Şimdi Ara

Sinirden Elim Ayağım Titriyor Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi uyandım ama nedensiz yere çok sinirliyim. Ciddi ciddi elim ayağım titriyor. Karşıma ilk çıkanın kafasını duvarlara vura vura parçalamak istiyorum. Sakinleşemiyorum ne yapacağım. Uyumayı denedim tekrar ama sinirden uyuyamıyorum bile. Hormonlarda bir dengesizlik mi var acaba???

• Malum işi yap Panpa!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramualda

Malum işi yap Panpa!
    kan şekerin düşmüştür git birşeyler ye
  • Bu saatte ne uykusu bu?Otur,bilgisayarda birşeyler yap...Saat bir de iki de uyursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bu saatte ne uykusu bu?Otur,bilgisayarda birşeyler yap...Saat bir de iki de uyursun...
    Olur bazen öyle.
    Gidin bi duş alın, inançlı biriyseniz inancınız ne gerektiriyorsa biraz ibadet edin (namaz, kuran/incil/tevrat okuma vs), netten bi kaç fıkra falan okuyun, ya da kitap falan açın okuyun. Düzelir bir süre sonra.
  • Şekerimin düşmüş olabileceği aklıma geldi ama aç da değilim. Belki yeni uyandığımdan farkında değilim. Neyse atıştırayım ben bir şeyler. İçeri gitmeye de korkuyorum şimdi. Hal böyle olunca uyandım kimseye çaktırmadan kapımı kapattım. Şimdi içerde birisi bir şey diyecek evi başına yıkacağım diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topal Yılan

Şekerimin düşmüş olabileceği aklıma geldi ama aç da değilim. Belki yeni uyandığımdan farkında değilim. Neyse atıştırayım ben bir şeyler. İçeri gitmeye de korkuyorum şimdi. Hal böyle olunca uyandım kimseye çaktırmadan kapımı kapattım. Şimdi içerde birisi bir şey diyecek evi başına yıkacağım diye korkuyorum.
    sakin ol şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangstar

sakin ol şampiyon

Alıntıları Göster
    ıstavroz cıkar,namaz kıl falan duzelır

ekleme:ıstavroz cıkarılırmıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 25 Ekim 2010; 23:15:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

Alıntıları Göster
    http://www.rainymood.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

Alıntıları Göster
    Take İt Easy Champ
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanımaKastımVar

Take İt Easy Champ

Alıntıları Göster
    fight club başlasın panpalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

fight club başlasın panpalar.

Alıntıları Göster
    Aynısı benimde başıma gelmişti çok fena oldum başım bi acayip oldu değişik bi sinirlenme oldu kerat vaktinden oluyor heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: eses159951

Aynısı benimde başıma gelmişti çok fena oldum başım bi acayip oldu değişik bi sinirlenme oldu kerat vaktinden oluyor heralde

Alıntıları Göster
    bende 7 de uyudum 9da kalkmışım kardeşim çekirdek çıtlıyodu yarı uyanıktım o çıkan sesten dolayı dövesim geldi kardeşimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 25 Ekim 2010; 23:28:02 >
  • quote:

Şekerimin düşmüş olabileceği aklıma geldi ama aç da değilim. Belki yeni uyandığımdan farkında değilim. Neyse atıştırayım ben bir şeyler. İçeri gitmeye de korkuyorum şimdi. Hal böyle olunca uyandım kimseye çaktırmadan kapımı kapattım. Şimdi içerde birisi bir şey diyecek evi başına yıkacağım diye korkuyorum.
    Bir şeyler yiyip içtim daha iyi gibiyim. Ders çalışayım biraz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

bende 7 de uyudum 9da kalkmışım kardeşim çekirdek çıtlıyodu yarı uyanıktım o çıkan sesten dolayı dövesim geldi kardeşimi

Alıntıları Göster
    bnmde canım ekşın istio sıkıldım biraz. gel kapışak. bi güzel döveyim seni bütün sinirin geçsin.

• quote:

Alıntıları Göster
    Sakin ol şampiyon
  • quote:

Arkadaşlar şimdi uyandım ama nedensiz yere çok sinirliyim. Ciddi ciddi elim ayağım titriyor. Karşıma ilk çıkanın kafasını duvarlara vura vura parçalamak istiyorum. Sakinleşemiyorum ne yapacağım. Uyumayı denedim tekrar ama sinirden uyuyamıyorum bile. Hormonlarda bir dengesizlik mi var acaba???

Hocam neredensiniz?
  • quote:

Alıntıları Göster
    al yastığı karşına yorulana kadar yumrukla yumrukla ..... sonra al yastığı altına yorunala kadar ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Harper

al yastığı karşına yorulana kadar yumrukla yumrukla ..... sonra al yastığı altına yorunala kadar ......

Alıntıları Göster
    No ss No güven.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Harper

Alıntıları Göster
    buz devri 3 ü izle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.