Şimdi Ara

Sınırsız 8 mbit internet ayda 30 lira AKK yok (Datanet İnternet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
6.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle birşey gördüm. Ve tam olarak nasıl kullanan var mı bilgi sahibi olmak istedim. Data Net internet diye bir şirket ayda 30 liraya 8mbit internet sunuyor. Sınırsız ve AKK de yok. Sözleşme-taahhüt yok. Hatta 1 ay tatile mi gittiniz. Tatilde olduğunuz zamanda ödeme yapmıyorsunuz döndüğünüzde ödüyorsunuz. Yani böyle reklamlarını yapmışlar. Şu anda başka bir servis sağlayıcı kullanyorum 12 ay taahüdü var. Acaba taahüdüm bitince buna geçsem mi? Ne dersiniz. Fikirlerinizi alayım.
    İnternet Sitesihttp://www.datanetinternet.com/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B9D22A8A -- 15 Kasım 2014; 15:24:14 >

• Taahhüt yoksa iyi fiyat gerçekten. Kullanan var mı acaba? TurkNet hala interneti açamadı. Yorumlar iyi ise turknet'i hemen iptal ettirip geçeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama ayrıcahttp://www.sanalpazar.com/Nanostation-Loco-M5__isp21765071 şurdaki gibi geniş bantlı access pointi almak gerekiyormuş 200 lira civarında ama bu tabi eğer bağlantın uzak olursa, çekmezse falan.
  • Bu ADSL değil mi? Pardon ben ADSL sandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca firma kuşadası firması.yani hem wireles int.hizmeti veriyor hemde sadece kuşadası sınırları içine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

ayrıca firma kuşadası firması.yani hem wireles int.hizmeti veriyor hemde sadece kuşadası sınırları içine

Biz bunların uyguladığı sistemi başka bir ildede uygulayabilir miyiz ki? Hem koskoca ttnet gibi servis sağlayıcılara yapılan yatırımdan daha az harcanır. Hem bir kere ciddi bir para öderiz. Sonra bedavaya interneti kullanır üstüne üstlük bulunduğumuz il yada ilçede diğer insanlara para ile satarız. Mantıklı aslında Vergiyi ve btk'ya giden parayı saymıyorum. Zaten aynı zamanda o ildeki insanlarada sattığın için bedavaya getirmiş olacaksın kar edeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B9D22A8A -- 15 Kasım 2014; 23:53:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardman01

quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

ayrıca firma kuşadası firması.yani hem wireles int.hizmeti veriyor hemde sadece kuşadası sınırları içine

Biz bunların uyguladığı sistemi başka bir ildede uygulayabilir miyiz ki? Hem koskoca ttnet gibi servis sağlayıcılara yapılan yatırımdan daha az harcanır. Hem bir kere ciddi bir para öderiz. Sonra bedavaya interneti kullanır üstüne üstlük bulunduğumuz il yada ilçede diğer insanlara para ile satarız. Mantıklı aslında

birçok ilde-ilçede-bölgede yıllardır var zaten..bulunduğum küçük beldede bile var ama kablosuz olması nedeni ile data kaybının ciddi derecede olacak olmasından ötürü ilgilenmiyorum ben.veriyorum aylık 50 tl yi.sınırsız kayıpsız takılıyorum..

detayları tam bilmiyorum ama tahminen 20-30 bin sermayen varsa bulunduğun bölgede ufak ufak başlayabilirsin.araştır niyetin varsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böyle bölük pörcük şirketcikler yerine biraz daha profosyonel birileri girse işin içine güzel bir pazar kapar aslında

ama türk telekom sıkıntı engeller bir şekilde
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Ozamanda ben kullanmam modemim evde olacak bana ait olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.