Şimdi Ara

Sınır Bağlantı veya ağ yok die bi msj gelio ama kablodan mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben otelde çalışyorum ve otelin 3 ay rı noktasında wireless cihazımız var
    1. cisi lobi de ve mesafe kısa olduğu için modemle arsında cihazın problem olmuyor
    ikinci cihaz 2 kattaydı ve lobi de ki modeme iniyordu zamanla almamaya başladı ve sınırlı bağlantı veya ağ yok die hata msjı getirmeye başladı
    bende modemden 2 . kattaki cihaza gelen kabloyu 1. katta ortasından kestim. ve araya switch takarak yeniden denedim bu sefer sorun düzeldi. acaba diyorum mesafe uzadı diyemi böyle bir problem yaptı. önceden cayır cayır çalışyordu
    işin ilginç yanı ele ip verincede bağlandı yazıyodu ama internete girmiyodu şimdi ama kablo mesafsesi kısalınca düzeldi
    şimdi de 7 . kattaki çekmiyor araya kablo arada 7 kat var. bunu da mı kıslatacam kablosunu kesip araya switch takacaz yoksa bu sorunun bir çözümü var mı

not : 2 . katta sınırlı bağlantı alırken wirelless cihazı kalbodan başta şüphelenmiştim ve uzun bi zahmetlerle yeni sıfır bi kablo çekitik aşağı kendi ofisimden 2 . kata yine sınırlı bağlantı aldı. ama önceden böyle bir sorun yoktu bunun kablo dışında bi çözümü olmalı
    modem otomatik ip alıyo bu arada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.