Şimdi Ara

( SİPARİŞLER İPTAL EDİLİYOR )BİTMEDEN KAPIŞIN !! MOTİP PÜTÜR SPREY 500 ML (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
7
Favori
19.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carlitoss

Ben konuyu takip etmedim açıkcası. Başlığı gördüm (Siparişler iptal ediliyor vs yazıyordu) ve girmedim. Sonra sayfalarca olunca merak ettim girdim herkes iptal edildi vs diyor. Yani iptal edileceğini bile bile alıyor millet. Bunu söylemek istiyorum.

tarihlerine bakarsan anlarsın iptal edilme problemi yokken bu ürünü 22 adet sipariş gectim ertesi günü arandım ve bu konuda bugün itibarıyla iptal problemleri başladı
    iptal duyurusu yapıldığı anda kimse alım yapmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 26 Nisan 2014; 22:55:54 >
  • bana bugün reklamını göndermişler

uyanıklar kendileri dahi reklamı gönderiyor (aynı fiyattan) sonra neden iptal etmişler anlamadım doğrusu

ha stok yetmedi ise o zaman stok yapmayı dahi beceremeyenler satış yapmasın

not: ben dün bu fırsatı gördüğüm halde almadım :)
  • ben 3 tane aldım 1 tanede wd 40 aldım baktım su koydular iptal ettim tüm siparişi bir daha alışveriş yapıcağımı sanmam bu kampanya özürlü siteden
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Telefon geldi
    Bayan
    -hızlıal.com dan aradığını dünkü siparişin yanlış girildiğini siparişi iptal etmeleri gerektiğini söyledi
    Ben
    -Ben siparişimi tüketici hakları heyetine giderek alabilirim biliyorsunuz değil mi dedim.
    Bayan
    Evet alabilirsiniz ama yanlış fiyat girilmiş size 1 adet gönderebilirim ancak dedi.
    Ben
    -Bende böyle yanlışlıklar olabilecegini fakat daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledim.Razı olmadığınız bir ticaretin kul hakkına girecegini bu sebeble 1 tane teklifinizi kabul ediyorum dedim lakin kargo ücreti ne olacak dedim
    Bayan
    Kargo ücretini anlayışınız dolayısıyla biz karşılarız dedi ve kapattık.

Velhasıl kelam bu ürünleri gerekli merciilere başvurarak alırsınız lakin 3 kuruş için kul hakkına girmenin vebali ağır olur.

Hocam bende kul hakkı düşündüğüm için 165 liraya aldığım hd 6950 ekran kartı için tüketici hakem heyetine gitmiyorum kendimi onların yerine koyunca olabilir insanlık hali hata bizler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

keşke world'le alsaydım. yapıkredi böyle şeyleri çözüyor. bonus'la almıştım, garanti'ye de yazdım bakalım ne yapacaklar.

YKB bu konularda güzel çalışıyor.
    Ama lanet olasıca Garanti Bankası ürün daha kargoya verilmeden harcama itirazı gönderdiğim halde "Satıcı iptal etmezse yapacak birşey yok" deyip üzerine "Sen satıcının vaad ettiği teslimat süresi 20 günü bekle, siparişin gelmezse harcama itirazını gönder" diyor.
    Bu arada dolandırıcı da Aliexpress' ten sipariş geçtiği ürünü 2 haftada faturasız bir şekilde direkt Çin' den bana teslim ettiriyor. Gelen ürünün çakma olduğunu amlayınca Garanti Bankası' na yeniden harcama itirazı gönderiyorum. Garanti bu defa "Bana orjinal olmadığına dair raporu gönder" diyor.
    Ben de yetkili servise ürünü verip 2 hafta sonra orjinal olmadığına dair raporu Garanti Bankasına gönderdim ve hala para iadesi yapılmasını beklerken 2. Taksiti ödemek zorunda kaldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nayir

quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Telefon geldi
    Bayan
    -hızlıal.com dan aradığını dünkü siparişin yanlış girildiğini siparişi iptal etmeleri gerektiğini söyledi
    Ben
    -Ben siparişimi tüketici hakları heyetine giderek alabilirim biliyorsunuz değil mi dedim.
    Bayan
    Evet alabilirsiniz ama yanlış fiyat girilmiş size 1 adet gönderebilirim ancak dedi.
    Ben
    -Bende böyle yanlışlıklar olabilecegini fakat daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledim.Razı olmadığınız bir ticaretin kul hakkına girecegini bu sebeble 1 tane teklifinizi kabul ediyorum dedim lakin kargo ücreti ne olacak dedim
    Bayan
    Kargo ücretini anlayışınız dolayısıyla biz karşılarız dedi ve kapattık.

