Şimdi Ara

Sınıfta sizin veya ark.nızın en 'mal' duruma düştüğü an?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Zeberu5

Cografya hocasi hamileydi bende sinifda biraz(firlamayim) x) ben hocaya hocam ins cocuqunuz erkek olursa benim qibi olur dedim ( hal ve hareket bakimindan) hocada senin gibi tatli bi oglum olsun daha ne isterim dedi..ßende tabi utandim kizardim felan :) mal durumuna düsmedimde böyle bisey oldu :)

ßide matematik yazilisindayiz 4 grup soru soruyor hoca..Saqa sola bakacak kimse yok bende matematikden bi qram anlamiyorum sabahcilarin biraktiqi qazete vardi cikardim yazilinin ortasinda qazete okuyodum sinav kaqiti bos sekilde saq tarafda duruo ben sol tarafda qazete okuyorum tek oturuyorum.. hoca qeldi oglum nabiyon sen qazete okuyom hocam dünyada ne oluyo ne bitio onlara bakiyorum demistim..Hocada hey allahim ne insanlar var qibilerinden bisiler söyledi x)

yazıyı okumakta bile zorlandım. alfabemizdeki harfler yetmiyor sanki
    havalımı oluyor böyle yazınca özenti seni.

• quote:

Orjinalden alıntı: BFCYBORG

quote:

Cografya hocasi hamileydi bende sinifda biraz(firlamayim) x) ben hocaya hocam ins cocuqunuz erkek olursa benim qibi olur dedim ( hal ve hareket bakimindan) hocada senin gibi tatli bi oglum olsun daha ne isterim dedi..ßende tabi utandim kizardim felan :) mal durumuna düsmedimde böyle bisey oldu :)

ßide matematik yazilisindayiz 4 grup soru soruyor hoca..Saqa sola bakacak kimse yok bende matematikden bi qram anlamiyorum sabahcilarin biraktiqi qazete vardi cikardim yazilinin ortasinda qazete okuyodum sinav kaqiti bos sekilde saq tarafda duruo ben sol tarafda qazete okuyorum tek oturuyorum.. hoca qeldi oglum nabiyon sen qazete okuyom hocam dünyada ne oluyo ne bitio onlara bakiyorum demistim..Hocada hey allahim ne insanlar var qibilerinden bisiler söyledi x)

şuanda da g ğ k harflerinin yerine q kullanarak mal durumuna düşüyosun. Ama haberin yok bundan ne yazıkki..

En güzel ve anlamlı cevap bu olmuş...

• quote:

Orjinalden alıntı: Dx

Hoca diyceğime hacım demiştim hocaya..

• Coğrafya sınavı olacağız, okulun en zıpır sınıfı..
    Sınıfta sınav olduğumuz vakit hoca kopya çekmeyecek hiçkimsenin olmadığından adı gibi emin.. Bu yüzden ne yaptı, "Çocuklar coğrafya sınavı laboratuarda olacak" Bu sözü duymak bize pek iyi gelmemişti ama ne yapıp ne edip kopya çekecektik elbet...
    Sınav günü geldi çattı..
    Her zamanki gibi hiçbirşey bilmiyordum, off ne yapacaktım?
    Tabiki gittim laboratuarın en sık ve en arka veee en köşesindeki yere oturdum, daha doğrusu kalemimi ve silgimi oraya bıraktım ve tam hatırlamıyorum oradan ayrıldım.. Sınava birkaç dakika kalmıştı ki tam yerime gidiyorum birde ne göreyim, benim kalemlerim orda değil ve başka bir arkadaşım o sırada..
    Aşağı yukarı dialog ;

"lan burda benim kalemim vardı"
    "*ktir la ne kalemi"
    "olm *erefsizlik yapma *q..
    "ya olm geç işte öne
    "la ne *iç adamsın *q s-******* falan diye tam gaz giderkeeeeennn... arkadaşın hareketiyle sarsıldım..
    Arkamı döndüğümde gördüğüm manzara iğrençti,
    coğrafya hocası beni dinliyordu
    tabi kuzu gibi yandan yandan öne geçtim oturdum hiçbişi olmamış gibi, kopyada çekemedim o gün

