Şimdi Ara

Sinir bozucu bir durum .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar . Benim sorunum şu , laptop'umda geforce 630m 2 gb ekran kartı mevcut . Laptop pirize takılıyken bu ekran kartında oyun oynamak istediğimde ekranda küçük diktörtgen mor şeyler beliriyor ve parlamaya başlıyor ek'te göreceğiniz üzere . Fakat entegre grafikte oynadığımda böyle bir sorun kesinlikle yok .
    Bu sorun nasıl hallolur nesi vardır yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .teşekkürler

not : bilgisayardan screen shot aldığımda görmüyor . telefon ile ancak bu kadar yakalayabildim çünkü sürekli flaş yapıyor .
     Sinir bozucu bir durum .

• UPUPUPUPUPUPUP
  • notebook bölümüne de sorabilirsiniz buradan cevap gelmiyorsa.
  • her oyunda mı oluyor
  • evet hocam her oyunda oluyor . sadece bağzı oyunlarda nispeten daha az oluyor ama oynatmıyor yinede ...
  • Sicakliklar nasil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasiyus

evet hocam her oyunda oluyor . sadece bağzı oyunlarda nispeten daha az oluyor ama oynatmıyor yinede ...

Format atın eğer gene olmazsa servise gönderirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip durum
    7 yıl önce açıldı
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Bir garip arıza
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi şöyle , format atıldı sorun formatla çözülmedi .

Isı ciddi problem yaratıyordu işlemci değişti ama ekran kartında ki sorun aynen sabit kaldı .. artık ısı problemi yok oda çözüldü ama problem değişmedi
  • ısıdan değil format attın düzelmedi. bende merak ettim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasiyus

arkadaşlar selamlar . Benim sorunum şu , laptop'umda geforce 630m 2 gb ekran kartı mevcut . Laptop pirize takılıyken bu ekran kartında oyun oynamak istediğimde ekranda küçük diktörtgen mor şeyler beliriyor ve parlamaya başlıyor ek'te göreceğiniz üzere . Fakat entegre grafikte oynadığımda böyle bir sorun kesinlikle yok .
    Bu sorun nasıl hallolur nesi vardır yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .teşekkürler

not : bilgisayardan screen shot aldığımda görmüyor . telefon ile ancak bu kadar yakalayabildim çünkü sürekli flaş yapıyor .
     Sinir bozucu bir durum .

Gpu da sorun olma olasiligi çok yüksek bu yüzden garanti varise servise vermekte fayda var..isidan pc kapanir. Muhtemelen sizin gpu load olmuyor bu yüzden her oyun kasıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ısıdan pc kapamıyor . bir kere bile kapanmadı hatta sadece bozuyor sanırım doğru çalışmasını engelliyor . gpu değiştirmek çözüm olur mu bilemiyorum . benzer bir durum yaşayan arkadaşımın chip-set'ini değiştirmişlerdi mesela . hani pratik evde uygulanabilecek bir çözüm var mı diye merak ediyorum . kimse bu durumu yaşadı mı daha önce mesela ..

işin ilginç tarafı laptop pirizdeyken bu sorun var . pilde çalışırken sorun yok. olması gerektiği gib içalışıyor . içinden çıkamadığım nokta bu .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.