Şimdi Ara

sınırlı adsl kullanıyorum birşey indirmediğim halde günde hemen hemen 80 mb gidio bunun sebebi nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SINIRLI ADSL KULLANIYORUM BİRŞEY İNDİRMEDİĞİM HALDE GÜNDE HEMEN HEMEN 80 MB HARCIYOR.BUNUN SEBEBİ NEDİR?VİRÜS PROGRAMI OLABİLİRMİ? AVAST KULLANIYORUM

• arkdaşım galiba senin ağında başkaları var

ben de şu an öyle yapıyorum

yani sömürüyorum

kotalı mıdır bilmiyorum ama kullanıyorum
    şifre koy ağına

belki benimdir o

eğer bi daha post atamazsam anlaşılır
  • ßende avast kullanmıyorum...arkadaşım MSN de fazla duruyosan internette gezinirken resimleri açarken hepp download yapmış oluyosunn benimde öle arkadaşım hemen kotam çabucacık doluyorr...mesela geçen gün demet akalın'nın albümünü indirdim kota %1 idi halba şimdi %4 olduu çok doluyorr yanii ßende anlamadımm
  • İnternette gezerken girdiğin sitelerdeki resimler flash animasyonlar vs açılırken sen indirmesen bile tarayıcına yüklendiği için böyle olması normal. sınırlı kullanıcı için forumdaki avatarlar bile sorun teşkil ediyor
  • ben bişey indirmeden yüzde 1 den yüzde 4 çıkıo
  • sen beni dinle
    modemin arayüzüden dhcp bölümüne bak orda kaç tane ip görürsen ağı o kadar kullandığın ortaya çıkar

eğer beni görürsen bırak ben girim bari
  • ya nasıl öğreniyorsunuz ne kadar ne kadar kaldığını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağa nasıl şifre konuyorkine??
  • her girdigin site her gördügün resim ve yazı veri demektir.. bunların senin ekranda görünmesi icin ilk önce sen onları bilgisayarına indirirsin ondan sonra ekranında görürsün..

örnegin bu sayfa icindeki yazı ve resimlerle birlikte yaklasık 75 KB.. buraya mesaj atan olursa bu dahada artar ve sen buraya 10 defa girip baksan 750 KB veri almıs olursun...

örnegin yine bu forumda ortalama 5 MB olan sayfalar bile var.. bu sayfalara 10 defa girsen toplamda 50 MB yapar

sörf yaparken dikkatli ol yada sınırsız baglantıya gec
  • lütfen üst konuları takip ediniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.