çok özledim liseyi

• Lisedeki Bir Anım.
    Kız arkadaşımla Baya bi yakındık.Neyse Ders Boş Kızı yan yatırdım sınıfta Öpüşüoz fln ama ilerisi yok.Kapıda kilitli değil Okulun sonlarıydı okul bomboştu artk nerdeyse.Biyoloji hocamız biraz fırlamaydı Cok severdim kendisini.neyse kapıyı actı Kız sırada uzanmış ben yanında Öpüşüoz vs vs.Biz bunu görmedik devam edioz.Sonra kafamı kaldırınca baktım bu bizi izlio 1 2 dk durmus öle.Benım ona baktımı görünce Bişey görmedim Duymadım deyip gülümseyip cıkmıstı.Utanmıstım Sonra yanına gıdıp konusmustum fln.Ondan sonra hamza abiden anahtar alıp sınıfı kilitlemeye bşalamıştık artk.Seni Seviyorum Hamza Abi
  • 1 sene önce tam *iç olduğumuz seneler...

okuldayız... sınıfa yürüyoruz 3 arkadaş sınıf da koridorun en ucunda.. herneyse ben yürürken birden içimden geldi "annenin kıllı a****ı s****m" :D diye bağırdım, arkama bir baktım bayan ingilizce hocası bana bakıyor tip tip :D tam da dersimize girecekti arkamda olduğunu da çakmamıştık

gerçi ben böyle şeylerden utanmam, daha çok gülerim... mosmor olduğum anlar da vardır ama hatırlamıyorum 2yi 3ü geçmez saysam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norm4Life -- 31 Mayıs 2008; 0:21:41 >
  • bizide hoca derste boş bıraktı isteyen mp3 den falan müzik dinlesin dedi bende tam müzik dinliyom ilerden arkadas el kol yapıoyor bana yaptıgı hareketlerle ps2 ye gittik 20 ytl hesap ödedik diyor (baya zor olsada anlaştık) benim o anda verdiğim tepki YUH BABANNENİN SÜTYENİ lafı oldu kulaklık takılı olunca bayada yankılanmıstı ses hoca baya bi güldü iyi günündeydi heralde laf demedi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BFCYBORG

quote:

şuanda da g ğ k harflerinin yerine q kullanarak mal durumuna düşüyosun. Ama haberin yok bundan ne yazıkki..

ahahaha sen doqustan malsin

alakayı bulan Allah rızası için anlatsın.

• Hazırlık sınıfında ingilizce hocasıyla tanışma sırasında konu abime gelir.what is his job? gibi bi soruya iki saat sessiz kalıp gözleri dikip baktıktan sonra aniden okuyo hocam o ya... demek bitirmiştir.bide sınıfta ingilizcesi en iyi olan bunu yapan kişiyse oy oy....
  • Lise 3 sınıfta test çözüyor arkadaşlar biz testi yelpaze olarak kullanıyorduk
    Bizim 2 arkadaş Osuruk yarışına girdiler
    ilk başlarda sessiz sedasız gidiyorlardı ama ceremesini çeken ben arkalarında oturuyorum kaçacak yer yok
    birden gaza geldi bizimkiler
    1. ark: olum dinle bak...
    2. ark: olm yavaş hoca duyacak
    1. ark: tmm dur dinle sen
    1. arkın k.çı: zoooooooort

tabi siz olan şeyleri tahmin edebiliyorsunuzdur
    sınıf kendinden geçti
    ben o kokunun tesiriyle kaçacak yer arıyorum
    düşünün bayan hoca utanmasa yerlere yatacak
    ve her hafta ö günü kutlamamız

• quote:

G harfi basmıyor sanırım senin klavyede. Yazık sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 31 Mayıs 2008; 1:15:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dx

Hoca diyceğime hacım demiştim hocaya..

1den 5 e kadar hocaya öğretmenim diyorduk
    bizi okutan hocada bayandı
    hoca bir soru sormuştum herkes
    öğretmenim öğretmenim ben çözeyim diyordu
    bende bi anlık dalgınlıkla baba baba ben çözeyim demiştim
    o an tüm sınıf hoca da dahil iptal
  • evet devam edelim güzel gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

quote:

G harfi basmıyor sanırım senin klavyede. Yazık sana.

B leride ß diye yazmış tiki

• Bu akşam saat 6 suları.(Eheh girişe bak dedektiflik dizisi gibi.) Deshanede 400 küsür soru çözüp kafayı bozduktan sonra 5-6 arkadaşla meydana indik.Arkadaşta kaykay da var.Sırayla deniyoruz işte.Ben bir kaç metrede kazayı atlattığımdan hemen sonra kaykayı verdiğim arkadaşımın söylediği laflar sırası:
    1-Eheheh uçuyo lan bu.
    2-Şşt len dokunma.
    3-Şu arka-sol teker çöküyo mu ne?
    4-Yok yok rahatmış.Sağ ayak bastım,sol aya... Ananı z...

