Bildirim
Sipariş verildi. Teşekkürler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hayırlı olsun. -
Hayırlı olsun kardeşim.Her zaman buradayız forumca bir sııkıntı çıkarsa danışabilirsin. -
Hayırlı olsun , iki eleştirim olacak mümkünse , hala değiştirme şansın varsa senin için daha iyi olur
Sadece 45 lira fazla ödeyerek , Hdd yi 1tb Wd Cavier Blue ve Ekran kartını Power Color yerine daha iyi soğutmaya sahip Asus r9 270 olarak seçebilirdin , 29 lira farkla 500gb yerine 1tb disk alanı , 16 lira farkla Powercolor yerine biraz daha iyi soğutmaya sahip Asus'un r9 270'i , değiştirmesen ölmezsin yine güzel bir sistem ancak değişirsen gerçekten akıllı bir seçim yapmış olursun -
Provisioner ' in yazdıklarını söylemeye gelmiştim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Provisioner
Hayırlı olsun , iki eleştirim olacak mümkünse , hala değiştirme şansın varsa senin için daha iyi olur
Sadece 45 lira fazla ödeyerek , Hdd yi 1tb Wd Cavier Blue ve Ekran kartını Power Color yerine daha iyi soğutmaya sahip Asus r9 270 olarak seçebilirdin , 29 lira farkla 500gb yerine 1tb disk alanı , 16 lira farkla Powercolor yerine biraz daha iyi soğutmaya sahip Asus'un r9 270'i , değiştirmesen ölmezsin yine güzel bir sistem ancak değişirsen gerçekten akıllı bir seçim yapmış olursun
Hep bulnarı masraftan kaçınmak için yaptım, 1Tlde olsa kar :) Soğutma sistemini bilemem ama oynayacağım çözünürlük 1366x768 mönitör.Çok ısınacağını zannetmiyorum.Eski kasada 80gb harddisk vardı.500 gb bile çok büyük geliyor :) Son olarak sistem toplamayı burdan öğrendim, inanın çevremdeki teknoloji mağazaları sizin kadar bilgili değil.Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet802 -- 12 Temmuz 2015; 8:14:30 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X