Bildirim
SIRALAMA ANKET 999.999.999 OY BEKLİYORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
SIRALAMA ANKET 999.999.999 OY BEKLİYORUM
(En Son Oy Tarihi: 27.6.2015)
Giriş
-
upp -
duruma bakılırsa ankete 70k'yı da eklemem lazım neyse up :D -
gençler bu netler geçen seneye göre 43k ediyor, totomuzdan sallamazsak moral bozmak için sevinirim -
editledim beyler direk 100k yapıştırın -
xd -
100kya abanın troller -
35 40k diyorum sinavdan sonra pm at daha iyide olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Den4es -- 24 Haziran 2015; 18:43:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inadına 50k ve sonrasına abanıyolar sinir oldum hocam ya -
quote:
Orijinalden alıntı: kıreyzii
inadına 50k ve sonrasına abanıyolar sinir oldum hocam ya
Takma kardesim sen burdakileri millet moral bozmak icin herseyi yapiyor netler full 40 lsrda 25 lerde bosver sen dedigim gibi 35 40 arasi oluaksin gibi gorunuyor fakat suprizlere acik ol
Hocam ben de 35-40 arası diyorum
Fakat madem bukadar sinir olacak kadar bilincindesin 50 altı olmayacağına neden yazdın
Nereyi dusunuyosun o siralamaya aklinds ne var kardesim ?
hocam insanların düşüncelerini serbest şekilde belirtmelerini istedim o yüzden çok fazla aralık koydum. 30-35 ve 35-40 koysaydım sadece, tamam belki moralim düzelecekti ama insanları o iki şıkka zorlamış olacaktım. gerçi bende hata bu kadar troll dolu bi foruma eşit davrayanım diyorum. koyacaktım oraya tek şık ilk 1000 diye, keyfime bakacaktım da, realist oy verenlere güvendim sizin gibi -
odtü istatistik var hocam kafamda ama üni öğrencisi olduğum için puanım kırılıyor, 37k olursam tam 50ye atıyor, geçen sene 51.600le kapatmış odtü, sınırda gibiyim yani. -
30-40 Arasi
quote:
odtü istatistik var hocam kafamda ama üni öğrencisi olduğum için puanım kırılıyor, 37k olursam tam 50ye atıyor, geçen sene 51.600le kapatmış odtü, sınırda gibiyim yani.
Olur insallah kardesim bende gaziyi dusunuyorum bu sene muhendisligin bazi bolumlerinin ingilizcelerinide acmis bana biraz yakin gibi geldi ama yinede bilemiyorum iyi midir gazi pismsn olur muyum etrafimda ovende cok pisman olanda senin fikrin nedir ?
hocam gazi her zaman ortalamanın üstünde bi ünidir. ingilizce bölüm açmış olması da güzel bir şey. gazi açısından sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum ama bölümü bilemem. ancak gazide, böyle odtü hacettepedeki gibi kampüs ortamı çok yoktur haberin olsun dostum -
quote:
hocam gazi her zaman ortalamanın üstünde bi ünidir. ingilizce bölüm açmış olması da güzel bir şey. gazi açısından sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum ama bölümü bilemem. ancak gazide, böyle odtü hacettepedeki gibi kampüs ortamı çok yoktur haberin olsun dostum
Evet haklisin gazinin tek eksik tarafi o gibi duruyor ama onemli olanda egitimdir egitimi iyi olduktan sonra sorun olmsz diye dusunuyorum alirim 2 3 arkadasimi yanina zaten yeride cok iyi gazinin bahceliye 10 dakika frlan suruyor gezeriz yani kampus cokta onenli degil gibi yani ?
tabii ki değil dostum, şehir merkezindesiniz sonuçta bir sıkıntı olmaz. zaten kampüs de kafa dengi arkadaşın olduktan sonra güzeldir. kafa dengi arkadaşla da nerde takıldığın çok dert olmaz. eğitim açısından ingilizce eğitim veren bölüm açması çok güzel bir avantaj bence -
quote:
tabii ki değil dostum, şehir merkezindesiniz sonuçta bir sıkıntı olmaz. zaten kampüs de kafa dengi arkadaşın olduktan sonra güzeldir. kafa dengi arkadaşla da nerde takıldığın çok dert olmaz. eğitim açısından ingilizce eğitim veren bölüm açması çok güzel bir avantaj bence
Aynen bencede oyle kardesim ingilizce egitimi bu sene acmasida benim icin sans oldu gerci su ands elimde net bi puan yok ama az cok girebilecegimi tahmin ediyorum ygs 80k dayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tek dereceli seçim nedir
- tıp mı mühendislik mi
- e devlet üzerinden üniversite kaydı silme
- uykumu alamıyorum
- ders çalışırken baş ağrısı nasıl geçer
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X