Acı tablo:1 takla atmış kadın,pansuman bekleyen ve sövmeye devam eden kazazede,bir grup taksici(ellerinde sopalarla),ve kahkahalarla gülmeye devam eden bir grup öğrenci.
  • lise 2 deyim fenlerle edebiyatlar maç yapıyoruz beden öğretmeni bende oynuycam dedi (badi ekremin aynısı) dedik tamam karşı takıma geçti topu hep kendine istiyor bana atın falan diye bağırıyor kel, kızlara hava atacak neyse bir pozisyon oldu bu tam 5 metre karşımda kalenin önünde arkadaş ortaladı köşeden topu bu top dönecek bana bırakkkkk diyor top tam ayağıma geldi (topta baya sert olanlardan bilen bilir) bir koydum topa top o hızla bunun suratının ortasına şappp diye bir yapıştı bu sırt üstü yere eyvah dedim kırdık burnu bu yerde suratta kabak gibi top izi arkadaşlar hocam hocam iyimisiniz diyor be gidemedim yanına sonra bir baktım kalkıyor ben bunun kalktığını gördüğüm gibi vınnnn ordan toz oldum sonra 3 gün top iziyle gezdi suratında kıpkırmızı banada 3 vermişti bedenden hala anlatır güleriz

• voleybol macından geldik sampion olduk

müdür:kaç kaç bitti

bn:2-0

mdr:neden 5-0 deil

bn:hocam 2set wr ondandır blki

mdr:bi dahakine 5-0olsun

bn:hocam bn olmasam buda olmuyodu

müdür:hasssktr lan

bn: akıllı ol adam gibi konuş
  • Sınıfta Şaban Diye Bir Çocuk Var Sürekli Dalga Geçeriz İnek Şaban Uçan İnek Vs Diye Bu Eleman Biyolojiden Yıllık Ödev Almıs Konusu Virüslerin İnsan Sağlığı Açısından Önemi İşte Lakabı Üstünde İnek Gitmiş Bilgisayar Virüslerini Araştırmıs Hoca İlk Ders Ödevi Teslim Aldı Kontrol Etmeden Sınıf Defterinin Arasına Koydu Bizim Çocuklarda Neyi Nasıl Yapmıs Deyip Baktılar Bilgisayar Virüsleri İkinci Ders Hoca Geldi Biz Sesli Dalga Geçiyoruz Uçan Trojan Şaban Diye Arkadan Bağırıyolar En Tehlikeli Virüsler Macro Virüsleridir Diye Hoca Açtı Baktı Bilgisayar Virüsleri Hoca da Başladı Gülmeye Sonra Sınıf Ciddileşti Derse Geçilecek Biri Bir Espiri Daha Patlattı Bizim İnekde Gülüyor Hoca Bak Şu İneğe Utanacağına Gülüyor Dedi Sınıf Koptu Çocuk Kıpkırmızı Oldu

• arkadaşın birinden kaçıyordum. tam masanın üstüne bastım zıpladım. sonrasını zor hatırlıyorum kolona kafamı çarpmışım. popo üstü yere çakıldım. herkes önce korktu bişey olmıştur diye sonra ben gülmeye başlaınca epey alay konusu oldum
  • Üni hazırlıkta sınıf hocası hapşurmuştu, aramızda çok iyiydi. Acayip bi hapşurdu herkes güldü ben de ordan

- Auhauha hocam manyaksınız yaaa.

Birden herkes sustu bana bakıyo hoca dahil Ne kadar toplamaya çalışsam boş, ama hoca takmadı fazla sonra konuştuk başkası söylese önemserdim ama sen farklısın kötü niyetin olmadığını biliyorum falan dedi

Birkaç ay önce de pc lab'ında geçen bi derse geç kalmıştım yolda sürat yapmıştım falan sınıfa girdim geçtim yerime falan hoca virkaç dakka sonra geldi yanıma

- Senin soracağın bişey var mıydı?
    - Hıı?
    - Soracağın bişey var mıydı?
    - Yok abi sağol

Aslında ilk değil bu hocalara abi demem, lisede de orta okulda da çok yapmıştım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.