Şimdi Ara

sinyal genişletici ürün ( access point ) önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yapmak istediğim sistem kısaca şu ; kablosuz modem sinyalini ; kablosuz sinyal genişletici ile almak ve bu sinyali kablolu veya kablosuz olarak zyxel 660 hw modemime taşıyarak modemimi Access point olarak ayarlayıp hem Ethernet portlarından hemde kablosuz özeliğinden yararlanmak istiyorum ...umarım konu anlaşılır olmuştur.. bu bağlamda bu eylemimi gerçekleştirebileceğim .........kablosuz bir menzil genişletici ürün varmı?

konuyu açtıktan sonra aklıma geldi. şöyle bir şey yapsam olurmu acaba.? Ethernet çıkışı olan kablosuz sinyal genişleticinin Ethernet çıkışından modemimin dsl girişine kablo çeksem olurmu ? bu sorunun cevabı evetse o zaman piyasada Ethernet çıkışlı sinyal genişleticiler var bunlardan alıp kullanabilirmiyim?

• gunsur G kullanıcısına yanıt
    Kablosuz sinyali universal tekrarlayıcı ile alıp, o sinyali ister kablolu ister kablosuz dağıtabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/liste/airties-air-4340-150mbps-kablosuz-4-port-router/productDetails.aspx?productId=bd101022&categoryId=60001272&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.dinamik&gclid=CLylgOf1_bwCFWjmwgodTWkARA

• Elinde zaten modem varmış başka birsey almana gerek yok kabloyu çek elindeki zxyeli ap yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için teşekkür ederim...elimeki zyxel i ap modunda ayarladım ..kablonun geçecek yeri yok bu nedenle üniversal tekrarlayıcı ile alıp kendi modemime kablo ile taşıyıp modemimden hem kablolu hemde kablosuz yayın yapmak istiyorum...
  • Ana modem marka model nedir

• ana modem hg521 kısacası çok iyi bir modem gibi durmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsur

ana modem hg521 kısacası çok iyi bir modem gibi durmuyor..

Hg, 521 de wds yok olsaydı iki modemi birbirine bağla dicektim
    O zaman şöyle yap

Bir adet tp link 701nd al client olarak kur sonra 701nd arkasına zxyelide ap olarak kur en az kayıpla nete cikarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 8 Mart 2014; 8:53:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tp 701 nd almış bulunuyorum..ancak kullanacağım bu üç modemin ayarları nasıl olacak? hg521...........701 nd.............zyxel hw 660 bilginiz varsa paylaşırmısınız?
  • quote:

tp 701 nd almış bulunuyorum..ancak kullanacağım bu üç modemin ayarları nasıl olacak? hg521...........701 nd.............zyxel hw 660 bilginiz varsa paylaşırmısınız?

Hg 521de birsey yapmaya gerek yok
    701nd ye gelirsek cihaza bir ip verin 192.168.1.254 olsun
    Client modu seçip hg521i bulup baglanin
    Dhpc kapalı olsun
    Varsayilan ağ gecidi 192.168.1.1
    Birinci dns 192.168.1.1
    İkinci dns 8.8.8.8
    Bu şekilde kablosuz kabloluya dönmüş oldu
    Zxyele gelince
    Onada 192.168.1.253 ip verin
    Firewall kapalı olsun
    Dhpc yine relay yapıp 192.168.1.1 yapin
    Birinci dns 192.168.1.1
    İkinci dan 8.8.8.8
    Wifi isim ve şifreyi belirleyip 701nd üstündeki kabloyu zxyele girip yayın yapın
    Bu şekilde bir deneme yapin

• yardımlarınız için çok teşekkür ederim sorun çıkarsa tekrar affınıza sığınarak tekrar yardım isterim:)
  • ustam bir şey daha sormak istiyorum... 701 nd modemin arkasındaki Ethernet çıkışından aldığım kabloyu zyxel modemin mantıken wan girişine girmem gerekir öyle değilmi...çok aptalcana bir soru olabilir ama bilmeyince sorma gereği duydum..
  • quote:

ustam bir şey daha sormak istiyorum... 701 nd modemin arkasındaki Ethernet çıkışından aldığım kabloyu zyxel modemin mantıken wan girişine girmem gerekir öyle değilmi...çok aptalcana bir soru olabilir ama bilmeyince sorma gereği duydum..

hayır lan portuna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.