< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 1 Kasım 2018; 22:56:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 1 Kasım 2018; 22:56:25 > |
Ben kart getirip satmıyorum. Türkiye'deki kullanıcılar daha uygun şekilde yararlansınlar diye uğraşıp gerekli taleplerde bulunup konunun takibini sağladım ve hayata geçeceği kesinleşince de burada paylaştım. Bunca şeyi yaparken göründüğü üzere tek amacım insanlara yardımcı olmak. İnsanlar gidecek iki üç tane çakaldan değil bizzat kendileri parasını ödeyip kartları getirecek bundan böyle, bu iş bu kadar basit.
Siz ise muhalefet olmuşsunuz böyle olumlu bir işe, sebep ne peki ? Gerekçe ne ? İnsanlara yardım etmek mi yoksa vergisini ödemeyen isimlerden kart alınmasını sağlayıp birilerinin cebini düşünmek mi ? Yukarıda paylaştım gümrük vergisi ödenmeyen kartların rma için ups ile geri giderken yaşayacağı akıbet o ödenmeyen kartların yurt dışına çıkarken vergilendirilmesi olacaktır. Hala neyi diretiyorsunuz ? Bir de yok efendim öyle vergiyi verir her ürünü alırım diye bir şey yok diye atıp tutmuşsunuz.. Ben getirdim, yıllardır getiriyorum en ufak da bir sorun yaşamadım. Kanunlar belli sistem belli. 1500 dolara kadar getirilmesi yasak olan birkaç kategori hariç her ürün getirilebilir Türkiye'ye.. Hem de defalarca. Burada konu zaten Evga. Evga ne satıyor belli ve bu ürünlerin hiçbiri yasak kapsamında değil. Hal böyleyken böyle yalan bir bilgi verip aracılardan alın demek göz göre göre yalan söylemek değilde nedir ? Bu tarz şeyler niyetinizi ve az çok karakterinizi ortaya koyar. İnsanlar da kör değil, salak değil, aptal değil. Doğruyu yanlışı okuyup kendi mantıkları çerçevesinde değerlendirip sonuca ulaşacaklardır zaten. Ben basit konularda büyük kıyametler kopartan küçük insanlarla yüz göz olmayı seven biri değilim, cevabınızı verip yollamıştım fakat yeterli olmamış. Sanırım bu kez yeterli olacaktır. Gereksiz yere polemik ve yalan dolan paylaşımına izin vermeyeceğim bu başlıkta, bilginiz olsun. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 8 Mart 2014; 13:36:27 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 8 Mart 2014; 16:26:06 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 8 Mart 2014; 16:41:18 > |
|
|
|
|