30 gb + sınırsız sosyal medya kullanıyorum fakat instagram ve youtube normal internetten düşüyor nasıl düzelir bilen var mı? |
sınırsız sosyal medya paketi internetten yiyor
-
-
Duzelmez, bunu soyleye soyleye dilimizde tuy bitti ama inanmiyor forumdaki sirket elemani bazi kisiler. Sosyal medya ve sikayet sitesi malum sitede yuzlerce sikayet var bu konuda. Btk ve thh ye sikayet edip operator degistirmek tek secenek sj an. Cozum bulacaklari falan yok. Turk telekom pismanliktir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsmtr -- 26 Haziran 2024; 21:18:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım kullanıyor sınırsız sosyal medya kotadan yemiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
istisnalar kaideyi bozmuyor hocam. Bu kadar insan bosuna sikayet etmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam belki şikayet edenler istisnadır ? Çevremde çok kullanan var bu tarifeyi,kotadan yemiyor.
Ben gordugumu soyluyorum hocam. Istisna bile olsa boyle bir sorunun yasanmamasi gerek. Kimse parayi kolay kazanmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Tarife kullanım hakkı haricinde interneti olanlar ,ek paket alanlar , Hediye interneti olanlar
ek sınırsız YouTube paketi olsa da Tarifeniz de sınırsız YouTube olsa da önceliği hediye ve ek internet paketine veriyor sistem .
Ek YouTube paketini ve tarifeniz de ki sınırsız youtıbe hakkınızı denemek için hattınızda sadece tarife kullanım hakkı olması lazım . Böle deneme yapın belli olur nereden gittiği
Evet hediyeye veriyor onceligi hocam biliyorum. Ancak benim anlatmak istedigim ve bircok kisinin de sikayetci oldugu konu asil kotadan harcamasi. Birazdan veri kullanimini sifirlayip atarim kendi telefonumdan ekran resimlerini.
Şahsen benim başıma gelseydi bu problem müdürlük dahil her yere giderdim çözmek için sorunu yada taahhüt karşılanmadığı için sözleşmeyi fesih edip gerekli yerlere şikayet ederdim
Zaten bircok kisi oyle yapiyor telekomun son ceyrek bilancosuna bakarsaniz abone kaybettigini gorursunuz.
Herhangi bir şekilde proxy, VPN, reklam engelleyici, DNS kullanıyorsanız, bağlantınız önce başka bir yerden gittiği için, operatör sizin sosyal medya kullandığınızı anlayamaz ve normal kotanızdan düşebilir.
Sorun budur demiyorum, ama aklınızda bulunsun, bazılarında bu da sebep oluyor olabilir.
Bende prime aşımsız sınırsız youtube’a geçtim böyle bir olay yaşamam umarım ama çokça şikayet bulunduğunu gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 6 Ağustos 2024; 15:21:19 >
Daha önce paylaşan olmuştu APN ayarını wap,internet yapınca düzeliyor bende bu şekilde çözüldü. Instagram kapalı vpn yaparsanız harcar, facebook, X harcamıyor, Youtube music harcıyor bilginize.
-
wap mı yapıyoruz internet olarak mı
-
Evet bir ayar vardı biri paylaşmıştı. Ama nerde gördüm hatırlayamadım ben de
Apn karşılığına wap,internet direk bunu yazıyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X