Şimdi Ara

Sipru yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sipru'yu bilgisayarıma kurdum. 1-2 gün sorunsuz kullandım. Ama artık her açtığımda "Your registration attempt is rejected by the server without providing any additional information. Please contact with your network administrator." diye bir hata alıyorum. Sipru'nun kendi sitesinde bu hatayı alırsanız kullanıcı adı ve şifrenizi kontrol ediniz diyor ama ben doğru girdiğimden eminim. Windows 7 - 64 bit kullanıyorum her yere baktım ama bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Cevap veren yok muuuu??!!
  • Greçekten çok yardımcı oldunuz arkadaşlar
  • Sipru 3 senedir Beta halde duruyor. Aslında suç hizmeti internet koyup hiç ilgilenmeyenlerdedir.
  • Windows firewall yada baska bir firewall siteye girmeni engelleyebilir yazmis. simdi arkadasim sen ilgilendin diye de kimse ilgilenecek diye bir kaide de yok. herkes knight metin2 gibi kopya oyunlari tercih ederken ben hala diablo diyenlerdenim. herkes ayni degil.
  • Firewall kapalı olduğunda farketmiyor.
  • Ben burada programı yapanlara söylemiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • programı yapan firmaya mail attım bir kişi bile cevap vermedi. O yüzden söyledim.
  • Bu ara cok dikkat etmemisim
    .Your registration attempt is rejected by the server without providing any additional information. Please contact with your network administrator

Extra bilgi istemis senden hocam bu sekilde server a kaydedemem diyor. Birde kayit ederken kullandigin bilgiler yeterli degil gibi.
  • İngilizce biliyorum. Kişisel bilgiler bölümü var. Orayı full doldurdum. Ama genede olmadı. İzlemeye çalışıyorum " NTV Canli Yayin ile bağlantınız kopmuştur." diyor.
  • Allah aşkına biri cevap versin izleyenler nasıl izliyor
  • Siprudan NBA TV bedava izlenebiliyor. Beni bu zevkten mahrum bırakmayın.
  • Yeni bir kullanıcı adıyla yeni bir mail'le başka bir hesap açıp onunla girmeyi dene birde.
  • biraz hortlatmis oluyoyum ama cevap vermek istedim ....benim sistemde win7 64bit ve win xp var bende win7 altinda ayni hata mesajini aliyorum win7 de calisir diye vista versiyonunu indirip yuklemistim ama win xp de programi kullanirken hicbir problem yok yani sizin anlayacaginiz bilgi falan eksik degil sadece win7 64 biti desteklemiyor

Edit: Desteklemiyor dedim ama biraz once denedim sag tus ozellilerden uyumluluk olarak win xp sp2 secilince program calisiyor ... vista setupu indirip denemistim win7 de uyumlu olur diye ama calismadi bende win xp setupu ile tekrardan denedim ama bu sefer uyumluluktan win xp sp2 yi sectim boylece calisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow6 -- 30 Ekim 2010; 8:56:25 >
  • yine hortlatıcam konuyu ama hangi uyumluluk ayarları nı kastediyorsunuz yardım lütfen..
  • kullanıcı adını ve şifrenizi yazdıktan sonra
    adımı hatırla ve şifremi hatırla kutularını işaretlemeniz gerekiyor.
    sorunsuz açılıyor.
  • bu program daha önce bende de hata veriyordu.modemden port ayarları yaparak açmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.