Şimdi Ara

Siralama Niye Kotu Gelsin??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hyj

2014 lys ye girmiş biri olarak 2014 lys mat iki tık üstündedir 2016 matın. aynı zorlukta demek için soruları çözmüş olmanız gerekiyordu. şöyle örnek vereyim bu senenin 45-46 neti 2014 ün en fazla 40-41 netidir.. geometri için çok bir fark görmüyorum hemen hemen aynı zorluktaydı.

2016 fen iki üç tık üstündedir 2014 fenin. hemen bir örnek vereyim 2014 te ygs den sonra hiç çalışmadım desem yeridir. toplamda 54 civarı netim vardı biyoloji 23-7 yapmıştım. bu sene epeyce çalıştım 66 net civarı bekliyorum ve biyoloji 25-5 yaptım. zaten 4-5 tane seçici soru vardı sadece fiziğe zordu demek biraz saçma. kimyanın da organik kısmı kolay olmasına rağmen ilk kısımları zorladı beni belki fizik moral bozduğu için olabilir.

fenin matematikten daha etkili olduğunu düşünürsek aynı zamanda 2014 ygs nin de 2016 dan daha zor olduğunu düşünürek sıralamaların benzer geleceğini düşünüyorum. ama 2014 ten daha iyi beklemek biraz hayalperestlik olur giren sayısı falan da farklı.

Ben de 2014 matı çözmüş biri olarak diyorum 2014 il 2016 neredeyse aynı seviyeydi. İkisi de kolaydı. 2014'te 2-3 tane zorlayıcı soru vardı bu senede 1-2 tane zorlayıcı. 2016 sınavı daha fazla uğraştırıcı bir sınavı işlem kalabalığı açısından. 2014'e 2 tık demek fazla olur 1 tık zor desek daha doğru olur.

• Up up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende katılıyorum yazdiklariniza mf3 te mat ve fizik eşit etkiliyor. Biri zor biri basit ise dengelemeli bence. Biyoloji ve kimya ise evet gecen senelerden zor degil ama SACMA. Sınavdan sonra nette geziyodum herkea yazmis "cok basitti" falan sorular aciklandiktan sonra "cevap anahtarinda hata var" demeye basladilar. Ben biyolojiden +27 için girdim sonuc 7y.
    Cok sevdigim bir hocamla sinav sonrası görüştüm hocam tanidiklariniz nasil yapmış falan dedim (ilk 20k). Dediki Fizikte kimsenin iyi gecmemis diger derslerdede cok iyi degil.
    Bide herkes diyoki "ygsden sonrada oyle dediniz ama troller haklı çıktı."
    Ya abi siz bi yeri kaciriyonuz ygsden sonra daha sonra 280 aldigini öğrendigim bi akraba bile basit dedi.
    Ama forumda sinavdan sonra (geleneksel troll gunu) ben basit diyen gormedim. Ygs 1. 12y yapmis daha nasıl aciklayalim.
    Birde psikolojik yönü var işin. Ben fizikte zorlandim dedim heralde ikinci seneye kaldim. Bu baskı beni dikkat hatalari yaptirmaya mahkum etti.
    Evet belkide cok iyimserim belkide 2014ten 3 bin kadar kotu gelse 2. Yila kalicam. Ama yazdiklarim cok da mantıksız degil sanki ;)

• 2014 ü çözdüm 2015 ve 2016 ya girdim 2016 yı 2015 e yakın bulanlar aynı sınavları çözdüğümüze emin miyiz 2015 belki hiç bir seneyle kıyaslanmayacak bir sınavdı o yüzden karşılaştırmayın bile bence 2014 e çok yakın şeyler gelcek belki ondan bile yükselebilir netler

not: 2015 girişli tıp fakültesi öğrencisiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

2014 ü çözdüm 2015 ve 2016 ya girdim 2016 yı 2015 e yakın bulanlar aynı sınavları çözdüğümüze emin miyiz 2015 belki hiç bir seneyle kıyaslanmayacak bir sınavdı o yüzden karşılaştırmayın bile bence 2014 e çok yakın şeyler gelcek belki ondan bile yükselebilir netler

not: 2015 girişli tıp fakültesi öğrencisiyim

Hocam mat geo icin haklisin 2016 2015 yaninda bir hic ama fende 2016 bariz zor. Bu yil 2. Girisim ve fizikte gecen yilda 7y yaptim bu yil cok calismama ragmen yine 7y yaptim. Gecen yil biyolojide 6y vardi bu yilda 6 y var gecen yil 1 sb bile bitirmemistim. Bu yil biyo icin yaptiklarimin haddi hesabi yok.

• Geçen sene fenim 23-25-27 ydi bu sene okulda olduğum için bir kere bile bakmadım 21-27-26 doğrum var hiç çalışmadan böyle yapıp geçen sene köpeklerin öyle yaptıysam bu seneki sınava zor demem ben

• quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

Geçen sene fenim 23-25-27 ydi bu sene okulda olduğum için bir kere bile bakmadım 21-27-26 doğrum var hiç çalışmadan böyle yapıp geçen sene köpeklerin öyle yaptıysam bu seneki sınava zor demem ben

Ona yorum yapamam cunku bu yil beklentisiz yani 0 stres girdiniz onun etkiside yadsinamaz bence.

• Güncel. Up... Up... Beyler taslar oturmaya basliyo salim unsal vb. tahminler beni hakli cikaracaga benziyo(mf3)

• ben demiştim
    geçen sene 471 6.333
    bu sene 488 6.800

çok artıcak dedim inanmadınız 2014 den bile yüksek puan olacak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.