Velhasıl kelam bu ürünleri gerekli merciilere başvurarak alırsınız lakin 3 kuruş için kul hakkına girmenin vebali ağır olur.

Hocam bende kul hakkı düşündüğüm için 165 liraya aldığım hd 6950 ekran kartı için tüketici hakem heyetine gitmiyorum kendimi onların yerine koyunca olabilir insanlık hali hata bizler için.

Bravo

• Ben 10 adet siparisi verdim. Bugun bir baktim 1 adet kargoya verilecek gorunuyor.
    Ben hakkimi aramak istyorum.
    Ykb kredi karti ile alisveris yapmistim.
    Izlemem gereken yol nedir?

Not: 10 adet siparis verdgme dair bir ekran goruntusu yok. 1 adet gonderimine de benden herhangi bir onay almadilar da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2 adet almıştım .

dün bi kaç kez istanbul numarası aramış ama açamadım. Sizleri arayan numara yı yazarmısınız arakadaşlar.

Siparişlerime baktığımda hala 2 adet HAZIRLANIYOR olarak duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_can_can

Şimdi aradılar , fiyatı normalde 20 tl size bir tanesini 2küsür liradan gönderebiliriz isterseniz dediler.

1 adet 2küsür + kargo = 10 tl civarına geliyor. Telefonda mecburen tamam gönderin bari bi tane dedim.

Aynı durumda olan kimse var mı acaba ?

hatırlarsınız belki n11 ilk çıktığı zamanlar piere cardin halıları 10 tlden mi ne vermişti, sonra yanlış fiyat ayağına bütün siparişler iptal edilmişti, sizce bu durum kime kar sağladı: n11 bu sayede binlerce üye kaydı yaptı halı ile birlikte millyonlarca lira farklı ürünlerden sipariş aldı vs. hata firmanınsa zararda firmanın olmalı ama işte biz genede bu durumdan faydalanmadık karakter olarak.

cuma sabah helikopter ve güneş gözlüğü sipariş vermiştim, akşamda 3*wd40 ve 4*pütür sipariş vermiştim, sadece 3 pütür iptal edildi kalanlar devam.. benden farklı olarak pütür ve wd40 için kargo bedelini iptal edip almadılar. uslupda gayet olumlu idi .

• Baştan sona okudum, bir kisi bile sozlsmeyi okumamis. Okuyalim ogrenelim. Satis sozlesmesinin 8. Maddesi.

8. GEÇERLİLİK SÜRESİ

Listelenen ve siteden ilan edilen fiyatlar satış fiyatıdır. İlan edilen fiyatlar ve vaatler güncelleme yapılana ve değiştirilene kadar geçerlidir. Süreli olarak ilan edilen fiyatlar ise belirtilen süre sonuna kadar geçerliliğini korur. Ancak hatayla yanlış yazılan, tedarikçinin geç bildirmesi ile güncellenmemiş olan fiyat farklılıklarında Satıcının müşteriye bildireceği güncel fiyat geçerli kabul edilecektir. Hata durumlarında mal/hizmet bedelinden fazla çekim yapılmışsa farkı iade edilir. Mal/hizmetin gerçek fiyatı ilan edilenden farklı ise Alıcıya gerçek fiyat bildirilir. Müşterinin talebi doğrultusunda gerçek fiyat üzerinden satış gerçekleştirilir ya da satış iptal edilir.

Bu durumda herkes avcunu yalar arkadas...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmadan hatalı fiyattan beri 4 kere arandım. Mail trafiği de oldu. Özellikle Müşteri İlişkileri Müdürü Seçkin beye çok teşekkür ederim. Bana çok yardımcı oldular.
    İlk defa bir firmadan böyle bir geri dönüş yaşadım. Tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki alışverişlerimde de ilk olarak bakacağım site olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Bende 2 adet almıştım .

dün bi kaç kez istanbul numarası aramış ama açamadım. Sizleri arayan numara yı yazarmısınız arakadaşlar.

bende de durum aynı. Ama beni hiç arayan eden de olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gungorm

quote:

Bende 2 adet almıştım .

