Şimdi Ara

Sıradan bi modem kaç yıl gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6 yıl c-net kablolu modem kullanmaktayım 130tl e almıstım zamanında ca serısı
    oyunda pıngım 14 ıken artık 30 cıvarı nette sorun olmadıını dusunuorm cunku dl hızım 116 ıdm ıle
    format attım gene pıng 30
    subat ayında 7 yıl olcak modem ve hıc kapatmaksızın arada sadece res vs atarak calısmakta
    sızce modem omrunu doldurmusmudur degıstırmelımıyım?
    tplınk modem buldum bılgısaarcım 60 tl dedı 4port ıstıorm kablolu onerılerınızı alabılırmıyım ayrıca?
    tesekkurler

• Türk telekomun hız testi sayfasından bir test yapmanı öneririm modemin dışında telefon hatlarında yapılan çalışmalar nedeni ile de hızda düşme olabilir öncelikli olarak bunu bir araştır

Kolay gelsin.
  • Modemin kaç port? yada tek sen mi kullanıyorsun yoksa ortak varmı modemde. Walla bildiğim kadarıyla çok uzun ömürlü oluyorlar. Bu 7 yılla bir şey olacağını sanmıyorum sürekli açık dursada. Hea çok ısınıpda içindeki devrelrden biri yanmışta olabilir. Modeme baktır önce bir.
  • net hızında dusme oldugunu sanmıorm cunku dl hızımda degısıklık yok gıbı gozukuor sadece oyunda pıngım fazla normalde bıraz daa fazla.
    modem c net ca serisi usb ve 1port ethernet
    bı bılgısayarcıla konustum 3-4 sene falan dedı en fazla ama modem satmak ıcın solemıste olabılır
  • Ben USR9106 modemi tam 5 yıl kullandım. Hala çalışıyor sorunsuz olarak. Ama teknolojisi eskidiği için Zyxel HN660 F1Z aldım yerine.
  • bence yeni bir modem almanın zamanı gelmiş...
    ucuz fiyata bir modemde bulmuşsun.
    tabi karar senin...
  • Bencede modem satmak için söyledi onu. Adamın işi o. Satması için bunun ömrü bitmiş sana yenisini verelim diyecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internetımde 1mbit ttnet
    hız tesınden 0.88mb cıktı nasıl ıyımıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.