Şimdi Ara

( SİPARİŞLER İPTAL EDİLİYOR )BİTMEDEN KAPIŞIN !! MOTİP PÜTÜR SPREY 500 ML (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
297
Cevap
7
Favori
19.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Alıp da kullanmayacak arkadaş varsa benimle lütfen iletişime geçsin
  • 2 adet almıştım kargoya verilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

2 adet almıştım kargoya verilmiş

ben de 2 adet almıştım benimkiler de kargolanmış. Demek ki aç gözlü olmamak gerekiyormuş.
  • 2 adet sipariş vermiştim .

Biraz evvel kargo geldi.
  • 3 tane aldık ama bu iş bilmezler kafalarına göre 1 taneye düşürüp paranın bir kısmını da iade etmişler. 3 tane istediğimi üsteledim ancak kafalarına göre 1'e düşürmeleri hiç doğru değil. İptal etseler tamamen yine anlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

2 adet sipariş vermiştim .

Biraz evvel kargo geldi.

2 adet mi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2 adet sipariş vermiştim 2 side bugün geldi
    Malasef eve misafirliğe gelen annem kargocuyu karşılamış ve bir ton fırça kaymış "Oğlumu alış veriş hastası yaptınız" diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    +1 annenizin tesbiti bence çok doğru hocam.
    Sıcak fırsatlar bölümündeki mesajlarınızdan zaten eve günde en az 1 veya 2 kargo geldiğini varsayarsak (birde bu ürünleri arama tarama durumlarınıda düşününce ömrünüzün 4 de 3 şuan itibarı ile alışveriş kovalamakla geçiyor.) anneniz haksızda sayılmaz. tedavi olmayı hiç düşündünüzmü?
  • Ben de 4 tane almıştım.iptal edip sayıyı 1e düşürelim dediler.ben de dusuneyim dedim sonrasında arayıp yollayın dedim.bugün 4 u de gelmiş
  • Bu saate kadar hazırlanıyor olarak görülen siparişim için mesaj gönderdim dakikasına hazırlandı kargolandı fakat artık yeter geçen hafta aldım haftasonu uygularım diye iptal ettiler bu haftasonu geldi tık yok biraz dürttük kendilerine geldiler kargolama çabaları falan, ama hakikaten yeter HIZLIAL.COM bitmiştir.

Daha önce ki alışverişlerimde yaşadığım sorunlarla birlikte detaylı bir yazı hazırlayıp konu açacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-24

Bu saate kadar hazırlanıyor olarak görülen siparişim için mesaj gönderdim dakikasına hazırlandı kargolandı fakat artık yeter geçen hafta aldım haftasonu uygularım diye iptal ettiler bu haftasonu geldi tık yok biraz dürttük kendilerine geldiler kargolama çabaları falan, ama hakikaten yeter HIZLIAL.COM bitmiştir.

Daha önce ki alışverişlerimde yaşadığım sorunlarla birlikte detaylı bir yazı hazırlayıp konu açacağım.

Sizin adınıza uzuldum.kaç tane aldınız peki?

• 4 adet göndereceklerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-24

4 adet göndereceklerdi

Yola çıkmış mi kartınız şu an?
    Çıkmadı ise beni emsal gösterebilirsiniz

• Müşteri hizmetlerine mesaj attım cevap yok hemen kargoya verildiye döndü mailden irtibata geçtim iptal ettirdim. Satacakları da gönderecekleri de onların olsun 1 ay içinde kaç tane sipariş verdim hiç biri sorunsuz gelmedi. Hızlıal.com olayı bitmiştir.
  • Bugün aradılar tekrar. Ürünün güncel fiyatı 19 TL üzerinden bir tane alın, kargo dahil 24 TL Ye, bize sipariş numarasini söyleyin sistemden dört adet diye duzeltelim ve dört taneyi yollayalim dediler kabul ettim. Sonunda istediğim fiyata geldi(10 TL hediye çeki de vardi)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Bugün aradılar tekrar. Ürünün güncel fiyatı 19 TL üzerinden bir tane alın, kargo dahil 24 TL Ye, bize sipariş numarasini söyleyin sistemden dört adet diye duzeltelim ve dört taneyi yollayalim dediler kabul ettim. Sonunda istediğim fiyata geldi(10 TL hediye çeki de vardi)

• Elinde bu üründen kalan var mı? Hani alıp da kullanamamış olan falan?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.