Şimdi Ara

Sınırsıza geçiş Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben NET4 Limitli paketini kullanmaktayım ama kotayı her ay aşıyorum xD (İlk 10 gün download yapmadan ).Sınırsıza geçicem ama ay sonu mu yoksa ay başımı geçim bi' farkı olur mu acaba ?

• Lütfen arkadaşlar bi bilgisi olan yokmu
  • Fark olmaz. Şimdi geçersen ağer kotan 4gb'nin altındaysa bir sorun olmuyor ancak kotayı geçtiysen sınırsız faturana o ekleniyor benim bildiğim. Bana sorarsan şimdi geç, ay sonuna kadar zaten kotanı kesin aşarsın.
  • çoktan aştım zaten :)
  • başka yardım edicek birisi yokmu ya Sonrada Flood yapıyo diyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrCrueL -- 21 Ocak 2010; 15:10:09 >
  • Şimdi geçersen ay sonuna kadar sınırsız kullandığın için belli bir miktar ücret alıyor ama o ücretin hesaplanması hala aklıma yatmadı.. Biri 49u 30a bölüp, kullandığın gün sayısıyla çarpıyorlar.. Biride 49dan eski tarifenin fiyatını çıkarıp onu 30a bölüp, kullandığın günle çarpıyorlar diyor.. hangisi doğru hala anlamış değilim ama eğer 1. doğruysa fatura girer, 2. doğruysa pek bi fark olmaz
  • Hocam kotasız tarifeye geçerken fatura kesimine bak çunki aksi takdirde seni yanılatbilir ve faturanda yüksek gelebilir !!!

Tarife değişiklerinde yasal tarife sürecinden hesaplanır ona göre hesaplayın boş yere ben kotasız gectim fatıram şişmez demeyin cunki kota aşmına girersiniz !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.