Şimdi Ara

Sıralama takintim var Allah kahretsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozel tıpı zar zor kazandım hastaligimdan dolayı ama cok takiyorum siralamayi abi ya. Mezuna kalmayarak iyi mi yaptim sizce? Tyt 91k ayt ile 40k yaptim paragraflar beni öldürdü antidepresan tarzi ilaclarin yan etkileri yuzunden asiri terleme vardi keske klimali yer gelseydi..

Sırf universite sınavıni kotu yaptim diye hep alnimda kara leke olacak biliyorum ama kesin tus u da mi kazanamam? Yks yapamayan tus da mi yapamaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim manyak mısın? tus ile bu sınav bir mi?
    çok tanıdığım var üni sınavı konularını zar zor yapıp her çalıştığında küfürler ederek tıpa giren. adamlar ıkınıyordu sınava hazırlanırken şimdi sırf tıpı sevdikleri için dersin başından kalkmıyorlar. tus ile yks sınavını bir tutamazsın. o yüzden canını sıkma hiç.
  • valla kardeşim sen yaşamaktan korkuyorsun onu kazanamam bunu kazanamam yks ile tusun bir alakası yok
  • nYato N kullanıcısına yanıt
    Yav forumda bir arkadas vardı yks yapamayan tusun yanindan bile gecemez diye ondan dedim

• nYato N kullanıcısına yanıt
    Yav forumda bir arkadas vardı yks yapamayan tusun yanindan bile gecemez diye ondan dedim

• kardeşim manyak mısın? tus ile bu sınav bir mi?
    çok tanıdığım var üni sınavı konularını zar zor yapıp her çalıştığında küfürler ederek tıpa giren. adamlar ıkınıyordu sınava hazırlanırken şimdi sırf tıpı sevdikleri için dersin başından kalkmıyorlar. tus ile yks sınavını bir tutamazsın. o yüzden canını sıkma hiç.
  • 4SenelikMEZUN kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma ama bu üniversite sınavı psikolojimi bozdu tip okurken aklima gelir mi sence? :(

• Hocam hangi tıpı kazandın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    Beykent hocam. Siz ne yaptınız

• KamyonİleKafaBulanAdam1 K kullanıcısına yanıt
    odtü havacılık hocam
  • Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam ben bu yılı unutamiyacagim gibi :(

• Tus ve yks karşılaştırması mantıksız yks ye çoğumuz son sene adam akıllı çalışmaya başlamıştır hem ilgi alakamız olmayan derslerle de uğraştık hem bi kere yaş farkı var 18 yasında yks ye 28 yasında tusa giriyorsun arada dağlar kadar fark var iddia mantıksız bu arada tıp hayırlı olsun

• tus ezber diye biliyorum. sure sorunu yoksa calisip yaparsin.
  • KamyonİleKafaBulanAdam1 K kullanıcısına yanıt
    senin mantığa göre tus sıralamasında muğla üniversitesi veya hitit gibi yerler üstte olmaması gerekli ama tam tersine tus başarısında üstteler. (forumda öyle yazıyorlardı )
  • Yokmus bende oyle duydum paragraf tipi sorular yok yorum ve bilgi var

• Fapstronot kullanıcısına yanıt
    Haklisin hocam 6 sene boyunca calisacagim full lisedeki gibi olmaz inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Fapstronot

senin mantığa göre tus sıralamasında muğla üniversitesi veya hitit gibi yerler üstte olmaması gerekli ama tam tersine tus başarısında üstteler. (forumda öyle yazıyorlardı )
    Hitit geçen seneye kadar Gazi'de eğitim gördü Gazi'den verdi ilk mezunlarını o yüzden TUS'u yüksek
    Ama tabi iyi üniversiteye gidenlerin tusu iyi olur kötü üniversiteye gidenlerin tusu kötü olur diye bir kaide yok çapa tıpdan da tusda başarısız olanlar çıkıyordur illaki
  • Bağdatlı Ruhi kullanıcısına yanıt
    Benim ailem doktor umarim faydasini görürüm hocam eski tus kitapları var

• Bağdatlı Ruhi kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam da muğla var mesela.
  • Up

• 4SenelikMEZUN kullanıcısına yanıt
    +98998989
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.