Şimdi Ara

Sıralama hakkında Önemlii..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    eskişehir osmangazi üni. metalurji mal. müh. geçen yıl 87bin le kapatmış. bu yılkı sınavda başarı sırası baya bi düşecek diyorlar. sizce benim bu sıralamamla bu bölümün gelme olasılığı nedir. fikri olan varmı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fikri olan yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moralini bozmak gibi olmasın ama dostum o kadar düşeceğini hiç sanmıyorum.Geçmiş yılları da bir araştır hiç bu kadar düşen bir mühendislik bölümü yoktur herhalde.En fazla 95bine düşer bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

Moralini bozmak gibi olmasın ama dostum o kadar düşeceğini hiç sanmıyorum.Geçmiş yılları da bir araştır hiç bu kadar düşen bir mühendislik bölümü yoktur herhalde.En fazla 95bine düşer bence.

dostum bu yıl gecen yıl değil ama kontenjan artışıyla olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hctppstat

quote:

Moralini bozmak gibi olmasın ama dostum o kadar düşeceğini hiç sanmıyorum.Geçmiş yılları da bir araştır hiç bu kadar düşen bir mühendislik bölümü yoktur herhalde.En fazla 95bine düşer bence.

Kontenjan artışı barajı geçemeyen sayısı kat sayı falan bu yıl herşey olabilir ama 20bin bana fazla bir rakam gibi geldi.Umarım herşey istediğimiz gibi olur düşer barajlar benimde işime gelir :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hctppstat

quote:

Kontenjan artışı barajı geçemeyen sayısı kat sayı falan bu yıl herşey olabilir ama 20bin bana fazla bir rakam gibi geldi.Umarım herşey istediğimiz gibi olur düşer barajlar benimde işime gelir :)

inşallah..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.