SINIRLI ADSL KULLANIYORUM BİRŞEY İNDİRMEDİĞİM HALDE GÜNDE HEMEN HEMEN 80 MB HARCIYOR.BUNUN SEBEBİ NEDİR?VİRÜS PROGRAMI OLABİLİRMİ? AVAST KULLANIYORUM
arkdaşım galiba senin ağında başkaları var
ben de şu an öyle yapıyorum
yani sömürüyorum
kotalı mıdır bilmiyorum ama kullanıyorum şifre koy ağına
belki benimdir o
eğer bi daha post atamazsam anlaşılır
ßende avast kullanmıyorum...arkadaşım MSN de fazla duruyosan internette gezinirken resimleri açarken hepp download yapmış oluyosunn benimde öle arkadaşım hemen kotam çabucacık doluyorr...mesela geçen gün demet akalın'nın albümünü indirdim kota %1 idi halba şimdi %4 olduu çok doluyorr yanii ßende anlamadımm
İnternette gezerken girdiğin sitelerdeki resimler flash animasyonlar vs açılırken sen indirmesen bile tarayıcına yüklendiği için böyle olması normal. sınırlı kullanıcı için forumdaki avatarlar bile sorun teşkil ediyor
ben bişey indirmeden yüzde 1 den yüzde 4 çıkıo
sen beni dinle modemin arayüzüden dhcp bölümüne bak orda kaç tane ip görürsen ağı o kadar kullandığın ortaya çıkar
eğer beni görürsen bırak ben girim bari
ya nasıl öğreniyorsunuz ne kadar ne kadar kaldığını
her girdigin site her gördügün resim ve yazı veri demektir.. bunların senin ekranda görünmesi icin ilk önce sen onları bilgisayarına indirirsin ondan sonra ekranında görürsün..
örnegin bu sayfa icindeki yazı ve resimlerle birlikte yaklasık 75 KB.. buraya mesaj atan olursa bu dahada artar ve sen buraya 10 defa girip baksan 750 KB veri almıs olursun...
örnegin yine bu forumda ortalama 5 MB olan sayfalar bile var.. bu sayfalara 10 defa girsen toplamda 50 MB yapar
sörf yaparken dikkatli ol yada sınırsız baglantıya gec
lütfen üst konuları takip ediniz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme