@Team NINJA Hocamınız katkılarıyla böyle muazzam uzay strateji oyununu çevirmiş bulunuyoruz. Kendilerine teşekkürü borç biliriz <3 . İndirme Linki : https://disk.yandex.com.tr/d/5Nqi6l0jTcL9Zw Oyun kurulumu : Sins of a Solar Empire Rebellion doyasının içine atın her şeyi ayarladık fon vb. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herofahri -- 6 Aralık 2020; 11:54:56 > |
Sins of a Solar Empire Rebellion %100 yama (Makine Çeviri)
-
-
Teşekkürler.
-
ben yapamadım dosyayı dediğiniz yere attım ama türkçe olmadı
-
Teşekkürler. Yıllar sonra yeniden oynamama vesile oldu bu yama :)
-
Şuan indiriyorum daha önce bakmıştım yama felan yoktu dedim belki bir yapan olmuştur Team Ninja iş başında Helal olsun kanka sana.
-
çok sağlam bir oyundur kendisi. sins oynayan varsa eklesin online oynayalım. [vandal]kalradyafatihi . çeviriye ileride bakacağım teşekkürler.
oyun an itibariyle 1.96 sürümüne geçti. sizin dil paketi için mi geçmiş olabilir bilginiz varmı?
-
yama steam sürümü ile çalışıyordu, steam sürümüne tam olarak bakmadım çalıştığını soruyor iseniz. birde uzayda geçen total war misali geldi bana ana mantığı o yüzden tam derin dalamadım zaman istiyor.
-
Hocam öğrenmek çok zor oyunu. Multiplayer daki çoğu oyuncu da oyunu 2-10k saat arası oynamış tipler. Ben 500 saat yaptım hala savaş mekaniği çözemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dediğin gibi kopyaladık ama türkçe olmadı nasıl ne yapmamız gerekli detaylı bir açıklama bekliyoruzzz..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X