Şimdi Ara

sıralama mf-4 3900 elektrik elektronik öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mühendislik istiyorum mf-4 sıralamam 3900 bilkent %50 elektrik elektronik, itü elektronik ve haberleşme arasında kaldım. bir de boğaziçi inşaat var ama inşaat istemediğim için geri planda o. bilkente para vermeye değer mi? eğer itüyle çok bi fark yoksa aralarında itü yazacağım. ama onun da sıralaması 6500lerde kafamı karıştırıyor. puan boşa gidermiş gibi hissediyorum. itüdeki bölümün ingilizce olmaması da ayrı bir konu. evet tavsiyeleriniz neler.

• puanım boşa gidecek hissi kadar saçma bişey yok. Hangisini istiyorsan onu yaz. Bilkent elektronikte çok çok iyi ama İTÜ boş bi üniversite değil.

Ayrıca istanbul-ankara etkisi var.
  • la coccinelle L kullanıcısına yanıt
    Birazdan gyte ve lyte ciler dolusur buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayh@

Birazdan gyte ve lyte ciler dolusur buraya

hocam küçümsemenizi gerektirecek bir durum yok.
  • Küçümseme değil bazıları yerli yersiz öneriyor yüzden dedim

• Bogazici insaat ta var icinde bi gıdım heralde ben o kıvılcımı büyüt derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayh@

Küçümseme değil bazıları yerli yersiz öneriyor yüzden dedim

anladım hocam. iki okulda iyi okullar, ben de araştırmıştım o yüzden dedim. iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilkente gitmeni tavsiye ederim parasını fln kafana takma yok 3k oldum paralı okunur mu diye , giden herkes çok memnun
  • eğer inşaat istiyorsan sıralamaya bakmadan odtü yaz
    her açıdan odtü inşaat boğaziçine göre daha iyi

mayısta bilim okulu olmuştu odtü de beni de inşaat için çağırmışlardı

orda 30 senelik bir inşaat mühendisi profesörümüz boğaziçi inşaatın seçilme sebebinin manzarası olduğunu söylemişti
    eğer içinizde inşaat varsa odtü yazmanızı şiddetle öneririm
    inşaat mühendisliği 7 ayrı binada eğitim veriyor odtü de bazı üniversitelerin toplam bina sayısından fazla araştırma olarak da odtü en önde inşaatta
  • teşekkürler cevaplarınız için, bilkentin bu konuda iyi olduğunu biliyorum ancak asıl sorgulamak istediğim: lab koşulları, hocalar, diğer olanaklar açısından İTÜ ile bilkent arasında ciddi bir fark var mı? puanıma yazık olur deme sebebim de İTÜ eğer gerçekten iyiyse neden sıralaması diğerlerine göre(odtü, boğaziçi, bilkent) daha düşük. bu beni sorgulama itiyor. ailemin maddi durumu da ahım şahım değil istersen öderiz diyorlar ama kafama sürekli bunu takarak okumak da istemiyorum. bilkenti tercih etmem için itüyle karşılaştırılamaz derecede iyi olduğunu düşünmem gerekiyor. öyle midir peki?
  • Aralarında çok fark yok. Bence tarz farkı var. Eğer Bilkent tutkun da yoksa para vermen gereksiz.
  • Dostum bence içinde azıcık inşaat yönünde bir istek varsa oraya doğru kaymalısın. Çünkü bence elektronik, inşaat mı elektronik mi diye düşünüp seçilecek bir bölüm değil, gençliğine yazık edersin. Ünide bunlardan birini okuyan biri değilim bu kendi görüşüm elbette ama bu dediğimi bir düşün derim
  • inşaat seçeceksen bouna git elektronik seçeceksen itüye git.İtünün başarı sıralaması 6000 lerde fakat tavan puanı geçen sene 555 gibi bir şeydi.Giden gidiyor yani.

• para var huzur var diyosan bilkent
  • quote:

Orijinalden alıntı: touen

bilkente gitmeni tavsiye ederim parasını fln kafana takma yok 3k oldum paralı okunur mu diye , giden herkes çok memnun

ilk 10kdan gelenlere ücretsiz yurt+aylık burs veriyorlarmış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Orijinalden alıntı: touen

bilkente gitmeni tavsiye ederim parasını fln kafana takma yok 3k oldum paralı okunur mu diye , giden herkes çok memnun

ilk 10kdan gelenlere ücretsiz yurt+aylık burs veriyorlarmış galiba

tam burs için o.
  • olabilir bende başka biyerde görmüştüm yazan kişide tambursluydu
  • Eğer başka üniversiteleri düşünürüm diyorsam ABdullah Gül Üniversitesine bak derim. Siteden gerekli bilgilerine ulaşabilirsin (öğretim kadrosu imkanları...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: la coccinelle

mühendislik istiyorum mf-4 sıralamam 3900 bilkent %50 elektrik elektronik, itü elektronik ve haberleşme arasında kaldım. bir de boğaziçi inşaat var ama inşaat istemediğim için geri planda o. bilkente para vermeye değer mi? eğer itüyle çok bi fark yoksa aralarında itü yazacağım. ama onun da sıralaması 6500lerde kafamı karıştırıyor. puan boşa gidermiş gibi hissediyorum. itüdeki bölümün ingilizce olmaması da ayrı bir konu. evet tavsiyeleriniz neler.

boşa gider biraz saçma olmuş açıkcası böyle düşünürsek çoğumuz bölüm bulamaycak benimde ilk tercihim elektronik haberleşme başkası gelmez çünkü benim gelmeme ihtimali var sıralama 6100lerde ama sana gelir ayrıca geçen sene tavan puanı 555 boşa gitmişse bu adamınki gitmiştir seninkinin gitceğini hiç sanmıyorum ben araştırdım bi şikayet duymadım kimseden , bilkent nasıldır bilemem ama bu sıralamayada ailenin durumu yoksa bide para verme yani elbette o kontenjan dolacak ama yinede şehir farkından dolayı seçmek sana kalıyor

• la coccinelle L kullanıcısına yanıt
    Hocam, bence Bilkent Makine'yi de dusunebilirsin. Boylece hem saglam bir muhendislik egitimi alirsin, hem de Bilkent'te tam burslu okursun (puanlarin cok yukselmeyecegini varsayarsak).
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.