Bildiğiniz gibi artık GB lar hiç kimseye yetmiyor.3 Operatör de ve sanal operatör lerde bazı sınırsız hat kullanan kullanıcılar var .Limitsiz redli vs ,bu imkân keşke herkese tanınıyor olsa .Yakın gelecekte de Vodafone dışında olmayacak gibi görünüyor .Daha önce konusu açılmış ancak ,konu sahibi yok ve güncelliğini yitirmiş durumda .Belki sınırsız kullanıcıları ve normal tarife kullananlar kullandıkları GB ları burada paylaşırsa ,operatör yetkilileri görür ve buna göre insayatif olurlar.Herkes ihtiyacı olduğu kadar kullansın tarzında muhabbetler yapmayın ,zaten gerek fiyat konusu olsun gerek kota kısıtlamaları olsun insanlar özgürce internet kullanamıyor .Başımıza ülkece bir felaket geldi umarım bundan sonra daha insayatif olurlar ve internet özgürlüğü kapılarını birer birer aralarlar. Turktelekomdan ilk örneği ben vermek istiyorum .Turkiye şartlarına göre fazla kullanıyor gibi görünebilir ama ihtiyaç meselesi bu .Bu ayki kullanımımı paylaşıyorum . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim