Şimdi Ara

Sinirlenmemek elde mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar minibüse bindim geliyorum. Arabada oturulacak yerler dışında + olarak en az 17-18 kişi falan daha aldı şöför arka tarafın oralarda ayaktayım. Ellerimi cebime attım duruyorum birine yanlış hareket olmasın diye. Adam gördüğünü alıyor. 2 sevgili bindi kapıda gittiler 10dakka nerdeyse. Herkes sinirli bakıyor sövüyolar içlerinden sanırım. Önümde bi 10 tane erkek var uzun boylu tabi adamlar benden. Şöförle aramızda görüş yok dedim dayı yerler dolu adam almayı bırakıp yola devam edermisin? Adam kim o arkadaş işime karışıyor benim dedi. Görüş mesafesine girdim ( kaç kişi arasından girdim hatırlamıyorum. ) Dedim benim usta baksana tıklım tıklım haksızmıyım? dedim.Diğer adamlar da çocuk adam haklı usta daha adam alınmaz dediler adamda bana patladı tabi. Adam başladı kardeşim beğenmiyorsan binme git tramvay ile taksi ile falan. Dedim çek kenara inicem seninle uğraşamam çekti kenara indim. ( 5 dakka yürüdüm eve normalde kapı önünde inicektim ) Lanet olsun böyle çok müşteri alan adamlara az al temiz iş yap kardeşim ya neden böyle. Dip not: Okuduğunuz için teşekkür ederim ben mecburiyetten bindim normalde iett ye biniyordum acelem var diye böyle oldu bu sefer ama bidaha binmem! Saygılar.

• Odunla turist dövene kadar bunları döveceksin aslında.
  • sanırım gaziosmanpaşa tarafında oturuyosun. oranın minibüsçüleri böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Odunla turist dövene kadar bunları döveceksin aslında.

Haklısın aslında böylelerine müstahaktır dayak az bile kalıcak aslında. Kardeşim adamların gözlerini para bürümüş bazen tramvay değil de minibüs halkı kazansın diye biniyorum öyle artık ölsem de binmem!

quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

sanırım gaziosmanpaşa tarafında oturuyosun. oranın minibüsçüleri böyle

Evet. İstanbul / Gazi Osman Paşadayım. Nam salmış sanırım bunlar yahu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etcil ve Evcil İnsan -- 20 Ağustos 2009; 23:00:15 >
  • Suç onlardan çok o minibüse binenlerde ben bakıyorum ayakta biri yoksa biniyorum.Eğer biri ayakta ise birilerini görüpte biniyorsa sorun ondadır 2 dakka beklemek zor geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Suç onlardan çok o minibüse binenlerde ben bakıyorum ayakta biri yoksa biniyorum.Eğer biri ayakta ise birilerini görüpte biniyorsa sorun ondadır 2 dakka beklemek zor geliyor...

O yönü de var tabii ama şoför durmaz ise gene adamlar binemezler çoğu suç gene şoföre kalıyor adam 5 lira fazla kazanıcam diye küfür yiyor bela alıyor. Elimi cebime sokmasam önümdeki bayana hertürlü müdahale edebilirdim. Benim yerimde faydalanan biri olduğunu düşünürsek ayıp yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.