Şimdi Ara

SIPARISI VERILECEK KİTAPLAR - YORUMLAR İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar malum okul tatili olduğu için evde tüm günüm boş,boş olmasın diye kitap getirdim gelirken ama tahmin edemediğim kadar hızlı bitti kitaplar bu yüzden yenilerini siparis etmeyi düşündum istediğim kitaplari aşağıya yazdım sizde okuduklariniz iyi yada kötü yanlarını söylerseniz ona göre ekler veya çıkarırım şimdiden teşekkür

Kralların Yolu - Akılçelen Kitaplar
    Melekler ve Şeytanlar - Altın Kitaplar
    Dönüşüm - Can Yayınları
    Siddhartha - Can Yayınları
    Beyaz Dış - Can Yayınları
    Fareler ve Insanlar - Sel Yayıncılık
    Kırmızı Pazartesi - Can Yayınları
    Simyacı - Can Yayınları
    Vadideki Zambak - Can Yayınları
    Yüzyıllık Yalnızlık - Can Yayınları
    Hayvan Çiftliği - Can Yayınları
    Ölüler Evinden Notlar - Can Yayınları
    Robinson Crusoe - İş Bankası Kültür Yayınları
    Yeraltında Notlar Hasan Ali Yücel Klasikleri

Edit: Aklından Bir Sayı Tut kitabı silinmiştir yerine Yüzyıllık Yalnızlık kitabı eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nysbelwor -- 14 Temmuz 2014; 17:23:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seçimleri beğendim.Yayınevlerini ayrıca beğendim.Güzel bir liste şimdiden iyi okumalar.
  • Aklından bir sayı tut kitabını önermem. Listene yüzyıllık yalnızlık ve 1984 u ekleyebilirsin.

• Bu kitaplar da bi o kadar hızlı biter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1984 şuan elimde Karmazov Kardeşler bitsin ona gecicem ama yüzyıllik yalnızlık hiç bakmadım sanırım ona bakicam şimdi

• Hüseyin Nihal Atsız'ın kitaplarını şiddetle öneririm.
    Yeraltından Notlar'ı Can Yayınlarından al bence daha iyi cevrilmiş.

• O listeye Aklından bir sayı tut yakışmamış. Bir de Vadideki Zambak yarım bıraktığm nadir kitaplardan biridir. Betimlemesi çok boldur. Sıkılıp bırakmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seçimler güzel,iyi okumalar
  • Liste gayet güzel. İyi okumalar.

• Hayvan çiftliği mükemmeldir ilk onu oku

• Robinson Crusoe, Beyaz Diş, Fareler ve İnsanlar bir de Simyacı harika kitaplar. En sevdiğim on kitap içindedir. Onun yanında Melekler ve Şeytanlar, Hayvan Çiftliği ve Dönüşüm de güzel kitaplar. Diğerleri hakkında bilgim yok
  • HEPSİ ÇOK GÜZEL KİTAPLAR.FAKAT BİRAZ SANA BİRŞEYLER KATACAK KİTAPLAR OKURSAN KATKISINI ÇOK GÖRÜRSÜN.MESELA BENİM ADIM KIRMIZI KAR KUYUCAKLI YUSUF TURGUT ÖZAKMAN KİTAPLARI AHMET ÜMİT ZÜLFÜ LİVANELİ VS...
  • Abi kuyucaklu yusufu okudum,hayat görüşüm vs değişmedi.Etkilendim,Çok güzeldi(bir kürk mantolu madonna değil) ama bu kadar.Şu Birşey katmaktan kasıt nedir ?
  • örnek vereyim hemen.
    rahmetli Turgut ÖZAKMAN ustanın şu çılgın türkler cumhuriyet ve diriliş kitaplarını okuduğun zaman yakın tarihimiz hakkında çok faydalı bilgileri görebilirsin.ATATÜRK e şimdi yaptıkları haksızlıkların yalanlarn iftiralarun nasıl yanlış olduğını göreceksin.
    şu çılgın türklerde dünya savasını
    dirilişte çanakkale savaşını
    cumhuriyet 1-2 de de ATATÜRk ün bizlere emanet ettiği ulus devletinin laik türk devletinin ne zorluklarla kazanıldığını kurulduğunu göreceksin.

ondan sonra sinan meydan el cevap kitabını oku derim.

