Şimdi Ara

( SİPARİŞLER İPTAL EDİLİYOR )BİTMEDEN KAPIŞIN !! MOTİP PÜTÜR SPREY 500 ML (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
7
Favori
19.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimde siparişimi iptal ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sen önce satın al ne işe yaradığını sonra araştır

öeeh be, adam ne olursa olsun ucuz diye alıyor
  • Ya bizim siparişler iptal edilir kesin

Edit: şimdi aradılar, sonu 0000 olan bir numara iptal ediyorlar... tüh ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electradio -- 26 Nisan 2014; 13:06:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan9999 kullanıcısına yanıt
    hesapladığım listede ürün fiyatlarına kargo fiyatını da ekleyerek yazdım. O halde en uygun 10adette idi. zaten 11 olunca kargo 17.99 oluyor.
  • hızlıaldan iptal için aradılar, 1er adet göndereceğiz kargo fiyatınıda 5 tl'ye çektik dediler, ben kabul etmedim bakacağım dedim.
  • Iptale karşı 2 ayrı hesaptan almıştım. 1 tanesi iptal edildi bakalım diğeri ne olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler

arkadaşlar THH başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz, göz yummayın en azından şikayetvar.com'a yazın.
  • tuvnera aldıysa kesin iptal olur demiştim içimden

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Millet nelerle ugrasiyor yahu. 50 - 60 bin liralık araclara , 2 liralik malzemeyle yalıtım yapmayı hayal edenler var .

2 liralık tuğlayla yaptıklar evleri milyon dolara satanlara ne demek istersin :)

çok sert olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan9999

teşekkürler

arkadaşlar THH başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz, göz yummayın en azından şikayetvar.com'a yazın.

Insanlar hata yapamazmi? Ayip yapilan sey.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

teşekkürler

Aradıklarında bu kimin suçu dediğimde bana şu veya bu herhangi birinin suçu değil sistemsel bir hata dediler.
  • quote:

quote:

teşekkürler

Ben işime yaramadığı için almadım, ama alsaydım hakkımı arardım. Kanunlar hataları affetmiyor, kazara biri size arabayla çarpıp sakat bıraksa, veya hatalı ev yapımı sayesinde oturduğunuz ev ilk depremde yıkılsa, yine "insanlar hata yapamaz mı" dersiniz?

Nasıl süpermarketteki raf sorumlusu fiyatı değiştirmeyi unutup kasada daha yüksek bedel çıkarsa raf fiyatı geçerliyse, sanal alışveriş siteleri için de aynı şey geçerlidir (yasal açıdan).

• quote:

quote:

teşekkürler

yapamaz. yaparlarsa da hatadan dolayı başkasını mağdur edemez. köşedeki bakkal edebilir belki, hızlıal.com edemez.
  • iptal etmeleri çok normal adam 100 tane sipariş geçmiş
    kurunun yanında yaşta yanacak olan 1-2 tane sipariş geçen forumdaşa oldu

bi de yazmış eşe dosta dağıtırım diye
    bayram şekeri dağıtıyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jorge -- 26 Nisan 2014; 13:42:45 >
  • Tam da arkadaşım akşam bedava 1 litrelik kutulardan bana ücretsiz verecekti, gerek yok ben aldım dedim. Şimdi kim mağdur oluyor, hatalarını dün farketselerdi, bu çifte mağduriyetim olmayacaktı. Şimdi tekrar istemek zorunda mı kalacağım? Bunun sorumlusu kim olacak.
    1000 TLlik bir ürün 2,5 a satılmadı. 10 Tl maliyeti olan bir ürün 1/4 fiyatına satıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

iptal etmeleri çok normal adam 100 tane sipariş geçmiş
    kurunun yanında yaşta yanacak olan 1-2 tane sipariş geçen forumdaşa oldu

bi de yazmış eşe dosta dağıtırım diye
    bayram şekeri dağıtıyor sanki

Aynen hocam 100 nedir ya insanlara da birak bari

• quote:

Orijinalden alıntı: kurt00006

BAKALIM NE OLACAK SONU 100 ADET TE BEN SİPARİŞ GEÇMİŞTİM...

Ayip be kardesim ayip... kac oldu milletin hakkini yemen. Ben sana hakkimi helal etmiyorum. Arkadaslar butun ucuz urunleri kurutup ggde satan birisidir arkadas itibar etmeyiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hata mağduriyet doğuruyor ise mağduriyet tek veya iki tarafın ortak noktada buluşması ile giderilir.
    Yapılan tek taraflı sorumluluktan kaçarak vazifeleri yerine getirmeme ihtiyaç olsun veya olmasın mağdur bırakma. Telefon ederek anlaşma yoluna gitmiyorlar dikkatinizi çekerim ''iptal ediyoruz gerekli yerlere başvurabilirsiniz.''
  • 3 adet sipariş etmiştim. Fiyatın hatalı olduğunu öğrenince az önce sipariş iptali istedim. biraz kar edicem diye karşı taraf mağdur edilmemeli. bu kim olursa olsun. Ben vicdanen rahatsız oluyorum.
  • Benide az önce aradılar isterseniz 2,53ten 1 adet yollayalım dediler. Bende kargo ile yüksek maliyeti oluyor dedim o zaman iptal ediyorum dediler. Bende tüketici haklarına şikayette bulunurum dedim ve cevap bulunabilirsiniz 2000 adet müşteri sipariş geçmiş yanlış ürün fiyatı girilmiş vs vs.. dedi ve kapattı. Şuan siparişler iptal.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.