iyi sabahlar herkeze şu an uyuyamıyorum nedeni çok siinirlenmiş olmam.Sinirlenince gözüm hiçbir şey görmüyor.Elim ayağım buz kesiyo ama müthiiş bir şekilde güç patlaması oluyo ve hiçbirşey hissetmiyorum yani on kişi suratıma vursa hissetmem daha sonra kollarım uyuşuyo ve kollarımı kaldıramıyorum yani kollarım dökülüyo aynı şekilde bacaklarımda öyle sanki ççok yüksek ağırlıkların altına girmiş gibi ve bu öyle 2-3 günde geçmiyo daha önceden başka konulardan dolayı psikoloğa gittiğimde bana içsinirimin çok büyük olduğunu söylemişti belkide bu yapıyordur ama rahat olamıyorum sinirlerime hakim olamıyorum kayışlarım kopuyo ve uyuyamıyorum sürekli gerginim sürekli tartışıyorum insanlarla bu kavgayada vuruyo tabi kavga ediiyoruz başım belaya giriyor habire şu an aslında zor yazıyorum kolumu kaldramadığım için yardımcı olursanız iyi olur arkadaşlar
Gerçekten çok kötü bir durum bu.Sinir,insana sonradan çok pişman olacağı şeyler yaptırır. Benim ağbimde oldukça asabi biridir.Eskiden çok çabuk sinirlenirdi herşeye.Bu aralar çok şükür daha sakin. 5 ay önce spora yazdırdım onu ve enerjisini orda harcıyoruz beraber.Sanırım bu ona çok iyi geldi ve artık daha sakin biri. Sanada sporu tavsiye ederim.Gücünü orda harca.Hem sağlıklı hemde zararsız.İstersen kum torbası olan bir salona yazıl.Daha da yararlı olucaktır.
öncelikle mesajın için teşekkür ederim işin garip yanı ben kareteye jiujitsuya gitmiş bir insanım şu anda gitmesemde az zaman önce bıraktım ama kondüsyonumu koruyorum salona zaten gidiyorum ama olmuyo sinirlerim kalkınca çok öfkeleniyorum ve bu daha kötü yorgunken sinirlenmek o anda daha öncede belirttiğim gibi hiç bir şey hissetmiyorum ama biraz dinince sinirim kollarım bacaklarım tutmuyo üstüne kaslarımıda yormam işin tuzu biberi oluyo yani aklımı başka bir şeye veremiyorum kontrol edemiyorum bu kollar 1 ton gibi geliyor bana keza bacaklarda öyle saf sinir olsa tamam beni savaştan çıkmış gibi hissettiriyo bu şey
meditasyon yap, kendini dinle neye sinirlendiğini bulmaya çalış, sinirlendiğin zaman bulunduğun ortamı değiştir gözlerini kapa derin derin nefes al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme