Şimdi Ara

En ucuz sekılde aylık 100 gb + paket veren kampanya nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşalar yerınde net yoki bana aylık en az 100 gb veren en ucuz paket vs nasıl elde edebilirim ?

• cep Magnet tarifelerine bakın
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/cep-magnet-100-gb-tarifesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    200 GB cep magnet kullanıyorum 400 TL’ye. 12 ay taahhütlü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doğukan Kaya SLNAU D kullanıcısına yanıt

modem olarak ne kullanıyorsunuz ? şuan 445 +60 tl sanırım modemsız

• Cep magnet veya Superbox Go olabilir. Sadece data hattıdır yüksek GB yi kısmen ucuza verirler.

Modem olarak telefon çift simli ise telefonu da kullanabilirsiniz haberiniz olsun. Ama çok yoğun kullanacaksanız modem öneririm tabi.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

hocam bazıları sım ın bozuldugunu hızı 128 kbps felan oldugunu söyluyor, şöyle benım ıphone 14px cıft sım , sımdı sım 2ye bunu taksam ınternet sım2 yapsam olurmu acep cıhaz 1500 tl boşa vermemıs olurdum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Verdikleri şey normal telefon hattı, numarası falan da var sadece arama ve SMSe kapalı olarak veriliyor. Magnet ve Superbox tarifeleri telefonla veya kendi verdikleri hariç bir modemle çalışmaz. Hatta başka adreste de çalışmaz ev interneti gibidirler. Cep Magnet ve Superbox Go çalışır farkları da o zaten. Telefonun kayıtlı olduğunu varsayarsam evet dediğiniz şekilde kullanmanıza engel bir durum yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.