Şimdi Ara

Sınırsız net olup da bir şey indirmemek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafama takıldı beyler . Kaç senedir İnternet kullanıcısıyım ( yaklaşık 4 ) bir tane film indirmişliğim yok . Müzik desen LimeWire den sonra yüzüne bakmadım Oyunda ( ko , sro ) zamanında diğer arkadaşların pc lerinde film müzik tonla adam ismail yk bile indirmiş bulunsun diye :D siz bu durumda enayilik mi yapıyorum her ay 45 tl verip bir şeyler indirmem mi lazım ?

• Aylık 4 gb ı aşmıyor isen tarifeni değiştirebilirsin Net4 paketine geçip aylık 29 tl ye daha kazançlı çıkabilirsin ancak 4 gb az gelir diyorsan 6 gb ve 12 gb lık paketlerde var 6 gb lık 32 12 gb lık 39 tl dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: etıvsulker
    Kafama takıldı beyler . Kaç senedir İnternet kullanıcısıyım ( yaklaşık 4 ) bir tane film indirmişliğim yok . Müzik desen LimeWire den sonra yüzüne bakmadım Oyunda ( ko , sro ) zamanında diğer arkadaşların pc lerinde film müzik tonla adam ismail yk bile indirmiş bulunsun diye :D siz bu durumda enayilik mi yapıyorum her ay 45 tl verip bir şeyler indirmem mi lazım ?

49 tl olmadimi
  • Bilmiyorum valla :D geçen ay 45 verdik belki olmuştur bu arada smıle kullanıorum
  • 54 tl değilmiydi evet evet 54 veriyorum ben
  • 55 oldu
  • 24 indir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.