Şimdi Ara

Sıralama tahmini ve Hatalı soru iddiası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar sınav zordu kolaydı falan filan şunları demek istiyorum. Sosyal geçen sene kadar zordu bu sene bu kadar üzerinde durulmama sebebi matematikten sosyal e zaman kalmamış olması ve herkesin sosyali görememiş olmaması. Türkçe 2016 dan zordu ama öyle ahım şahım bir zorluğu yoktu bana göre. Matematik ise malum zaten. Bir diğer konu Tarihte 21 anayasası ile ilgili soru geçen seneki doğan çocuk diye bi soru vardı onunla çelişti bana göre ama hatalı değil hatalı olan bence geçen seneki soruydu. Ama o Coğrafya daki kıyıları taramış Akdeniz iklimi olan soru da bir şıkta don olayına dayanıksız olmasıydı Akdeniz ikliminin özelliklerinden biri don olayına dayanıksız şeylerin ekilmesi değilmiydi? 2 şık çıkmaz mı o zaman? Ve son olarak netlerinizi yazın sıralamanızı 2 kez 2014 ile 1 kez 2015 ile çarpın ve toplayın. 3 e bölün muhtemelen ona yakın gelecektir açıklanınca uplarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet maki don olayi olan yerde gorulmez ama goruldugu yerin bikac yuz metre yukarisinda don olayi gorulebilir ve sikinti olmaz yetismesi icin.

• Up

• Güncelll

• Bu arada Geo da 2 3 soru uzunluk peçete koyularak yapılıyodu LYS de atlamayın bunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.