Şimdi Ara

SIRALAMALAR HANGİ YIL GİBİ GELECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

SIRALAMALAR HANGİ YIL GİBİ GELECEK

(En Son Oy Tarihi: 18.6.2017)
Giriş

• Bu sınavdan sonra 2016dan kötü gelir büyük ihtimal.Allah yardım etsin.İnşAllah 2014gibi gelir ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mat-1 varken 2016dan kötü gelme immkanı 0 saçma yorumlar yapmayın 2014 -2016 arası gelir muhtemel 2015le alakası bile olmaz
  • matta salaklık yapmasam muhteşem olacakmış

fen ortaydı basit sorular vardı baya bence( ya da öyle hissettirdi)

matı yapan kazandı ve ygs si de iyi olan

hayırlısı olsun, cümlemizin ramazan bayramını şimdiden kutlar, iyi tatiller dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Christopher. kullanıcısına yanıt
    Çok iyimsersiniz.Matematik etkisi nedir ? Yüzde 18 değilmi mf3 te epi topu? Peki fen ? %42 ne deneme ne başka yerde bu kadar kolay sınav görmedim.Ha hepsini yaptımmı hayır.Ama biraz dikkatli olan biri 25rahat yapar her birinden

• Geçen sene sınava girdin mi ? ben girdim geçen sene ki fen sınavıda zor bir sınav değildi kendini kandırma boş yere insanlarında morelini bozma
    Moral bozduğum yok.Bende geçen sene girdim sınava.Fen sınavından çıktıktan sonra nerdeyse bayılacaktım.Kendimi falan kandırmıyorum basbaya tarihin en kolay feniydi.İnşAllah 2014 2015 gibi gelir.Ben sanki istemiyorum 18 bine girmek.Adamlara 2014 gibi gelecek diyip çıtayı yükseltirseniz kusura bakmayın ama kötü gelirse vebali kaldıramazsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son sene ilk 5k mümkün mü?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2014 2015 gibi gelemez bu fen sınavından sonra 2014 2016 sıralaması arası gelicek
  • 2014+2016 / 2 formül budur. benden sonra çok çalacaklar taktlitler aslını yüceltir :)
    Bende 2016dan kötü gelecek diyorum.Umarım sizin dediğiniz gibi olur hocam.Yoksa işim zor

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.