Şimdi Ara

Sınırsız 2GB Aylık İnternet Paketi Hakkında Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, evdeki interneti kapattıracağız dolayısıyla bende download için mobil paket arayışına girdim. Normalde faturalı 10 gb 1000 dk 1000 sms kullanıyorum. Başlıktaki paketi kullanan arakadaşlara başlıktaki paket hakkında birkaç sorum olacak :
    1)Bu pakette gece 02.00-08.00 arası internet kullanımı kotadan mı yiyiyor ?
    2)Eğer kotadan yemiyorsa nasıl işliyor ? Yani benim gece 3’teki internet kullanımım normal tarife internetimden(10GB’tan) mi düşer ?
    Son olarak maksimum hızı belirtildiği 7,2 mbps mi ?

LİNK@

• bende 3 aylık mobil sınırsız paket bakıyorum bir bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

bende 3 aylık mobil sınırsız paket bakıyorum bir bilginiz var mı
    Hocam, galiba Pttcell'de gece kotasız sınırsız internet durumu var. Şöyle ki : Faturalı Super1GB tarifesini kullanan arkadaş gece kotadan düşmediğini yazmış:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/133139116
    Eğer yanlış anlamadıysam Pttcell faturalıya geçip , Beklenen Tarife + Süper1GB Ek internet paketini yaparsak geceleri kotasız kullanabiliyoruz.Ama herhangi bir taahhaüt var mı bilmiyorum .
    Şu durumda eğer bilen birisi çıkmassa TT paketini ,aklımda yeni bir Pttcell sim çıkarttırıp üstteki tarife ve paketleri alıp telefonu çift sim şeklinde kullanmak var.Zaten 10 gb var gündüzleri , download için de pttcell'i kullanırım

@djcool
    @ÇevreMühendisi Kusura bakmayın hocam sizi rahatsız ediyorum. Kullandığınız Pttcell tarife paketlerle ilgili daha doğrusu gece kotassız internet kullanımı için ne yapmamız gerektiği hakkında bilgi verir misiniz ? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MBilgehan01

Hocam, galiba Pttcell'de gece kotasız sınırsız internet durumu var. Şöyle ki : Faturalı Super1GB tarifesini kullanan arkadaş gece kotadan düşmediğini yazmış:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/133139116
    Eğer yanlış anlamadıysam Pttcell faturalıya geçip , Beklenen Tarife + Süper1GB Ek internet paketini yaparsak geceleri kotasız kullanabiliyoruz.Ama herhangi bir taahhaüt var mı bilmiyorum .
    Şu durumda eğer bilen birisi çıkmassa TT paketini ,aklımda yeni bir Pttcell sim çıkarttırıp üstteki tarife ve paketleri alıp telefonu çift sim şeklinde kullanmak var.Zaten 10 gb var gündüzleri , download için de pttcell'i kullanırım

@djcool
    @ÇevreMühendisi Kusura bakmayın hocam sizi rahatsız ediyorum. Kullandığınız Pttcell tarife paketlerle ilgili daha doğrusu gece kotassız internet kullanımı için ne yapmamız gerektiği hakkında bilgi verir misiniz ? Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    2-8 faturasız hatta tanımlayamazsın hocam.

Türk Telekom altyapısını kullanıyor.

28 Liraya(12 Ay Tahahütlü) 3 GB+500DK+500 SMS dersen ben Tahhahüt yapmayacağım 2GB+500DK+500SMS 38 Lira.

2-8 Sınırsız+3GB yada 2GB kotandan bu saatlerde kesinlikle yemez(saat 2'de ben yinede mobil aç kapa yapıyorum 2 aydır hiç yemedi 1mb bile)Yani gündüz kullanman için sana 2 yada 3GB kalıyor olduda bu gblar bitti 128 kpbs ile sınırsız devam edersin gece 2 de tekrar hızın alabildine yükselir.

Mini1GB+1GB AKN'Lİ paketi alırsan dediklerim olur. 

Verilen konuyu 4-5 sayfa gerilere bak zaten detaylı yazıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 3 Haziran 2018; 19:25:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

2-8 faturasız hatta tanımlayamazsın hocam.

Türk Telekom altyapısını kullanıyor.

28 Liraya(12 Ay Tahahütlü) 3 GB+500DK+500 SMS dersen ben Tahhahüt yapmayacağım 2GB+500DK+500SMS 38 Lira.

2-8 Sınırsız+3GB yada 2GB kotandan bu saatlerde kesinlikle yemez(saat 2'de ben yinede mobil aç kapa yapıyorum 2 aydır hiç yemedi 1mb bile)Yani gündüz kullanman için sana 2 yada 3GB kalıyor olduda bu gblar bitti 128 kpbs ile sınırsız devam edersin gece 2 de tekrar hızın alabildine yükselir.

Mini1GB+1GB AKN'Lİ paketi alırsan dediklerim olur. 

Verilen konuyu 4-5 sayfa gerilere bak zaten detaylı yazıldı

Alıntıları Göster
    Tesekkurler bilgilendirme icin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler @Marrusia @ÇevreMühendisi
    Aslında konun sonlarını okumuştum ama

Çözüm Burda:
    Sınırsız 2GB Aylık İnternet Paketi Hakkında Sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBilgehan01 -- 3 Haziran 2018; 21:13:32 >

• hala devam ediyor mu sınırsız internetler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.