Şimdi Ara

sinyal zayıflaması için cat5 çekmek işe yaramadı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar.2 yıldır smile adsl kullanıyorum 8 mbte kadar olan tarife.benim hızı 4 e kitlemişlerdi açıkçası yetiyordu bana.akk muhabbetide uygulanmadığı için bal şeker gidiyordu.geçen ay 2 tane sivri zeka turk telekom personeli bizim duvarda ki telefon kutusu ile bir şeyler yaparlarken yakaladım.sordum hemen aman abi onlarla oynuyorsunuz benim net gitmesin.yok dedi sizin evle alakası yok.iyi dedim.fakat o günden beri net kopmaya başladı.aradım turk telekom u geldiler sağ olsun bana başka bir kablo verdiler bu sağlam gibisinden.sonuç yine aynı.sonra forumu araştırdım çoğu arkadaş cat 5 i önermiş.gittim 10 metre cat5 aldım döşedim kutuya kadar çağırdım turk telekomu. dediler " e işte kutudan çıkan bu kabloya bağlıcan çektiğin kabloyu" dedim biliyorum onu fakat direk kutuya bağlıyormuşunuz.yok dediler kem küm salladılar anlıcağınız.neyse ben cat 5 i kutunun dibine kadar döşedim kutudan çıkan kabloyla birleştirdim.sonuç ? aynı.santral 3 km yani uzak sanırım. bugün smile dan aradılar iptal edicem muhabbetine bilgili biri aradı.db değerini ölçtürmem gerektiğini kesinlikle tesistatta telefon ankastre de sorun olduğunu söyledi.cat 5i kaldırdım eski kabloyu döşedim tekrar az önce.hızıda sağ olsunlar 1 mb i çektiler.db zayıflaması biraz olsun düştü..sizin öneriniz,tavsiyeniz varmı cidden çok sinirlendim.

• Malesef snr çok düşük... Yapıcak pek bişey yok bu konuda. Kabloyuda değiştirmişsiniz ama yine aynıysa sorun ankastrede olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.