Şimdi Ara

Sıradışı Analiz Yayınları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
26.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam çözümlü ygs kitaplarını almayı düşünüyorum.Alanlarınız memnun ? Tavsiye eder misiniz ?

• Organik kimyası çok iyidir gerisi boş bence(birkaç tane daha çözdüm )
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

Öncelikle cevap için teşekkürler.
    Gerisi boş derken neyi kastediyorsunuz ? Misal : Konu anlatımlı bir kitaptan ygs matematik çalışsam bir yandan da tam çözümlü ygs matematik kitabını bitirsem faydası olmaz mı ?
  • çözümlü kaynalar iyidir evet ama her yayın iyi olmuyor hocam sıradışı analiz de bence olmayanlardan şöyle özetliyeyim durumu:geçen sene ygs kimyasını çözdüm normal diğer soru bankalarıyla aynı onu çözmek yerine güvender ya da palme çözmek daha sağlıklı olur,ygs biyolojisi gereksiz kasılmış bir kitap onun yerine karekök vs de çözülebilir palme fem haricinde onun dışında türev-integral gibi bir kitabı vardı açıkçası rezalet diyebilirim(sınav seviyesinde bir kitap değil) tabi bunlar benim kendi fikrim

organik kimyayı sıradışı analizden öğrendim HAKKINI YİYEMEM KİTABI YAZAN ADAMIN GERÇEKTEN;ama diğer saydıklarımı bitirerek kaybettiğim zaman için de hem sinirleniyorum hem üzülüyorum

kısaca daha bilindik kaynakalra yönelmeni tavsiye ederim hocam

• fizigini coz inanamayacaksin kitaptaki sorulara adamlar yazmis be diyeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevitra

fizigini coz inanamayacaksin kitaptaki sorulara adamlar yazmis be diyeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

çözümlü kaynalar iyidir evet ama her yayın iyi olmuyor hocam sıradışı analiz de bence olmayanlardan şöyle özetliyeyim durumu:geçen sene ygs kimyasını çözdüm normal diğer soru bankalarıyla aynı onu çözmek yerine güvender ya da palme çözmek daha sağlıklı olur,ygs biyolojisi gereksiz kasılmış bir kitap onun yerine karekök vs de çözülebilir palme fem haricinde onun dışında türev-integral gibi bir kitabı vardı açıkçası rezalet diyebilirim(sınav seviyesinde bir kitap değil) tabi bunlar benim kendi fikrim

organik kimyayı sıradışı analizden öğrendim HAKKINI YİYEMEM KİTABI YAZAN ADAMIN GERÇEKTEN;ama diğer saydıklarımı bitirerek kaybettiğim zaman için de hem sinirleniyorum hem üzülüyorum

kısaca daha bilindik kaynakalra yönelmeni tavsiye ederim hocam
    @itrysohard
    Tam çözümlü istememin sebebi evde iken takıldığım yerlerde vakit kaybetmeden çözümüne bakıp sorunu halletmek.Madem Sıradışı Analiz yayınlarını tavsiye etmiyorsunuz sizce hangi yayının tam çözümlü kitabını almalıyım ?

@nevitra
    Sorular çok mu kolay ?

Cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flushturk -- 20 Aralık 2012; 20:55:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OKYANUS YAYINLARI NASIL ???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam tek tek saymamayım ama çözümlü sorular istiyorsanız daha bilindik kaynakların konu anlatım kısmında daha çok örnek soru içerenlerini kullanın iyi kaynakları zaten bilirsiniz,lys için örnek vermek gerekirse şuan daha yeni başladım ama finalin çözümlü mat2 kitabını kullanıyorum

şimdi mesela final gibi bir kaynağı kullandığında kitabı hiç beğenmeyen biri bile pişman olmaz ne kadar kötü olabilir ki sonuçta sınav ayarında hazırlar adamlar ama sıradışı analizde öyle olmuyor hocam

bir de çözümlü sb hazırlamak kolay bir şey değil ya da kitap basanlar hazırlamıyor bu nedenle yok denecek kadar az kaynak var yani illaki de çzöümlü kaynak çözmek gerekmiyor

bunlar haricinde ben ağırlıklı olarak palme,final,karekök,güvender(sadece Türkçesini çözdüm güzeldi) kullanıyorum çok az da fen bilimleri

• quote:

Orijinalden alıntı: flushturk

@itrysohard
    Tam çözümlü istememin sebebi evde iken takıldığım yerlerde vakit kaybetmeden çözümüne bakıp sorunu halletmek.Madem Sıradışı Analiz yayınlarını tavsiye etmiyorsunuz sizce hangi yayının tam çözümlü kitabını almalıyım ?

