durumdu hoca bile gülmekten sınavı falan unuttu
  • İngilizce dersi,arkadaş hocam PIMP ne demek diye sordu hocaya hoca da bilmiyorum sözlükten bakın dedi.

2dk sonra başka bir arkadaş:Buldum hocam p...zvnk !

• bizim sınıftaki kürde derste nah çekiyordum.

hoca gördü kepaze oldum.

sonra dedi:sen hiç hayatında sopa yedinmi dedi.

dışarı çıkardı mal mal konuştu iki saat gittii...

+şimdi aklıma geldi.

hoca bizim kürde(kürt deil ama çocuk çok esmer :D) slayt hazırlama ödevi vermiş bana dedi yapıver diye

tabi ben boş durarmıyım.

slayta önce kürtçe şarkı koydum.

arka plan fotosuna gabar dağını koydum .

üstüne ödevi koydum :Dhoca gülmekten ders anlatamadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 3 Mayıs 2008; 22:34:43 >

• bizimde lisede sakalı en çok olan bi çocuk vardı
    yani babamdan çok sakalları vardır desem yeridir öle bişi +gözlüklü
    yeni gelen bi kimya hocamız vardı efendi sakin bişi ara ara laf sokarlardı ama
    bişi demezdi
    bu kıllı çocuk hocaya dediki hocam milli oldunuzmu hoca tip tip baktı biraz
    bu yerine otururken dediki senin sacının telleri kadar ben milli oldum
    sınıf koptu arkşımızında rengi doğal olarak değişti.
    birde o zaman sınıfta zuhahaha muhahah gibi gülmelerimiz çok meşhur olunca
    off off
  • gecenlerde almanca dersindeyiz kızın biri uzaktan çope pet şişe attı.çopkutusunun yanına dustu sonra kız gitti pet şişeyi iki ayğının arasına alıp çope sokmaya çalışırken kutuya ayağı takıldı ve yer kapaklandı o anda tum sınıf koptu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.