Farklı bir türe gelelim şimdide
    Erdal demirkırandan ben dünyanın en akıllı insanıyım ve azrailin secde ettiği adam okuyabilirsin

Eğer kişisel gelişim ve psikoloji tarzından hoşlanırsan şunları söyleyebilirim

Kendim için bir dakika - Spencer Johnson
    Eğer asosyal bir kişiliğe sahipsen ahmet koyuncu sosyal fobi(şiddetle tavsiye edilir)
    ferrasini satan bilge

Eğer siyasi okumak isterim dersen

samizdat soner yalçın
    bu dinciler o müslümanlara benzemiyor soner yalçın

Yok ben biraz tasavvuf konusunda kelime dağarcımı genişletmek istiyorum dersen aşkın gözyaşları serisini oku derim.

Birde yaşar nuri öztürkün maun süresi böyle buyurdu Şirk: Din Maskeli Allah Düşmanlığı İslam Sosyalizmi Allah ile Aldatmak - Türkiye'yi Kemiren İhanet

Kardeşim bunlar benim kendi düşüncelerim eğer doğru yanlış bir yorumun eleştirin varsa lütfen yaz.

• Bakın siz yanlış anladınız.Kitaplar elbetteki insana birşey katar.Dünya görüşünü değiştirir.Ama kuyucaklı yusuf demişsiniz ben onu kast ettim.Yoksa dedikleriniz tamamen doğru ve haklısınız.
  • Kuyucakli Yusuf'u okudum gayet güzeldi okurken hiç sıkılmadım sosyalist bi insan olduğum için Atatürk yanlısı kitaplar pek ilgimi çekmiyor ha okurmuyum bedava bulsam okurum ama para vereceğimi pek sanmıyorum

• güzel liste olmuş ;) siddhartayı kim önerdi merak ettim. Doğu felsefesine ilgi duyuyorsanız ; Sun Tzu - Savaş sanatı kitabı da ilginizi çekebilir. Osho -Farkındalık kitabı da güzeldir.Yorumlara bakmak gerekir kitapları almadan önce kitapyurdu.com 'dan yorumlara bakmanızı öneririm ;))

ilave : Tolstoy- Bilgelik Takvimi , Epictetos - Düşünceler ve Sohbetler tarzında kitaplar sana bir şeyler katacak cinsten ve yukarda saydığım 2 kitap da öyle.
    Birşeyler katmaktan kasıt kişisel gelişim kitapları oluyor sanırım. Ben "kişisel" gelişim kavramına karşıyım biraz , o kitaplar bireyin "kişisel" olarak egosunu pohpohlayıp hırs yaptırır ve birey olarak öne geçmesi için çabalamasını empoze eder.

Ruhsal olarak dinginleşip "kollektif" olarak gelişmek daha güzeldir bence. Hırs yapmadan başkalarına da yardımcı olmak . Kişisel gelişim kitaplarının çoğu da Doğu felsefesinde öğretilenleri bla bla tekrarlarlar fakat Doğunun öğretilerinden farklı olarak egoyu coşturmaya çalışır, hırs pompalar bireye.

O yüzden sana bir şeyler katacak kitapları da dikkatli seçmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma*** -- 16 Temmuz 2014; 2:13:31 >

• Dharma*** kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız

• Simyacı ve Melekler ve Şeytanlar'ı çıkarırdım yerinizde olsaydım. İkisi de birbirinden boş kitaplar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunlerinkopugu

Simyacı ve Melekler ve Şeytanlar'ı çıkarırdım yerinizde olsaydım. İkisi de birbirinden boş kitaplar.

Her ikisini de okumadım ama bana da öyle geliyor, çok şişirilmiş gibiler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.