2 adet de ben sipariş vermiştim ,arayan olmadı halen hazırlanıyor görünüyor.bence stok durumuna göre 2 adet alanların siparişlerini gönderecekler.bu yüzden bekletiliyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 28 Nisan 2014; 20:51:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

quote:

quote:

Bende 2 adet almıştım .

2 adet de ben sipariş vermiştim ,arayan olmadı halen hazırlanıyor görünüyor.bence stok durumuna göre 2 adet alanların siparişlerini gönderecekler.bu yüzden bekletiliyor olabilir.

umarım dediğin gibi olur ama sanmam bizi sona atmış da olabilirler :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

quote:

quote:

Bende 2 adet almıştım .

umarım dediğin gibi olur ama sanmam bizi sona atmış da olabilirler :)

Arkadaşlar 2- 3 yada 4 almak neyse de , 40 50 100 adet almak nedir anlamadım.

Yazık ya bu kadar da olmamamlı. eşe dosta dağıtmak değil bu. Bu başka bi şey...

• Şuan konuyu takip eden yok ama bizi zan altında bırakan bazı arkadaşlara vicdancılara bir haberi paylaşıyorum;

Hızlıal.com ile yaptığım görüşmeler sonucu fiyatın yanlış yazıldığını ve uzun süre aynı fiyattan satıldığını öğrendim.
    Zaten ben aldıktan sonra haberi paylaştığımda samimi ihtiyaçlarla sipariş verenlerinde siparişlerinin gönderileceğini fakat 20-30-100 adet siparişlerle durumun suistimal edilmesi sonucu gönderimleri durdurmak zorunda kaldıklarını aksi taktirde normalde kimsenin mağdur edilmeyeceğini söylediler. Şuan 2000 adet sipariş varmış. Varın gerisini siz düşünün.

• yahu zaten çok alanlarda olmamış olsa yaptıkları hiç normal değil ,siz haber vermeseniz bile kendileri fırsat ürünü diyerek bana reklam göndermişlerdi

ve işin ilginci fiyatı da sizin aldıklarınızla aynı idi

hadi fiyatı yanlış yazıldı diyelim (binlerce ürün içinde fark edilmeyebilir) ama hem kampanya yapıp hemde fiyatını nasıl oluyor da yanlış yazıyorlar ?

hadi fiyatını da yanlış yazdılar diyelim o zaman stoklarında o kadar olmayan ürünü niye satışa veriyorlar ?

sen-ben hata yapsak kusura bakma deyip geçiştirirler ama kendileri yapınca hemen fiyatı yanlış yazılmış mazeretine sığınıyorlar

dediğim gibi kampanyalı olmasa insanlık halidir olabilir derim ,birde bu kaçıncı hatalı fiyat yazılması kardeşim
  • Haklısınız fakat yaptıkları veya planladıkları kendi veballeri.
    Biz ihtiyacımız olan adet miktarınca verdiğimiz siparişler konusunda kendilerinden siparişlerin gönderileceği bilgisini aldık fakat olay ticari bir araç olarak bizler tarafından suistimal edilmesi kendi kendimizi mağdur konumuna düşürmüş görüntüsü veriyor. En azından doğruluğuna inandığımız kendi açıklamaları böyle.
  • KeNaN-24 kullanıcısına yanıt
    evet doğru söylüyorsunuz ama sizde biliyorsunuz ki sıcak fırsatlardakiler ölücüler ve öyle birkaç tane ile yetinmezler ve hatta çoğu satmak için alıyor :)

tabi aynı zamanda firma elemanları da burayı izliyor ve onlarında bu durumu bildiklerinden adım gibi eminim :)

yani arkadaşların yaptıklarını tasvip etmemiz mümkün değil ama dediğim gibi bu bölümde 1 tl. için bile neler yapanlar var
  • İzlerdikleri takip ettikleri konusunda şüphemiz yok açıkça söylüyoruz aslında hata diye lanse edilen fiyat yanlışlıkları onlara üye sayısı ve yan ürün getirisi olarak geri dönüyor ayrıca bu forumda isimlerinin hiçbir reklam ücreti ödemeksizin sürekli dolaşmasıda cabası. Sadece ricamız suistimaller ile fırsat takipçilerini aynı kefeye koymayın evet fırsatların bilincindeyiz evet piyasa analizi çok iyi yapıyoruz ama takınılan tutum kesinlikle bu şekilde olmamalı. Öz eleştiri yapmak gerekirse de malesef bir iki tl bizim için önemli çek satışı yapmadım ama allah indirim tutarının üzerinde ücret isteyenlerden eylemesin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.