Şimdi Ara

Sinir bozucu bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha dün öncesine kadar oyun içinde mapı çevirip başka yerlere bakabiliyordum ettirebiliryordum fakat dün akşam oyuna girdim mapı çeviremiyorum ne hareket ediyor ne başka bir şey ettiremiyorum sanki biri sürekli space tuşuna basıyor ayrıca sürekli kullandığım kahramanlarımın skill atma şekilleri değişti şimdiden teşekkür ederim.

• Ekran kilidini acmisindir. Oyuna girdiginde screen Lock i kaldir (y ile kadiriyorsun sanirim). Ama diger skillerin degismesini anlamadim. biraz daha acamisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 19 Ocak 2012; 9:53:57 >
  • Tabii,örneğin Nidalee ile oynuyorum q skilini atarken ok çıkar ya hani o çıkmıyor bir yere basarak seçme ile skil kullanılırmış gibi çıkıyor .
  • İlk sorunun için Gurcellonline'nın dediği şekilde çözebilirsin. İkince sorun da sanıyorum smart cast olarak ayarlı nasıl olduysa. Key Bindlings e gir reset all yap.
  • Artık trynda spin değil, köpekbalığı fırlatıyor gibi mi? Öyleyse süper.

Edit: değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krunk -- 19 Ocak 2012; 10:08:50 >
  • Arkadaslar cok sagolun ekrani kilidini cozdum fakat key bindlingse reset atsamda duzelmiyor :(
  • More optionsdan Line missle display vadı galiba ona tıkla düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip arıza
    3 hafta önce açıldı
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok sagolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.