Arkadaşlar merhaba ben otelde çalışyorum ve otelin 3 ay rı noktasında wireless cihazımız var 1. cisi lobi de ve mesafe kısa olduğu için modemle arsında cihazın problem olmuyor ikinci cihaz 2 kattaydı ve lobi de ki modeme iniyordu zamanla almamaya başladı ve sınırlı bağlantı veya ağ yok die hata msjı getirmeye başladı bende modemden 2 . kattaki cihaza gelen kabloyu 1. katta ortasından kestim. ve araya switch takarak yeniden denedim bu sefer sorun düzeldi. acaba diyorum mesafe uzadı diyemi böyle bir problem yaptı. önceden cayır cayır çalışyordu işin ilginç yanı ele ip verincede bağlandı yazıyodu ama internete girmiyodu şimdi ama kablo mesafsesi kısalınca düzeldi şimdi de 7 . kattaki çekmiyor araya kablo arada 7 kat var. bunu da mı kıslatacam kablosunu kesip araya switch takacaz yoksa bu sorunun bir çözümü var mı
not : 2 . katta sınırlı bağlantı alırken wirelless cihazı kalbodan başta şüphelenmiştim ve uzun bi zahmetlerle yeni sıfır bi kablo çekitik aşağı kendi ofisimden 2 . kata yine sınırlı bağlantı aldı. ama önceden böyle bir sorun yoktu bunun kablo dışında bi çözümü olmalı modem otomatik ip alıyo bu arada.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme