Şimdi Ara

Son sene ilk 5k mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye sınava gireceğim. Hedefim İTÜ %100 İngilizce olmayan programa kadar bilgisayar mühendisliği. İstanbul gezisi vardı Koç, Sabancı, Boğaziçi, İTÜ'yü gezdik ve tahmin edeceğiniz üzere gaza geldim.Fakat bu üniversitelerin sıralamaları ilk 5-10 binde.Bu sıralamadaki insanlar da 4 sene boyunda okul birinciliğine oynamış 90-95 ortalama yapmış kişiler (çoğu). Ben ise 86-87 civarı ortalaması olan, sadece sınavdan önce abanıp bu ortalamayı yapmış olan ortalama bir öğrenciyim. Bu nedenle bende bir korku oluştu. Temel lisenin yaz kampı haziran sonu başlıyor ve iyice dinlenin bu sürede dediler. Biraz da motivasyon bulmak adına bu konuyu açıyorum. Soru başlıktaki gibi

• Sayısal ise doğruya doğru mümkün değil lys de ilk 5k da olup yattım son sene gazladım diyen yok ama 10-15k fln olur heralde aşırı tempolu bi çalışma ile ,

Tm isen kesin olur 1 sene haklı hükümlü çalışan yürür...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki de olur kardeşim sadece ezber yapma mantığını anla

• Adam bilgisiyar mühendisliği istiyor sence tm den mi ister sayısaldan mı ????????

Ve soruna gelecek olursak kardeşim olur....
  • Her sene dereceleri 12 ler yapar ama neden anlayamıyorum mezun daha avantajlı '/

• Hızlıca okudum görmedim kardeşim hemen tepki koymanın peşindesiniz kusura bakmada bizim okulumuzda ilk 5 bini hedefleyen şu an 4 kişi var 2 si ile aynı yurtta kalıyorum 3 senedir deyim yerindeyse köpek gibi çalışıyorlar burda gelip son sene olur mu demek bide sayısaldan yazı da boş geçirirse mantıkta asla olmayacak bişey tamam moral vermesine verelimde olacaklarıda bilsin o ilk 5k daki adamlar heralde son sene yapılıyorsa bu sıralama 2 sene ekstra salak gübi çalışmış oluyorlar.... @Abdus Salam

• Yok hocam tepki koymadım da umutsuz konuşmanız hoşuma gitmedi.1 sene adam akıllı düzenli çalıştıktan sonra gelmeyecek başarı yok inan bana.İsterse temel 0 olsun yazın güzel bir temel atılır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşımın arkadaşı 12ye kadar yatmış ve 11in yazında düzenli ve çok çalışarak şuan ya 2bin ya da 3bin sıralaması var büyük ihtimal sayısal
  • Temel varsa 1 senede ilk 5k ya cok rahat girilir. Buyutulecek bir sinav degil sorulari da zor sormuyorlar zaten duzenli calismayla girilebilir.

• Kardeşim sen bunları dinleme . Yazın başla , sene boyunca bırakma olur. Ortalamandan potansiyelin var anlaşılıyo . 80-90 sıkıntı değil.
    Dershane sınıfında yaklaşık 10 kişi 10.000 ve 3-4 tanesi ciddi ciddi 11 in yarısından itibaren abanmaya 2 sene ciddi anlamda yatan insanlar. Ama bu sene çok çalıştılar bırakmadılar.

• Yapamazsın,edemezsin diyenlere kulak asma. Neresinden bakarsan bak lise müfredatı 1 yılda adam gibi kafaya koyarsan silinir süpürülür ve 5000 e de girilir
  • Milleti hangi üniversite götürüyorlar, bizim okulu hangi üniversite götürüyorlar.
    Adalet is
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler.11. sınıfı iyi geçirdim 89-90 civarı ortalamam var. 9 ve 10. sınıf boş geçti fakat 9 ve 10 da işlenilen konuların bir kısmı 11 de karşıma çıkınca "kolaymış ya" etkisi yarattı. Çok çalışmam gerektiğini biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.İ.B -- 10 Haziran 2015; 22:38:44 >
  • Kendimi gördüm
  • 11de azcik calistim 9 10 bombos gecti ygsde 2kdayim lysde de 5k da olurum gecen yaz ve bu sene harbi harbi calistim oldu ama okul puanim dusuk iste o dezavantaj

• quote:

Orijinalden alıntı: serhathus

11de azcik calistim 9 10 bombos gecti ygsde 2kdayim lysde de 5k da olurum gecen yaz ve bu sene harbi harbi calistim oldu ama okul puanim dusuk iste o dezavantaj

kaç obp ?
  • Bro bende öyle sayılırım. Yani okulda 96 97 ortalama yapan tonla insan var. Bende 88 filen geliyo. Son sene dahil. Ygs'de birkaçı hariç hepsini geçtim. 1.800 Yani biraz sana bağlı
  • Mesajim bulunsun. Onerilere bakacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahn

Hocam yatmak kelimesini gördükçe seri eksiliyorlar nedense 1 haftadır, yasaklı kelime falan mı oldu bu yatmak kelimesi, senide eksilemişler bi fikrin var mı bu konuda

İlk 10.000 i çok ütopik görüyorlar sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: serhathus

11de azcik calistim 9 10 bombos gecti ygsde 2kdayim lysde de 5k da olurum gecen yaz ve bu sene harbi harbi calistim oldu ama okul puanim dusuk iste o dezavantaj

Okul puanınız kaç acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.