Merhaba , monitörü vatan pc den sipariş etmiştim o geldi.Kasayıda teknobiyotikten verdim bu hafta gelir.Oyun için topladım. Toplam 1600 liraya mal oldu. Teknobiyotikten indirimsiz fiyata aldım.
Anakart:Msı 870 a g54(Fx) Ekrankartı:Sapphire Hd 6850 İşlemci:Amd Phenom ii x4 960T Ram:Kingston 4 gb 1333 mhz Kasa:Aerocool strike x 550 w HDDSeagate 500 gb Cdromlite on... - MonitörViewsonicVIEWSONIC 21.5" VA2248 Monitör geldi. Şuan ki sistem de dahili ekran kartı var , o yüzden oyunlarda falan deniyemedim ama güzel göz yormuyor. Eksiklikleri - Biraz sallanıyor , menüsü çok kötü , tuş takımı çok kötü hatta tuş takımını kullanmak için biraz pratik yapmanız lazım . Tuş takımını kullanırken de sallanıyor. Ayrıca tuş takımı dokunmatik değil. Kasanın ön yüzünde tuşların iconları var dokunmatik gibi gözüküyor ama resimlerin arkasında yani kasanın arkasında asıl tuşlar.Hiç kullanışlı değil yani. Bu özellikte bir monitörün menüsü , tuştakımı ve sabitliği böyle olmamalıydı. Kutuda sadece vga analog kablo cıkıyor. Dvı kablo yok :(
Sizce sistem nasıl parçalar arası uyumlar falan. İşlemci seçerken x4 955 alacaktım ama stoklarda yoktu. Onun yerine sizlerin tavsiyesiyle 960T aldım. Birşeyler duydum çekirdek açmak diye nedir bu olay? Birde , ekran kartının kutusundan dvi kablo çıkar mı? Biliyorsunuz monitörü dvi çıkışıyla kullanıcam? Yoksa gidip dvi kablomu almalıyım?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Hocam monitör hariç kaç lira tutuyor acaba?
hayırlı olsun
Monitör hariç teknobiyotik den aldım. 1350 lira tuttu. Monitör şuan vatanda indirime girerse 285 lira falan gelir.
Hayırlı olur inşallah, sağolun.
dvi kablo cıkmaz ekran kartından kendiniz gidip alıcaksınız. daha hesaplı şekilde webdenaldan filan toplayabilirdiniz. Yinede hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
quote:
Orijinalden alıntı: SeSioN
dvi kablo cıkmaz ekran kartından kendiniz gidip alıcaksınız. daha hesaplı şekilde webdenaldan filan toplayabilirdiniz. Yinede hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
ben bimeksten imzamdaki monitörü aldım 290 liraya adamlar içine herşeyi koymuşlar her kablosu içindeydi :) şanslıyım
quote:
Orijinalden alıntı: sefa23
quote:
ben bimeksten imzamdaki monitörü aldım 290 liraya adamlar içine herşeyi koymuşlar her kablosu içindeydi :) şanslıyım
neyse ben alırım kabloyu artık. Teknobiyotik sistemi test edip yollar dedim. Tek siteden almalıydım,hem istediğim kasada teknobiyotikte vardı. Sizin bimeksten aldığınız monitöre bakmıştım o fiyata bulsaydım kacırmazdım cok üzüldüm o monitöre :( Benimkinden daha güzel galiba..
quote:
Orijinalden alıntı: byfather
quote:
Orijinalden alıntı: sefa23
quote:
neyse ben alırım kabloyu artık. Teknobiyotik sistemi test edip yollar dedim. Tek siteden almalıydım,hem istediğim kasada teknobiyotikte vardı. Sizin bimeksten aldığınız monitöre bakmıştım o fiyata bulsaydım kacırmazdım cok üzüldüm o monitöre :( Benimkinden daha güzel galiba..
ewet bende senin monitörde gidip geldim geri bunu buldum son 1 tane kalmıştı mağazada aldım. sorunsuz çıktı çok şükür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme