Şimdi Ara

( SİPARİŞLER İPTAL EDİLİYOR )BİTMEDEN KAPIŞIN !! MOTİP PÜTÜR SPREY 500 ML (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
7
Favori
19.930
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çaylaq

Ticarette tarafların razı olmadıgı satış helal olmaz, isterse satıcı bilerek yapmış olsun

Bilerek satış yaptıktan sonra razı değilim demek neyin mantığı ? Hatayı kastetmiyorum, o ayrı bir olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

quote:

Bana göndermeyeceklermiş gibi geliyor.Çok yüklendik.

Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama sıcak fırsatlara üye olan-olmayan herkesin girebilmesi ne yazık ki işin suyunu çıkarıyor.

Beyin bedava. Aklın yolu bir... Diğer bölümleri bilmem ama bu bölüme sadece üyeler girebilmeli.

kesinlikle bu bölüme sadece "cebinden onaylı" üyeler girebilmeli başka kimse girmesin. sabah uyandığında elde çay laptopu açan toptancılara çalışıyoruz resmen

• bende 4 tane almıştım mecburen 1 taneyi kabul ettim. hata var fazla ısrar etmemek gerekir. fiyatın 2.5 tl olmadığı belli esas hatalarını düzeltmek için geç kalmaları kötü olan demek ki hızlıal da hiç insan çalışmıyor hep robotlar çalışıyor. gelen sip. faturalar ödemeler hiç insan elinden geçmiyor mu bu fiyata bu olmaz demiyorlar mı hızlıal en kısa sürede tüm çalışanlarını tepede ki müdüründen itibaren değiştirmeli hak eden kişileri personel olarak almalı.
  • Arkadaşlar firma benimle iletişime geçerek oluşan bu durumu düzelteceklerini belirttiler. Pazartesi günü bilgi verecekler. Teşekkür ediyorum gösterdikleri ilgiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenermaniac -- 26 Nisan 2014; 18:22:22 >
  • Şu bölüme giren toptancılara,aç oğlu açlara bir çare bulunması lazım.

Gerçekten ihtiyacı olanlar böyle açgözlü insancıklar yüzünden alamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Şu bölüme giren toptancılara,aç oğlu açlara bir çare bulunması lazım.

Gerçekten ihtiyacı olanlar böyle açgözlü insancıklar yüzünden alamıyor.

. Doğru söze ne denir.
  • Tuvneranın laneti olmuş konu geçmiş olsun
  • Araba boyadan çıkacak tamda lazımdı ya keşke akşam üşenmeyip alsaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

Paypal hesabımda 18 tl vardı, nerede kullansam diye düşünüyordum. Hemen ek yaptım üzerine ve 10 tlye gelmiş oldu :D Teşekkür ederim :D

Hocam paypal hesabındaki parayı kullanamıyoruz diye biliyordum ne yapmamız gerekli acaba

• ben 4 adet istemiştim toplam 16 tl tutmuştu .. demin arayıp ürün fiyatı hatalı girilmiş normalde 20 tl dedi ... ama müşteri memnuniyeti nedeniyle 1 adet i gönderebiliriz dedi .. bende hepsini iptal edin dedim gerek yoktu zaten :D ;) ((siparişi dün akşam vermiştim))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

quote:

Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama sıcak fırsatlara üye olan-olmayan herkesin girebilmesi ne yazık ki işin suyunu çıkarıyor.

Beyin bedava. Aklın yolu bir... Diğer bölümleri bilmem ama bu bölüme sadece üyeler girebilmeli.

kesinlikle bu bölüme sadece "cebinden onaylı" üyeler girebilmeli başka kimse girmesin. sabah uyandığında elde çay laptopu açan toptancılara çalışıyoruz resmen

O da çözüm değil ki, adam cep onayı yapar, üye olur. Bence mesaj sayısı da önemli değil, adam 1 ayda 1000 mesaj da yazabilir farklı başlıklara. Üyelik tarihi "belki" çözüm olabilir, ama DH tık sayısını da önemsediği için hepsi boş bence...

• Ben 4 adet siparis etmistim, 1 adet gonderelim dediler istemedim. Uygulamasi zahmetli olmasa ugrasabilirdim.

• Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    +1
    Daha önce de böyle bir tartışma açılmıştı.Orada da bunu belirtmiştim.Bazıları "Siz bir şeyden anlamıyorsunuz.Böyle sınırlama koyarak internet sitesi yönetilmez.İnsanlar bindiği dalı kesmez,hayal kuruyorsunuz" falan diye itiraz etmişlerdi.
    Gelinen nokta;Sıcak fırsatlar bölümü iflas etmiş durumda.O an DH de olan yararlanabiliyor.Biraz geç gören avucunu yalıyor.Ya da burada olduğu gibi çok fazla olduğu için siparişler iptal ediliyor.
    Bir gecede 2000 sipariş ne demek yahu!Hem de nerede kullanacağımızı tam bilmediğimiz bir ürün için.Çekirge sürüsü gibiyiz.
  • Paypal hesabınızdaki parayı yurtiçi TL alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Nick-mesaj uyumu

Tabi ki her insan hata yapabilir ancak hizlialda durum farkli. 1 degil 2 degil, bozuk gonderilen urunler mi dersin, yanlis fiyat girisi mi dersin hangi hatayi yapsalar zeytinyagi gibi uste cikmaya calisiyorlar. Ben bu urunu almadim ancak alan ve gonderilmeyen arkadaslar bence topluca hareket edip thh basvurusu yapmalilar diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: shockfiyat

Paypal hesabınızdaki parayı yurtiçi TL alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Normal alışveriş yapıyoruz o bakiyeden düşüyor mu yoksa alışveriş esnasında seçenek mi çıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezginingünlüğü -- 26 Nisan 2014; 16:39:32 >
  • otomatik düşer hocam
  • Adamlar yine 1 adet gönderelim teklifinde bulunmuşlar (gerçi kargo olayıyla işin avantajıda kalmıyor ama) bu da birşey. Fiyatın oraya yanlış yazılması firmayı suçlu çıkarmaz yani tüketici haklarına şikayet ederim blöfü size fayda sağlamaz. Ne yazık ki aç gözlülerin kurbanı oldunuz. 50-100 belki daha fazla sipariş verip satma mantığı güdenler var. O yüzden adamlarda böyle iptal eder haksız da sayılmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Adamlar yine 1 adet gönderelim teklifinde bulunmuşlar (gerçi kargo olayıyla işin avantajıda kalmıyor ama) bu da birşey. Fiyatın oraya yanlış yazılması firmayı suçlu çıkarmaz yani tüketici haklarına şikayet ederim blöfü size fayda sağlamaz. Ne yazık ki aç gözlülerin kurbanı oldunuz. 50-100 belki daha fazla sipariş verip satma mantığı güdenler var. O yüzden adamlarda böyle iptal eder haksız da sayılmazlar.

Hocam ben konu başında 100 tane aldım diye espri yaptım umarım milletin lafı bana değildir

• ''İptal ediyoruz nereye giderseniz gidin''

Biri şunlara fazla bir taraflarının kalkmamasını söylesin sonra böyle kalkan bir taraflarını oturtturuyorlar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.