Kafama takıldı beyler . Kaç senedir İnternet kullanıcısıyım ( yaklaşık 4 ) bir tane film indirmişliğim yok . Müzik desen LimeWire den sonra yüzüne bakmadım Oyunda ( ko , sro ) zamanında diğer arkadaşların pc lerinde film müzik tonla adam ismail yk bile indirmiş bulunsun diye :D siz bu durumda enayilik mi yapıyorum her ay 45 tl verip bir şeyler indirmem mi lazım ?
Aylık 4 gb ı aşmıyor isen tarifeni değiştirebilirsin Net4 paketine geçip aylık 29 tl ye daha kazançlı çıkabilirsin ancak 4 gb az gelir diyorsan 6 gb ve 12 gb lık paketlerde var 6 gb lık 32 12 gb lık 39 tl dir
quote:
Orijinalden alıntı: etıvsulker Kafama takıldı beyler . Kaç senedir İnternet kullanıcısıyım ( yaklaşık 4 ) bir tane film indirmişliğim yok . Müzik desen LimeWire den sonra yüzüne bakmadım Oyunda ( ko , sro ) zamanında diğer arkadaşların pc lerinde film müzik tonla adam ismail yk bile indirmiş bulunsun diye :D siz bu durumda enayilik mi yapıyorum her ay 45 tl verip bir şeyler indirmem mi lazım ?
49 tl olmadimi
Bilmiyorum valla :D geçen ay 45 verdik belki olmuştur bu arada smıle kullanıorum
54 tl değilmiydi evet evet 54 veriyorum ben
55 oldu
24 indir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme