Şimdi Ara

Siralama Niye Kotu Gelsin??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EternalFlame_

Hocam 2014 sıralamamın 2 katını almamı söyledi hocalarım sen ne düşünüyorsun ?

Hocam iddiali konusmak istemem ama her hocadan rehberlik almamanda fayda var:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • navti kullanıcısına yanıt
    Hahaha yüreğime su serptin hocam.. 3 gündür beynimi kemiren düşünceler inanır mısın :)

• 2015le kıyaslanamayacak bir sınav. Ygs son 5 yıılın en kolayıydı. Mat geo geçen seneden aşırı kolaydı . 2013tende kolaydı. 2014le çok uç bir farkı yok. Kimya sınavı 2015ten kolaydı 2014le cidid farkı varmı bilemiyorum. Aynı şekilde fizikte 2015ten kolaydı ama biyoloji 2015ten zordu( geçen sene bio ortalaması 11 net falandı fizik kimya 3ken).
  • Fizik 2015 ddn kolaydi he gardas he

• Ya bu seneki sınav harbiden bu kadar kolay mıydı gençler? salonda bi çocuk var abi barajı geçemem dedi ygs de. Çocuk kolaydı aga 270 aldım dedi bu da iyi geçti dedi.Harbiden merak ediyorum?
    Bide yukarda bi arkadaş 2014 ün 2 katı falan yazmış öh o kadar fark hiç bi zaman olmaz
  • Mübarek 2015 te biyoloji harbi çok kolaydı bi yerden kolay yaptılar her bölümden kasınca. Tek çalışmadıgım biyoydu 20 net yaptım nerdeyse en iyisi o gelmişti
  • bigend B kullanıcısına yanıt
    Geçen senede girdim bu senede fizik geçen seneden kimya kadar olmasada kolaydı. Hani kimya ortalaması 2net artacaksa fizik 1 artar oranlarsan. Zerre kmya çalışmadan 18net yaptım. Geçen senede aynısını biyolojiden yapmıştım. Fizik netim 13ten 16ya çıktı bu sene. Biyo netim 18den 7ye düştü xd. Mat geo çalışmayı sevdiğim için ne edebiyat ne fen çalıştım doğru düzgün. Fizik çalıştım sadece biraz ondada 2soruda şık değişir diye umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarge17

Mübarek 2015 te biyoloji harbi çok kolaydı bi yerden kolay yaptılar her bölümden kasınca. Tek çalışmadıgım biyoydu 20 net yaptım nerdeyse en iyisi o gelmişti

geçen sene 0biyoyla girip 13 14 18 netleri yapmıştım. Bu sene aynısnı denedim 16 18 7net oldu xd. BU sene yapamadım aynı şeyi ama mf4 istediğim için biyo koymuyor.
  • 2014den iyi beklemek fazla iyimserlik olur bence.Ben 2014den %15-20 arası kötü gelir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Realperen

quote:

Mübarek 2015 te biyoloji harbi çok kolaydı bi yerden kolay yaptılar her bölümden kasınca. Tek çalışmadıgım biyoydu 20 net yaptım nerdeyse en iyisi o gelmişti

geçen sene 0biyoyla girip 13 14 18 netleri yapmıştım. Bu sene aynısnı denedim 16 18 7net oldu xd. BU sene yapamadım aynı şeyi ama mf4 istediğim için biyo koymuyor.

HAyırlısı olsun. Dh a göre degilde dışarda kim bu konuyu açsa abi sınav cok basitti diyor. Ben 2013 ve 2015 te girdim şansıma tüüküreyim çoğu insana göre en zor seneler . Umarım çok büyük puan degişiklikleri olmazda milletin emeği çöpe gitmez

• quote:

quote:

kardeş ucmusun kolay olmasina ragmen cok cok iyi masallah subhanalah calissaydin kardesim elinden mi tuttuk yok calismadan 18 yapmis onu etmis bunu etmis calissan full yapacan sanki kolay die gezme ortalarda

• Beyler benim ilk mesajdada yazidigim 2014 gibi gelme(belki daha iyi) mf3 icin cidden cok mantikli geliyor bana. Simdi bi cozumleme yapalim:
    2014 ve 2016 mat: Bence ayni seviyedeler ama hadi 2014 bi tik zor olsun.

2014 ve 2016 geo: 2016 bi tik usttu hadi en kotu ihtimalle ayni olduklari icin bunlari denk kabul edelim.

2014 ve 2016 fizik: beyler fizikte adamlar elemek icin ugrasmis resmen ln2, anakol, itme , yay dalgasi, hassas tarti ozellikle bu sorular gercekten cogu kisinin yapamadigi sorular 2014 de bu tarz sorular ben hatirlamiyorum hatirlayan varsa benide aydinlatsin.

2014 ve 2016 kimya: Bu ikisi cidden basa bas gorulebilir son uc yil icin 2016=2014>2015 denilebilir. Kimyada 25 e kadar yapmak seviyeli ogrenci icin olagan; ustu ise basari gerektiricek cinsten alf3 ve organikte 2 sorusu misal. Organikleri secici denebilir.

2014 ve 2016 biyoloji: Beyle bu karsilastirmaya 2015 e zor diyenler oldugu icin onu da aliyorum. Oncelikle 2015de dogru duzgun bir sistem sorusu yoktu(asi vb. Haric ne enzim vb.) Bu yilki sekilli ureme sorusu cok tartisilmasada yapilma orani dusuk sorulardan cevremde gozlemledigim kadariyla, kukurt sorusu dogru yapan yada emin olarak yapan nadir. Cevabi 36 olan soru sinav gunu forumda hatirlarsiniz cok tartisildi. Mitoz sorusu vb. Yani 2016 da biyolojide 5 tane oncelikli eleyici soru vardi denebilir.Uc yilin siralamasi 2016>2014>2015 .

Simdi bu 5 dersin siralamalari ve yorumlarina bakarak nacizane genel bir yorumda bulunucam, geometri ve kimyayi esit kabul ettik onlarin karsilastirmada etkenligi olmasi beklenmez. 2016 Biyolojinin bir tik ustunluguyle 2014 matematigin bi tik ustunlugunu notrlersek. Elde fizik 2016miz kaliyo sonuc ta tahmin ettiginiz uzere 2016 lys butun olarak daha zor. Tabii bu yorum mf3 icin gecerli 1 fkb nin 2 mata esit oldugunu dusunurseniz sizede sacma gelmez.

Ama mf4 de de durum pek farkli olmaz diye umuyorum tabi matematik ve geometri netinin iyi olmasi gerektigini unutmadan...

• quote:

Geçen senede girdim bu senede fizik geçen seneden kimya kadar olmasada kolaydı. Hani kimya ortalaması 2net artacaksa fizik 1 artar oranlarsan. Zerre kmya çalışmadan 18net yaptım. Geçen senede aynısını biyolojiden yapmıştım. Fizik netim 13ten 16ya çıktı bu sene. Biyo netim 18den 7ye düştü xd. Mat geo çalışmayı sevdiğim için ne edebiyat ne fen çalıştım doğru düzgün. Fizik çalıştım sadece biraz ondada 2soruda şık değişir diye umuyorum.

Kardes kusura bakma ama 20 alti net yaparak nasil karsilastirabiliyosun sinavin zorlugunu zaten 23 24 netten sonrasi belirler( yanlis anlama ben iyiyim demiyorum yorumlarim cevremdeki iyi ogrencilerden mutevellit) yoksa biyolojide 15 net yapmak en kolay en zor yildada es degerdir bana gore...

• quote:

Orijinalden alıntı: navti

quote:

Kardes kusura bakma ama 20 alti net yaparak nasil karsilastirabiliyosun sinavin zorlugunu zaten 23 24 netten sonrasi belirler( yanlis anlama ben iyiyim demiyorum yorumlarim cevremdeki iyi ogrencilerden mutevellit) yoksa biyolojide 15 net yapmak en kolay en zor yildada es degerdir bana gore...

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Astronmony

2014den iyi beklemek fazla iyimserlik olur bence.Ben 2014den %15-20 arası kötü gelir diye düşünüyorum.

Hocam dayanagin nedir aciklar misin? Yada benim uzun mesajimdaki neresi sana gore mantiksiz ogrenmez isterim. Yuzde 15 20 az bi oynama payi degil cunku.

• Kardesler bir el atın ya puan olarak 285 kapatan yer bu sene 310 olur diyorlar benunde puan 280 civari gelcek giremezmiyim kontejanıda artmis 34 dem 45 olmus özel üniversite yardım edin

• Arkadaslar bisey daha eklemek istiyorum. Forumumuzda son zamanlarda osym arkadaslar baya artti. Net soyluyoruz direk sira soyluyorlar beni aydinlatir misiniz bu nasil bir beceridir Allah askina:) hele hele bazilari varki puanzada yil yil siralama soyluyoruz ; o sekilde tahmin yapamam bu yil farkli netleri soyle sirani veriyim diyolar:D

• Banada bir el at bilgili kardeşim

• Up

• inşalllah kardeşım dedgınız gıbı olur mf3
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.