Şimdi Ara

sinirim bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • byler silkroad oynarken kaspersky virus tespit ediyorum diye bagriyoo hemen ardindan silkroad da game hack was detecded yaziyoo.sonra dc oluyorum.oyunu biraktin walla.bu sorunu bir cozumu varmi?yardimlarinizi bekliyorum.simdiden tesekurler

• war canım sinirlenme hemen o virüs praogramı 6.0sürümüyse bendede war

kaspersky ı açınca üstte sağda bi pause stop ve play düğmesi olurya winampta felan onlar war ordan stopa tıkla ole gir
  • belki bot falan kullanıyosun ha

normal de game hack was detecded diye uyarı vermez
  • siz beni BOTCAN la karistirdiniz heralde ben kulanmam bot.sagolun byler yardimlariniz icin deneyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitemre -- 24 Temmuz 2006; 17:33:11 >
  • arkadaşlar ben bot kullanmak istiyoırum nasıl olacak sölermisiniz.:D:D denemek istiyom ya walla içimde kaldı merakdan çatlıfam bu bot nasıl oluyormuş böle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Night_-_Blue

arkadaşlar ben bot kullanmak istiyoırum nasıl olacak sölermisiniz.:D:D denemek istiyom ya walla içimde kaldı merakdan çatlıfam bu bot nasıl oluyormuş böle.

Fazla merak cildi bozar

• haklısın biyerde.
  • quote:

haklısın biyerde.

sana katılıyorum
  • bu tip salak düşüncelerde akıl hastası yapar aslanım
    quote:

arkadaşlar ben bot kullanmak istiyoırum nasıl olacak sölermisiniz.:D:D denemek istiyom ya walla içimde kaldı merakdan çatlıfam bu bot nasıl oluyormuş böle.
  • quote:

evet arkadaşlar bende denemek istiyorum belli bi zamana kadar lvl 17 20 olum yeter bana zaten beni kesmesse kendim oynarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: angors

quote:

evet arkadaşlar bende denemek istiyorum belli bi zamana kadar lvl 17 20 olum yeter bana zaten beni kesmesse kendim oynarım

,offffffffffffffffffffffff

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.