Bildirim
Sinyal gücü:iyi Hız:1mbps
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arada duvarlar vs varsa sinyal az geldiğindne olabilir. -
Kanal numarasını 11 veya 6 ya getirirsen düzelir sorunun. Bazen kanal numaralarının laptop ve modem arasındaki farklılıktan bu tip sorunlar kaynaklanıyor. -
kanal değiştirebiliyorsan 1den başla 13 e kadar çıkart aradaki farkları görebilirsin
birde bağlantı yaptığın standartı kontrol et b/g? gerçi bg de 4 çubukta yaklaşık 36mbps olması gerekli
yada şöyle bir hatada yapıyor olabilirsin aranızdaki ağ hızına değilde internet hızına bakmış olabilirsin böyle ise 1mbps görmen çok doğal -
modemi elleyebiliyorsan RTS denen ayari 1000 ler civarina getir -
arkadaslar aynı sorun bende de var sinyal gücü yüksek 4 cubuk gözüküyor fakat hız 1 mbps
modeme res attım kanalları değiştirip denedim yeni oldu yani eskiden normaldi diğer yolları deneyemedim bilimsel değilde biraz daha belirli şekilde anlatırsanız sevinirim kısaltları yada ing kelimelerin nerede nasıl bişeye benzediğini belirtirseniz iyiolur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X