arkadaşlar 4gb kotalı kullanıyorum faturam hiçte 29ytl gelmedi hep 50-60 ytl geldi bende sınırsıza geçicem ne yapmalıyım...
artık telefonla yapılabiliyor 444 0 375 i ara durumu anlat kısa sürede tarifen değişiyor
diyelimki aradım ve dedigin gibi durumu anlattım sınırsıza geçtim hemen download a tam gazla başlıyımmı bazı konularda arkadaşlar 1 ay bekleyin demişte :(
Bir süre sonra 444'ü yeniden arayıp tarifenizin ne olduğunu sorun. Limitsiz görünüyorsunuz derse downloada hemen başlayabilirsiniz...
Bende aynı durumdaydım. 444 0 375 ten hallettim. Nasıl olacağını sordum. 24 saat sonra yeni tarifeniz aktif olacak dediler. 24 saat sonra baktım yeni tarifem aktif hale gelmişti. Ücretlendirmesi şu şekilde oldu. Ayın tam ortasında geçtiğim için 4GB kotalı tarifinizden ne kadar kullandıysanız alınacak ve yeni tarifeniz den ne kadar harcarsanız hesaplanıp 2 si toplanacak dediler ve bugun 61 ytl ödedim. Yeni tarifeye geçmeden önce 3GB falan harcamıştım. Yeni tarifeden sonra da bayağı bir kullandım 5-6GB tı falan geçmiştir diye düşünüyorum. yeni tarife üzerinden. Toplam 10GB falan olmuştur rahat. Dediğim ücreti ödedim.
Bence şimdi geç ama download yapmaya ayın 1'inde başla.
bende yarın arayıp geçmeyi planlıyorum kotalının hiçbir avantajı kalmadı zaten kota yetmiyor en iyisi sınırsız...
bencede gecis yapin ve sonra arayip teyit edin ama bu fatura karisikligini yasamak istemiyorsaniz ayin baslarinda bu gecisi yapin sonra basiniz böyle seylerle agrimasin. Tabi gecis yaptktan sonra tarifenizi tekrar arayip teyit edin bencede.
quote:
Orjinalden alıntı: Apexi
bencede gecis yapin ve sonra arayip teyit edin ama bu fatura karisikligini yasamak istemiyorsaniz ayin baslarinda bu gecisi yapin sonra basiniz böyle seylerle agrimasin. Tabi gecis yaptktan sonra tarifenizi tekrar arayip teyit edin bencede.
öncelikle selamlar... ben bugun aradım ve limitsize geçişi gerçekleştirdim adama bu ücret olayını sordum o da bana ay sonunda başvurduğunuz için 2 günlük bir fark gelir size dedi... şu anda geçişiniz yapıldı dedi... ben şimdi download olayına başlayayım mı ne dersiniz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme