Bana ızdıraplar düştü sana da esaret, Hele şimdilik hürriyeti uzaktan seyret; Sabredenler çok kere ermiştir murdına, Bir gün senin de kapını çalar o merhamet...
adsl hattında problem olabilir veya başkası kullanıyor olabilir.wireless kısmında şifre varmı?modemi kullanan başkaları varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: LostNdumb
adsl hattında problem olabilir veya başkası kullanıyor olabilir.wireless kısmında şifre varmı?modemi kullanan başkaları varmı?
MODEMİ KULLANAN YOK.ŞİFRELİ..HANGİ SAATTE KULLANIRSAM KULLANYIM SORUN AYNI...
valla benim vista da 54mb sn gösteriyor ama sinyal %10 yani önemli olan sinyal seviyesi
ARKADAŞLAR SİNYAL SEVİYESİNİ AŞAĞIDAKİ GİBİ....FAKAT BİR GÜN NORMAL BAĞLANTI ..BİRGÜN BAĞLANTI ŞEKLİ AYNI AMA..SİTELERDE SECİCİLİK YAPIYOR...BAZILARINA ÇOK RAHAT GİRİYOR..BAZILARINA HİÇ GİRMİYOR...
aynı notebook'u, aynı modeme network kablosu ile bağla bakalım sonuç ne olacak. sonuç aynı ise, adsl bağlantın problemli demek, sorun yoksa, aynı bölgede(evin içinde) wireless sinyali etkileyen bir cihaz olma ihtimali var. Acer marka notebook ile bende de aynı sorun var, wireless sinyal aktarıcım var TV için, o açık olduğunda, wireless ya hiç bağlanmıyor, ya da sürekli kopuyor.
Sonuçları yazmanı bekliyoruz...
maalesef arkadaşlar bir türlü düzelmedi..modemi reset edince biraz düzeliyor...ama bazen çok iyi bazende işkence şekiliden yardımlarınızı bekliyorum...
maalesef arkadaşlar bir türlü düzelmedi..modemi reset edince biraz düzeliyor...ama bazen çok iyi bazende işkence şekiliden yardımlarınızı bekliyorum...
bende çok çektim bundan ilk önce usb bağlantılı modem vardı sonra gittim datron aldım oda çöktü en son zyxel 660 aldım problem çözüldü hatta eniştedede böyle sorun oldu onada dün aynı modemden aldım herşey normale döndü sizede tavsiye ederim fiyatıda cazip 98ytl vatanda
Arkadasım dns leri elle vermeyi dene Muhtemelen düzelicektir.
195.175.39.39 195.175.39.40
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme