Şimdi Ara

Sins of a Solar Empire Rebellion %100 yama (Makine Çeviri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @Team NINJA Hocamınız katkılarıyla böyle muazzam uzay strateji oyununu çevirmiş bulunuyoruz. Kendilerine teşekkürü borç biliriz <3 .

İndirme Linki : https://disk.yandex.com.tr/d/5Nqi6l0jTcL9Zw

Oyun kurulumu : Sins of a Solar Empire Rebellion doyasının içine atın her şeyi ayarladık fon vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herofahri -- 6 Aralık 2020; 11:54:56 >

• Teşekkürler.

• ben yapamadım dosyayı dediğiniz yere attım ama türkçe olmadı

• Teşekkürler. Yıllar sonra yeniden oynamama vesile oldu bu yama :)

• Şuan indiriyorum daha önce bakmıştım yama felan yoktu dedim belki bir yapan olmuştur Team Ninja iş başında Helal olsun kanka sana.

• çok sağlam bir oyundur kendisi. sins oynayan varsa eklesin online oynayalım. [vandal]kalradyafatihi . çeviriye ileride bakacağım teşekkürler.

oyun an itibariyle 1.96 sürümüne geçti. sizin dil paketi için mi geçmiş olabilir bilginiz varmı?

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

yama steam sürümü ile çalışıyordu, steam sürümüne tam olarak bakmadım çalıştığını soruyor iseniz. birde uzayda geçen total war misali geldi bana ana mantığı o yüzden tam derin dalamadım zaman istiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hnc28 kullanıcısına yanıt

Hocam öğrenmek çok zor oyunu. Multiplayer daki çoğu oyuncu da oyunu 2-10k saat arası oynamış tipler. Ben 500 saat yaptım hala savaş mekaniği çözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğin gibi kopyaladık ama türkçe olmadı nasıl ne yapmamız gerekli detaylı bir açıklama bekliyoruzzz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.