@nevitra
    Sorular çok mu kolay ?

Cevaplarınız için teşekkürler.

yok yahu kolay anlamda degil kalite kokan bir ton soru var

• YGS matematiğini kavrayarak çözersen görmediğin soru kalmaz diyebilirim,soru tiplerinin hepsinden en az bir tane var,mantığını anlayıp unutmassan soruları kaçırmassın.Ygs matematiğindeki soruları çözmüştüm,sınavlardaki soruların hepsi o kaynaktaki sorulara benzer şekilde.
  • quote:

@itrysohard
    şimdi mesela final gibi bir kaynağı kullandığında kitabı hiç beğenmeyen biri bile pişman olmaz ne kadar kötü olabilir ki sonuçta sınav ayarında hazırlar adamlar ama sıradışı analizde öyle olmuyor hocam

demişsiniz.Sorular nasıl oluyor ?

quote:

@nevitra ve @galata_ibo

Matematiğim 0.Seneye hazırlanmayı düşündüğüm için önümüzdeki 3 ay boyunca sadece ygs matematiğe çalışmayı planlıyorum.Sıradışı Analiz yayınlarının ygs-matematik tam çözümlü kitabını bitirsem eksiğim kalır mı ? Ayrıca yanında veya yerine önerdiğiniz ygs-matematik kitabı var mı ?

Cevaplar için teşekkürler.
  • matematigine bakmadim ancak cok iyi ufuk acici sorular var fiziginde siradisi analizin eger seneye hazirlanacaksan bugunden itibaren bikmadan usanmadan yaza kadar mat calis (simetri mat1-mat2 serisini bitir) yazinda fen bitir sonrasi allah kerim

• quote:

Orijinalden alıntı: flushturk

quote:

@itrysohard

demişsiniz.Sorular nasıl oluyor ?

quote:

@nevitra ve @galata_ibo

Matematiğim 0.Seneye hazırlanmayı düşündüğüm için önümüzdeki 3 ay boyunca sadece ygs matematiğe çalışmayı planlıyorum.Sıradışı Analiz yayınlarının ygs-matematik tam çözümlü kitabını bitirsem eksiğim kalır mı ? Ayrıca yanında veya yerine önerdiğiniz ygs-matematik kitabı var mı ?

Cevaplar için teşekkürler.

finalin mat2 çözümlü sb sını kullanmaya yeni başladım daha pek bir fikrim yok ama güzel görünüyor.Tüm sorular çözümlü ve sınav seviyesinde bir kitaba benziyor

• Çözümlü geo soru bank varmı varsa isimlerini söylermisiniz

• abi bende bıyolojisi var çıldırtıyo beni geçen balkondan fırlattım sonra gittim geri getirdim mal gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyselulgey96 -- 2 Ağustos 2013; 1:35:27 >
  • quote:

evet, sonra çok saçma sapan sorular olduğunu, çözümlerin yetersiz hatta bazı çözümlerin soruyla alakalı olmadığını görünce başını duvarlara vuracaksın.
  • organik kimyası müthiş kesinlikle al ygs kimya,paragraf,ygs türkçe dışında diğer kitaplara bakma bile fizik için yine tamamı çözümlü ekip al ben lys de onu kullandım çok faydalı ve güzel kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

evet, sonra çok saçma sapan sorular olduğunu, çözümlerin yetersiz hatta bazı çözümlerin soruyla alakalı olmadığını görünce başını duvarlara vuracaksın.

• Kitaba laf edenler olmuş ama kitapta bütün soru tipleri var ve çözümleri olduğu için anlayarak sıkılmadan çözdürüyor kendini bu kitaptan sonra fen bilimleri çizgiüstü kitabına geçtim ve hiç zorlanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayZagor -- 19 Aralık 2013; 12:02:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayZagor

Kitaba laf edenler olmuş ama kitapta bütün soru tipleri var ve çözümleri olduğu için anlayarak sıkılmadan çözdürüyor kendini bu kitaptan sonra fen bilimleri çizgiüstü kitabına geçtim ve hiç zorlanmadım.

Kitapı bende aldım cok güzel kim neye laf ediyor anlamadım sadece muhabbet olsun diye karalamanın manası yok kitap gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.